| 1. שוב מקלות הליכה - והפעם: סוגי בולמים |
21/08/2007 11:14  |
| |
OFF RoaD |
32 הודעות עד כה |
|
|
|
החלטתי שאם כבר-אז כבר, ונקנה מקל עם בולם.
שני הדגמים שנראים לי הכי מתאימים הם:
1. Gabel Explorer
2. Masters Kompressor KP-145
בראשון - הבולם הוא מעין בוקסת גומי או אחד מהחומרים הדומים האחרים עם השם המסובך, שמהלכו קצרצר יחסית לכל מקל אחר שראיתי, ושקשה מאוד לכווץ אותו. לא יודע כמה זה אפקטיבי, אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בחברה מוכרת ובאחד מדגמי הדגל שלה (אני חושב...) - אני מניח שיש בזה משהו.
בשני - בולם קפיץ בתוך הידית. מהלך גדול יחסית והבולם מאוד רך (שוב, הכל יחסי). אני מפחד שזה מגנון פחות אמין, ונראה לי שהוא עלול להנעל הרבה פעמים תוך כדי ההליכה.
על מה אתם ממליצים? תחושת הבטן נוטה לכך שהבולם למסטרס יותר טוב, למרות שההיגיון חושב אחרת. כמו כן המסטרס זול ב150 שקלים (לזוג), שזה גם משהו שקורץ לי...
תודה, עודד.
*פרסמתי את ההודה בשרשור הקודם שפתחתי על מקלות הליכה, אבל הוא נשאר בעמודים הבאים ולכן אני חושש שלא אקבל מענה. אז פתחתי שרשור חדש*
|
|
|
|
|
|
|
|
| 6. לגבי בולמי הזעזועים תגובה ל - 4 |
22/08/2007 08:01  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
קניתי לאבא שלי את האספלורר של GABEL בטיול האחרון לפירנאים והוא היה מאוד מרוצה. קודם כל זה באמת מעצבן במקלות קפיץ שהם מתקצרים מאוד בזמן ההליכה, וזה פחות נוח, והבולם באקספלורר מצוין ונוח מאוד (ניסיתי גם בעצמי). זה בערך כמו ההבדל בין לישון על מזרון קפיצים למזרון גומ-אויר, מזרון קפיצים הוא מיושן ופחות נוח, ויש בו הרבה יותר סיכוי לקלקולים, ככה גם בבולמי הזעזועים השונים במקלות.
|
|
|
|