כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Aluetian - דגם ספציפי או סדרת דגמים? 25/08/2007 16:07 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
קניתי שק``ש, דגם Aleutian של TNF, והמספרים שרשומים עליו מבחינת מעלות הם לא מה שקראתי (מינוס שבע). הבנתי ששינו את שיטת המדידה מאירופאי לאמריקאי, או להיפך (?). בכל מקרה, שאלתי היא האם זהו דגם ספציפי (וכך אני יודעת שאם קניתי aleutian אז זה בטוח מינוס שבע ומתאים לדרום אמריקה) - או שמדובר בסדרת דגמים שבאה בטווחים שונים של טמפרטורות (ואז אולי קניתי את ה-aleuation הלא נכון??).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Aluetian - דגם ספציפי או סדרת דגמים?:Re תגובה ל - 1 25/08/2007 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
מדובר בדגם אחד.

עד לא מזמן שיטת המדידה המקובלת בשקש``ים של TNF הייתה שיטת המדידה האמריקאית, הסלחנית והאופטימית יותר.
עם חידוש התקן האירופאי, והפיכתו ליותר מחמיר משהיה, נאלצו גם חברות אמריקאיות רבות להפוך את דירוג הטמפ` שלהם לפי התקן האירופאי, ולכן על השק``ש שרכשת רשומים הרבה יותר צלזיוסים.

לאיזה תקן להקשיב? אני מעדיף את האירופאי. כי כשחם מדי אפשר להסתדר. כשקר לך - אין יותר מדי מה לעשות. לדרום אמריקה הייתי מעדיף משהו קצת יותר מסיבי אם את עוד יכולה להחליף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אחלה, אני אבדוק תגובה ל - 2 25/08/2007 23:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שק``ש המדובר בסדר גמור תגובה ל - 3 26/08/2007 20:35 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
נכון שאפשר להחמיר עוד יותר,אבל זה כרוך בעוד משקל,נפח\מחיר אך אם אינך רגיש במיוחד לקור ואם תמלא אחר מס` כללים ללינה בתנאים קרים (ויש הרבה מה לעשות) תוכל להסתדר מצויין עם שק``ש המציין 7- ע``פ הדירוג האמריקאי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה!!!!!!!!!!!!
להודעה הבאה:נרטבו לי הנעליים-עזרה!