כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למצוא התנדבות עם בעלי חיים 19/06/2007 16:32 לתגובה הבאה
  yb23 לא מחובר yb23
אני מחפש מקום זול שבו אוכל לשהות זמן רב ולטפל בבעלי חיים במיוחד מקומות שמתעסקים אם משפחת החתולים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למצוא התנדבות עם בעלי חיים:Re תגובה ל - 1 19/06/2007 18:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4893 הודעות עד כה
אהלן :)

יש לך העדפה ליעד?
האירגונים הכי פופלאריים בנושא הזה עובדים בדרום אמריקה - ובעיקר בבוליביה. נסה לעשות חיפוש כאן בפורום על המילים ``ויה טונארי`` ותמצא לא מעט מידע. מצד שמאל תוכל למצוא את אינדקס אירגוני ההתנדבות שלנו וארכיון הדרושים, שגם בהם המון הצעות.
ואם אתה צריך עזרה - בשמחה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למצוא התנדבות עם בעלי חיים:Re תגובה ל - 2 19/06/2007 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yb23 לא מחובר yb23
אני שמעתי עליהם אבל רוצה לחפש ולהשוואת לעוד מקומות בעיקר ממשפחת החתולים האם ידוע לך על מקומות נוספים בכלל בכל היבשות.

בנוסף בקשר לבוליביה האם היא מסוכנת יותר מן השאר או המקומות בהם מטפלים בחיות מבודד ?

דרך אגב אני לא פרנואיד אבל בכל זאת טוב לדעת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למצוא התנדבות עם בעלי חיים:Re תגובה ל - 3 20/06/2007 18:52 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4893 הודעות עד כה
אהלן.

קודם כל לגבי בוליביה - אני לא חושב שהיא מסוכנת יותר ממדינות אחרות - ישראלים מטיילים שם המון. :)

באשר לאירגונים נוספים - יש בהחלט עוד הרבה. אני מצרף לינקים לשניים (לראשון יש גם דו``ח התנדבות בעברית אם תסתכל כאן מצד ימין ב``סיפורי מתנדבים``), ובשני יש כמה אפשרויות. עם זאת זה ממש לא ממצה - תעיף מבט בארכיון הדרושים, ובאינדקס האירגונים - גם הם משמאל.

בנוסף, יש אירגון ישראלי בשם www.goeco.org.il שעוסק בהתנדבות אקולוגית וכמובן עם חיות - שווה לבדוק את האתר שלהם :)

ואם אתה מרגיש טובע בהיצע - נשמח לעזור :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות עם חיות(שמורות טבע
להודעה הבאה:מחפשים התנדבות למבוגרים