כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרוייקט המטרייה בנפאל 23/07/2007 19:20 לתגובה הבאה
  chenboyarski לא מחובר chenboyarski  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
היי , מישהו מכיר את פרוייקט המטרייה בנפאל ויכול להעביר קצת רשמים? אני מתכננת להיות בנפאל בסביבות ספטמבר-דצמבר ובין הטרקים אשמח להתנדב איפשהו.

האם התנדבות היא בהכרח לטווח ארוך?
תודה :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פרוייקט המטרייה בנפאל:Re תגובה ל - 1 24/07/2007 10:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5136 הודעות עד כה
היי :)
אני לא מכיר את הפרוייקט - אפשר לקבל עוד פרטים? כלומר איך שמעת עליו? יש לינק? - כי אני לא מוצא את זה בגוגל...
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פרוייקט המטרייה בנפאל:Re תגובה ל - 1 24/07/2007 19:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי... שמחה שמישהו שואל!
הפרוייקט הוא פרוייקט מדהים, התנדבתי שם לפני כמה חודשים.
ההתנדבות אינה מותנית בזמן, אלא רק שניתן לגור בדירת המתנדבים בשכירות לפי שבוע. יוצא בסדר גמור מבחינת עלות, ככמו גסטהאוס בטאמל, אולי טיפה פחות כי זה כולל שני דאל באט ביום... הפרוייקט ממוקם בקימדול, שזו שכונה לייד סוואימבו (מקדש הקופים) ויש להם עוד פרוייקט גדול שנבנה עכשיו בגורג`ה שזה הר די מרוחק משם.
מהות הפרוייקט:
ילדים בכל רחבי נפאל נתונים בסכנות רבות בגלל המאואיסטים שפורקים כל עול, בעיקר בצפון (שהוא לעתים ממש אזור מלחמה). אנשים רעים המכונים TRAFFIC AGENTS משכנעים את הוריהם הבורים והפשוטים של ילדים אלו שיקחו את ילדיהם לעיר הגדולה ושם הם יהיו מוגנים מסכנות ויזכו לחינוך. ההורים משלמים כל מה שיש להם לסוכנים, שלוקחים את הילדים, וכאשר אלו מגיעים לעיר הם ננטשים ברחובות לקבץ נדבות, נזרכים לבתי יתומים נוראיים בהם הם מנוצלים, נמכרים לאימוץ באופן לא חוקי למערביים הרחק מהוריהם או מתפקדים כעבדי מין.
פרוייקט אמברלה אוסף אותם לבתי יתומים נפלאים וחמים עם אנשים שדואגים להם, מלבישים אותם, שולחים אותם לבתי ספר ובמקביל מחפשים את הוריהם בכפרים ומנסים לאחד משפחות. כאשר הורה לא מסוגל לקחת את הילד חזרה אחרי שנתן את כל כספו על מנת לשלוח אותו הפרוייקט מחפש עבודות להורים במבשלים ואבות בית בפרוייקט וכך מקרב בינהם.
המארגנים מקסימים, בתי היתומים שופעים אור וריח של אוכל וקולות צחוק. אני מצרפת תמונה וקישור. לעוד פרטים צרפו את כתובת האי מייל שלכם ואשמח לענות.
חשוב לציין שזה אחד הפרוייקטים היחידים שלא דורש כסף עבור ההתנדבות (ישנם המון בתי יתומים שנפתחים בעונות התיירות, לוקחים כסף ממערביים שמעוניינים להתנדב ונסגרים בסוף העונה וזונחים את הילדים. הקפידו לוודא לפני שאתם מתנדבים!)
dsc_8237.jpg
dsc_8237.jpg(גודל:5.416KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פרוייקט המטרייה בנפאל:Re תגובה ל - 3 25/07/2007 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5136 הודעות עד כה
היי נויה,
תודה רבה על המידע - נשמע פרוייקט מדהים!

אשמח אם תשלחי לנו דו``ח התנדבות על המקום - ככה נוכל להמשיך להפיץ את הבשורה...

אני מצרף לינק לדו``ח - ואשמח לענות לשאלות אם את מסתבכת איתו.

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. פרוייקט המטרייה בנפאל:Re תגובה ל - 4 25/07/2007 15:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenboyarski לא מחובר chenboyarski  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
תודה רבה נויה וגיל, אני מקווה שאכן יצא לי להגיע לשם....מבטיחה לעדכן
:-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נויה, תודה על האינפורמציה, שאלה... תגובה ל - 3 02/08/2007 18:00 לתגובה קודמת
   לא מחובר 
יש לפרוייקט נציגים בארץ שאפשר ליצור איתם קשר?
אני אשמח להכיר ולדעת יותר בשאיפה להגיע לשם גם.
תודה,
מרב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קיבוצים
להודעה הבאה:מחפש מקום קטן לגור בו