כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה!!!!!!!!!!!! 26/08/2007 15:05 לתגובה הבאה
   לא מחובר 
שלום לכולם! אני מחפש נעלי טיולים מסוג אסולו 520! לא חייב את הדגם עם הגורטקס! מחפש את הדגם הזה בנרות ולא מצליח למצוא חנות שמוכרת אותם. אם מישהו מכיר איזו חנות שמוכרת בבקשה שירשום לי פה. עדיפות לחנויות מהמרכז.
תודההההה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אפשר להבין מה האובססיה לנעליים האלה? תגובה ל - 1 26/08/2007 16:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
פשוט ראיתי את ההודעה של כבר כמה פעמים ובכל מיני פורומים....(רק שכחת לצרף תמונה כהרגלך)

אם זה היה דגם כ``כ מוצלח אני מניח כי הוא היה נפוץ בחנויות, ואם הוא לא נמצא אז ניתן לשער כי לא מדדת אותם, אז מה העניין?
ואם בסוף בכלל הם לא יהיו נוחות לך?!
ובכלל מה מיוחד בהם? אין משהו שיכול להוות תחליף ראוי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אפשר להבין מה האובססיה לנעליים האלה?:Re תגובה ל - 2 27/08/2007 13:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
   לא מחובר 
חחחחח אני רואה שאתה רודף אחרי (: זו לא האובססיה שלי. האמת היא שהנעל הזו הובטחה לאחי שכל כך רוצה אותם ואני לא מצליח למצוא. ולטענתך...אין אותם כמעט בארץ לא בגלל שהם לא טובות. בגלל מחירם הגבוהה הביקוש בארץ הוא דיי נמוך. לכן לא להוטים להביא אותה. אבל אני בטוח שאיפשהו יש חנות שמוכרת אותה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נעליים... תגובה ל - 3 27/08/2007 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
העניין הוא, שזו לא הבחירה של החנויות אלא של היבואן, אם להביא אותן או לא. אבל אם תוסיף 50 דולר, יביאו לך אותן במיוחד לארץ, כל עוד הדגם עדיין מיוצר. תיגש לאחת מחנויות למטייל הקרובה אליך (לא עודפים) ותבקש שיזמינו לך אתה הנעל במיוחד מחו``ל דרך היבואן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אפשר להבין מה האובססיה לנעליים האלה?:Re תגובה ל - 3 27/08/2007 16:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ידידי, אני לא ``רודף`` אחריך אני גולש באתר למטייל עוד לפני שהיו בו פורומים וכותב קבוע בפורום הזה כמה שנים טובות דומני שמיום הקמתו פחות או יותר.

יש הרבה חנויות של ציוד לטיולים, עבור על הרשימה הזו ותתקשר אליהם טלפונית ונסה לברר ישירות מולם.

מלבד זאת אתה יכול לברר מי היבואן של אסולו ולנסות לברר איתו האם קיים דגם כזה ואולי ניתן להזמין דרכו במיוחד.

ואני עדיין טוען שהתלהבות מנעל רק משמועה או אפילו מראה הוא לא נכון, נוחות והתאמה לצרכים אלה הקטריונים שצריכים להנחות כל רוכש ציוד.

ואם בסוף לא תמצא נסה למצוא דגמי נעליים הדומים במאפיינים לאותו זוג מיתולוגי אני בטוח שתמצא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אפשר להבין מה האובססיה לנעליים האלה?:Re תגובה ל - 5 27/08/2007 17:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
היבואן של אסולו בארץ היום הוא קל-גב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אפשר להבין מה האובססיה לנעליים האלה?:Re תגובה ל - 6 27/08/2007 19:53 לתגובה קודמת
   לא מחובר 
תודה לכולם על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השוואה בין 2 תרמילים - קארימור וטטונקה
להודעה הבאה:Aluetian - דגם ספציפי או סדרת דגמים?