כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול 09/10/2007 02:20 לתגובה הבאה
  hadas_glazer לא מחובר hadas_glazer  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אוקיי, אז אני רוצה לסוע לאפריקה בתחילת דצמבר למס` חודשים, למדינות קניה אוגנדה טנזניה מלאווי דרא``פ ונמיביה
1. האם פוגשים הרבה מטיילים ממקומות אחרים בעולם בתקופה זו?
2. האם זה אפשרי לעשות את הטיול בלי לקנות רכב?
3. האם בעונה זו עדיף לנחות בקניה או ביוהנסבורג?
תודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול:Re תגובה ל - 1 09/10/2007 05:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4322 הודעות עד כה
1. האם פוגשים הרבה מטיילים ממקומות אחרים בעולם בתקופה זו?
פוגשים תרמילאים, אבל לא בכמויות של דרא``מ או אסיה. בדר``כ אתרי הקמפינג או אכסניות ספציפיות בכל עיר גדולה הן המקום להפגש (דוגמאת ה upper hill campsite בניירובי). רוב התיירים יהיו מרוכזים סביב המדינות היותר מתויירות: קניה, טנזניה ודרא``פ.

2. האם זה אפשרי לעשות את הטיול בלי לקנות רכב?
בוודאי. מטאטואים (מוניות שירות), אוטובוסים ורכבות מאפשרות גישה נוחה יחסית ממקום למקום. מכיוון שאחוז לא קטן מהמטיילים ביבשת שוכר/קונה רכב - ניתן גם לטייל בחלקים מהמסלול כשותף ברכב, תמורת השתתפות בהוצאות נסיעה.
נמיביה היא המדינה הבעייתית היחידה - התחבורה הציבורית בה בעייתית ביותר. אפשרי לשכור רכב פרטי לשבועיים-שלושה רק עבור הטיול במדינה זו.

3. האם בעונה זו עדיף לנחות בקניה או ביוהנסבורג?
תלוי לכמה זמן הטיול. אם לשלושה חודשים - בקניה. אם לחצי שנה - בדרא``פ. בכל מקרה, תמנעי מלהגיע למזרח היבשת בחודש מרץ-תחילת אפריל. פרטים נוספים בקישורים על מזג אויר ועונות לטיול בשאלות הנפוצות על מזרח ודרום היבשת בצד שמאל של העמוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול:Re תגובה ל - 2 09/10/2007 12:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גיא צ לא מחובר גיא צ  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
היי,

ב 17 לחודש יש הרצאה של מורן בסניף המטייל בת``א, בשעה 17:00. מכיוון שהייתי נוכח בהרצאה הקודמת שלה, אני יכול לומר לך בוודאות שהמידע שהיא נותנת יעשה לך סדר בדברים ויועיל לך. אז עד אז אני מציע שתדלי חומר מהפורום, ותקפצי להרצאה. להפסיד מזה את לא יכולה, רק להרוויח.

טיול מהנה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול:Re תגובה ל - 3 09/10/2007 14:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hadas_glazer לא מחובר hadas_glazer  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
לצערי לא אוכל להגיע להרצאה, אתה יודע אם אפשר להשיג את המידע על אתרי הקמפינג שציינת והתניידות בין המדינות בלונלי פלאנט?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול:Re תגובה ל - 4 09/10/2007 15:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גיא צ לא מחובר גיא צ  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
היי, אני חושב שרק חלק, אבל אני אגיד לך מה,
צרי איתי קשר למייל, אעביר לך את החומר על טנזניה, הספארי וזנזיבר,(מה שאני מרצה עליו) ואולי זה יוכל גם לעזור לך קצת.

המשך יום נעים,

גיא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול:Re תגובה ל - 5 09/10/2007 17:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי הדס,
אני חזרתי לפני חודשיים מטיול במסלול דומה, בלי רכב. דווקא התחלתי באוגנדה
אשמח לעזור לך במייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. היי, זקוקה לעזרה בתכנון טיול תגובה ל - 1 07/11/2007 18:29 לתגובה קודמת
  reuthagag לא מחובר reuthagag  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
היי הדס מה קורה? אני הייתי 3 חודשים בקניה וטנזניה דרך ספארי שאני וחברה סגרנו דרך המייל עוד כשהיינו בארץ הוא סגר לנו אחלה מסלול את יכולה ליצור איתו קשר והוא יכול לייעץ גם לך הספארי איתו היה מדהים וראינו הרבה דברים בזכותו כמו מרדף של ציטה אחרי אימפלה...הוא מאוד מקצועי ומשקיען במחירים מאוד סבירים ממליצה בחום...

james kamau

141 952 734 254 +
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו מכיר..?
להודעה הבאה:מחפשת שותף להמשך טיול באתיופיה

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר