| 1. ספארי ב 5 מקומות, מי מכיר? |
14/09/2007 16:48  |
| |
גיא צ |
112 הודעות עד כה |
|
|
|
היי לכולם.
אני מתכנן בגדול לחסוך לטיול ספארי הבא, יש את 5 הארצות האלה שהייתי מעוניין לעשות בכל אחת ספארי וטיול במקום עצמו, אבל לא משנה.
המקומות הם קניה-טנזניה-אוגנדה-רואנדה-קונגו
השאלה הגדולה שלי, היא: האם ניתן לפרוש חודשיים על כל הארצות האלה, כשתקופת הספארי היא בעונה טובה?
הכיוון אמור להתחיל מקניה ולמסאי מארה, חזרה לטנזניה לשבועיים ספארי, משם אוגנדה רואנדה וקונגו, או לסיים בקניה-מארה-טנזניה. מכיוון שאני לא סומך על הגנו, אני חושב שכדאי להתחיל שם ולהנות מזה, אבל שוב, פתוח לעצותיכם.
לגבי שאר הספארים, לא הייתי, לא מכיר, ואני מאוד רוצה להיות שם, השאלה אם שבוע-שבוע וחצי בכל מקום אמור להספיק כדי לשוטט באיזורים האלו, להיות בהרבה חורים שם ולראות המון.
הטיול בין הייתר הוא גם הגשמת חלום וגם צילום בשביל הכיף, ובשביל תיעוד. לשם כך אני מתכנן עד אז לרכוש רפלקס כלשהי והרבה מאוד כרטיסי זיכרון.
אני יודע שהפוסט הזה יצא קצת מבולבל, אשמח אם תוכלו לייעץ לי, זה לא טיול שאפשר לתכנן בקלילות. בזה אני מתכוון לראות ולעשות הכל. פשוט הכל.
|
|
|
|
| 2. תגיד דעתך קצת השתבשה עליך? תגובה ל - 1 |
14/09/2007 17:39   |
|
|
נראה לי שאתה חובב אפריקה כמו שבולמית חובבת אוכל - לטרוף הכל, מהר, ולרוץ להקיא.
הייתי ממליצה לך קצת להאט את הקצב. אם אתה באמת רוצה להכיר מקום ובאמת התאהבת בטנזניה, למה לא להאט קצת ולהשקיע חודשיים בלהנות במקום לרוץ ממקום למקום?
מה שאתה רוצה לעשות אפשרי - פגשתי זוג קנדי שעשה את זה. הם רק בחיים לא דיברו כם מקומי, אין להם מושג מה זה אוגלי או נימה צומה ואת מרבית החודשים שלהם הם ישבו בכלי רכב שונים.
ואחרי שחסכתי ממך את ההרצאה על מזג האויר, אין ספק שאכנס בך בנושא החביב עליי פוליטיקה באפריקה והשלכותיה.
קונגו נמצאת במצב מלחמה. המורדים כובשים שטחים בחזרה וזה לא בדיוק המקום הכי בטוח כרגע וספארי של ממש אין שם, מה שיש זה בעיקר גורילות הרים שנטבחות על בסיס שבועי.
רואנדה מחלימה מטבח עם שחיסל, נוסף למליון אזרחים גם את מרבית אוכלוסית בע``ח.
באוגנדה יש מקומות לספארי שונה מאוד ממה שראית בטנזניה. לא אותן ערבות עצומות.
אז, קח כוס מים, תרגע, תתחיל לקרוא מידע ותחשוב איך באמת ניתן להנות מאפריקה.
|
|
|
|
| 3. קונגו תגובה ל - 1 |
16/09/2007 04:51   |
| Anonymous |
 |
|
|
בפברואר השנה טיילתי בקונגו.
נכנסתי מרואנדה ויצאתי דרך אוגנדה.
המדינה מדהימה, והטיפוס על הר הגעש הפעיל נירוגונגו היה אחד מחוויות הטבע המרגשות שחוויתי.
אבל
לאחרונה אני מקבל מיילים מדכאים ומטרידים מחבריי הקונגולזים - האיזון היחסי שהיה במדינה הופר וכרגע מאוד מאוד מסוכן לטייל שם.
הוספתי תמונה של המכתש של הנירוגונגו
צום קל....
 | | nyiragongo21.jpg(גודל:6.339KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|