כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סוף סוף, שאלה על תרמיל יום 16/08/2007 15:49 לתגובה הבאה
  oren363 לא מחובר oren363  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
אהלן אהלן!
יש לי כבר תיק גדול של 70+10,
אני עכשיו בהתלבטויות בקשר לתיק יום.

כבר יש לי איזה תיק של חברת LOAP, דגם LOBSTER 25L. (מצ``ב תמונה). האם יש פה מישהו שמכיר את התיק, הוא מתאים לטיולים יומיים?
החשש העיקרי שלי שהוא יהיה לי קטן מדי, ושאין על התיק אפשרות להצמיד ציוד מקדימה על גבי התיק.

יש פה מישהו שטייל בנפאל או בניו זילנד? איפה שיש די הרבה טיולים יומיים, מה כבר שמים בתיק בטיולים כאלו? האם יספיק מה שיש או רצוי תיק יותר גדול וסבבה כדי שאני אוכל לדחוץ בכיף בנזינייה ומה שצריך...
טוב נראה לי בכל מקרה אני אחליף... כבר שכנעתי את עצמי %-)
loap_loabster_det.jpg
loap_loabster_det.jpg(גודל:5.064KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לדעתי חבל על הכסף תגובה ל - 1 17/08/2007 12:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אליר לא מחובר אליר  משתמש פעיל 2094 הודעות עד כה
לטיול יום לא לוקחים בדרך כלל בנזייה וציוד נוסף שמגיעים אליו רק בערב ובבוקר.

הציוד בדרך כלל הוא:

- מים -לפי הצורך - עד 3 ליטר
- אוכל למשך היום - סנדוויצ`ם, חטיפים, ואולי איזה פרי
- שכבות בגדים שמחליפים וקושרים לתרמיל
- אם קר מאוד: כפפות, כובע וכד`
- ציוד אישי: צילום, מוסיקה (למי שלא יכול בלי), קרם הגנה, עזרה ראשונה

אם תתקל בבעיה, תמיד אפשר לרוקן את תוכן התרמיל הגדול לתוך שקית ולקחת אותו (בהנחה שמדובר בתרמיל עם מערכת גב ולא סתם צ,ימידן\מוצילה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. וואלה צודק תגובה ל - 2 17/08/2007 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אמממ.... האמת שכבר החזרתי את התיק.... :0
רבל האמת שלא הייתי מרוצה כל-כך ממנו
תודה על הפירוט של הציוד- באמת שם אותי קצת בפרופורציות מה זה טיול יום.
חוצ מזה- 3 ליטר מים, סנדוויצ`ים. פירות, מצלמה(יש לי מצלמה מגניבה לאללה, לא כל כך קטנה), בגדים... כל אלה והתיק כבר די מלא. אני אוהב שיש מקום...
לא אסחף ואקנה לי איזה 40 ליטר, אבל עדיין נראה לי שאחפש איזה תיק של 30 ליטר עם כיסים מגניבים וגם גומי כזה על גבי התיק. אם לא אני מניח שתמיד אפשר לשפצר איזה מיתר...

תודה %-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצונת לתיק... תגובה ל - 3 17/08/2007 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
חפש את הGallery air של Vaude. תמורה מעולה לכסף. 35 ליטרים, נוח מאוד, חלוקה באמצע שניתחת לפתיחה וסגירה, רוכסן עליון ותחתון (כמו בתרמיל שק), מערכת גב מתכווננת (פיצ`ר שכמעט ואין בתיקי יום, עושה הרבה הבדל, בעיקר אם מבנה הגוף שלך לא ממוצע), ושאר דברים נחמדים. אני חושב שהוא אחד מתיקי היום הטובים שנתקלתי בהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה, שמעתי עליו כבר. אבדוק אותו תגובה ל - 4 18/08/2007 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סוף סוף, שאלה על תרמיל יום:Re תגובה ל - 1 10/10/2007 20:33 לתגובה קודמת
  niznz לא מחובר niznz  משתמש מתחיל
הכל משתנה בהתאם לציוד שיש לך ורמת הפינוק...
יצאתי לטרק של חמישה ימים (הטורוס דל פינה- צ`ילה), עם תיק סלמון 28 ל`, שככל אתה כל הציוד הנחוץ מאוהל ומזרון(מבחוץ) אוכל גזייה משקפת שק``ש -10 חצובה מצלמה מעיל לבנים לכל יום +חוצלה נוספת, ובקיצור לא היה חסר לי כלום (וזה גם מתועד ככה שבניגוד להרבה זיוני שכל זה באמת היה).
שורה תחתונה,
אני מציע לקחת תיק של 28-30 ל` שתוכל לנצל אותו גם לטיולים של לילה. אחד שתוכל לחבר אליו ציוד מבחוץ- חשוב מאוד, אל תשכח שאתה משתמש בו יותר מאשר במוצילה הגדולה היות והוא איתך בטיסה באוטובוס, וסתם שאתה מסתובב ורוצה לקחת איתך כמה דברים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נעלי SURVIVA- ASOLO
להודעה הבאה:לא קיים