כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוו``ד על תרמיל וכו` 06/08/2007 19:14 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם.
התרגשות... הודעה ראשונה בפורום.
החלטתי לטייל ולהכיר את ארצנו היפה.. ולעתיד לבוא אולי גם חו``ל (כרגע בעיה הגלל תחום העבודה)
קניתי תרמיל של VAUDE מדגם PROFILE 70 2 ואשמח לדעת מה דעת המלומדים כאן על הנ``ל.
אני שואף לטייל טיולים בסדר גודל של שלושה ארבעה ימים. ולינה בשטח. אוהל אין ליאז באותה הזדמנות אני אשמח לקבל המלצה לדגם מתאים. רק אצייין שאין לי אלפי שקלים להשקיע באוהל...
ושאלה אחרונה (מצטער על ההצקה) יש למשהו איזה לינק לפורום או שרשור שמדבר על מה מבשלים בטיולים. עד כה נהגתי להכין תבשילים של קנור. אבל ספגתי ביקורת על כך שזה לא בירא ויקר ואשמח לשמוע על אופציות אחרות...
המון המון המון תודה

ארז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לאף אחד אין מה לומר ? תגובה ל - 1 14/08/2007 00:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שוב שלום...
עבר שבוע ואף לא אחד שיתף בדעתו על התרמיל... האם כי לא מוכר ? או שמא התרמיל ממש רע ?...
לגבי הבישול דווקא הסתדרתי גיליתי את אופציית החיפוש בפורומים ואני כבר עמוס במתכונים.
אני מאד מודאג לגבי התרמיל. הוא ישב ממש נוח ובגלל שקניתי בעודפים אז גם יצא הרבה יותר זול מבדר``כ אבל שתי דאגות עיקריות - 1. התרמיל 70 ליטר ופתאום זה נראה לי המון... ו-2. איכות התרמיל. בכול זאת שילמתי 850 שקל אז אני מקווה שזה תרמיל עמיד חזק ובעל ביקורות טובות.
אני מאד אשמח אם משהו ששמע/ מכיר/ יחווה דעתו על התרמיל.
ועוד דבר. שמעתי שבחברה להגנת בטבע שאחראים על סימון שבילים מוכרים מפות ב-50 אחוז הנחה למי שזה יום הולדתו. מי יודע איך וכיצד ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. את התיק, מה לעשות, אני לא מכיר. תגובה ל - 2 14/08/2007 09:27 לתגובה קודמת
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
באשר לבישול, אני לא יכול ללנקק לאותו פורום, אבל חפש בגוגל ``ספר דרך שביל ישראל``, תיכנס לשרשור ופתח את `מבוא לשביל ישראל`. יש שם דיון בנושא אוכל וגם תפריטים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:משהו מוזר ולא ברור
להודעה הבאה:מבקש המלצה למעבדה לתיקון מצלמה דיגיטלית