כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בחו``ל עם חיות 21/07/2007 03:30 לתגובה הבאה
  dianaabu לא מחובר dianaabu
היי מה שלומכם?...מה איתך גיל?<
שמי דיאנה אני בת 21 ואני מתה לטוס עוד כחודש וחצי להתנדבות ,חסכתי כסף,ואני רוצה להתנדב עם בעלי חיים אני מעדיפה משהו בדרום אפריקה אבל גם בדרום אמריקה נשמע לי טוב...קראתי את החוות דעת על בוליביה...נשמע נחמד אבל אם יש ארגונים שיותר עוסקים בהצלת חיות ושחרורם אני אשמח לשמוע..ניסיתי לגלוש בקישורים אבל אני הולכת לאיבוד שמה....אני רוצה לטוס לתקופה של כארבעה חודשים....הייתי רוצה לדעת יותר על תשלום כספי של המקום ועל מה אני הולכת להוציא שם כסף?
אם מישהו מכיר ארגונים אני פה....
באהבה דיאנה...:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בחו``ל עם חיות:Re תגובה ל - 1 21/07/2007 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5136 הודעות עד כה
היי היי :)
את הלינק הזה מצאת בחיפושיך?
זה אתר מצויין, שמציע די הרבה אפשרויות התנדבות בדרום אפריקה. תבחרי ברשימה מימין שת האפשות השניה (animal...) ותקבלי רשימה די ארוכה של אירגונים שעובדים עם בע``ח, בכל מיני הסדרים - אני בטוח שתמצאי שם ממה שמדבר אליך- ואם לא , תגידי נשמח לעזור לך למצוא עוד :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בחו``ל עם חיות:Re תגובה ל - 1 29/07/2007 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רותם מ לא מחובר רותם מ  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
הי דיאנה.
תיכנסי לאתר של גו אקו, זה אירגון ישראלי ששולח ישראלים להיתנדב בחו``ל, רוב הפרוייקטים באתר הם ירוקים, ושל בע``ח, האתר מאוד נוח ואת יכולה למצוא ארגון להתנדב בו לפי העדפות שלך. יש שם על פרוייקט בנמיביה של חיות בר, שבו אוספים מהטבע, משקמים ומחזירים לטבע, ויש גם בדרום אפריקה פרוייקט של שיקום אריות והחזרה. הרוב זה של שיקום והחזרה לטבע כמו שאת רצית. ברגע שתימצאי משהו את יכולה לפנות אליהם והם ממש נחמדים שם, אתנו ליוו שם יוני ואורית, והם ממש נחמדים והופכים את החוויה להרבה יותר נוחה וקלה.
בהצלחה.
אני חושבת שהכתובת של האתר היא:www.goeco.com
אם לא חפשי בגוגל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בחו``ל עם חיות:Re תגובה ל - 1 07/08/2007 15:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dianaabu לא מחובר dianaabu
היי...תודה רבה...גיל ורותם...עזרתם לי מאוד..
ומצאתי משהו דרך האתר גואקו...התנדבות באקוודור..במקלטים..אני מעוניינת לטוס חודש הבא השאלה היא עד כמה אפשר לבטוח שקיים ארגון זה? אם יש למישהו ניסיון עם הארגון הזה (גואקו) אני אשמח לשמוע...ואם בכלל מישהו היה במקלטים באקוודור ``elep``..? עבד עם אוכלוסיות או בעליי חיים...אני מעוניינת לדעת איך האווירה שמה...מה העלויות ועוד...בכול אופן אני פה...ואם לא אז במייל....תודה רבה לכולם..נשיקות..:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בחו``ל עם חיות:Re תגובה ל - 4 07/08/2007 16:04 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5136 הודעות עד כה
היי :)
אני לא התנדבתי דרכם, אבל אני כן מכיר את החבר`ה שמפעילים את האירגון והם מאד רציניים.
עד כה כל הביקורות ששמעתי על התנדבות דרכם היו חיוביות :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות בארה``ב :)
להודעה הבאה:אהלן ! אשמח למידע על התנדבות באירופה.