כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לגבי שק שינה... 08/09/2007 14:39 לתגובה הבאה
  adamsky לא מחובר adamsky  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
יש לי התלבטות בין 2 שקי שינה (לדרום אמריקה):
1) שק שינה של vaude - kiowa basic שמתאים לטמפרטורה בין 1 ל 4- (transition area), על פי התקן האירופאי (או ככה לפחות המוכר אמר...)
2)שק שינה של פרינו - נייטק 500 לייט, שמתאים לטמפרטורה של 7-, אך אני לא יודעת על פי איזה תקן.
ההתלבטות נובעת מכך ששק השינה של vaude נראה יותר איכותי מבחינת המפרט שכתוב עליו והתקן שבו הוא נמדד, שאמור להיות יותר מחמיר (וגם לפי המחיר), אבל הוא מתאים לטמפרטורות יותר גבוהות, ואני חושבת שהוא גם יותר כבד. חשוב לי שהשק שינה יהיה טוב לטמפ` נמוכות בגלל שאני גם יחסית סובלת מקור...
תודה מראש על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לגבי שק שינה...:Re תגובה ל - 1 08/09/2007 16:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
את אומרת שאת סובלת מקור, אבל מצד שני אף אחד מהשק``שים שציינת לא ממש מתאים לקור שתפגשי בדרום אמריקה - בסביבות מינוס 7 מעלות.
באתר של פרינו אין בכלל דגם כזה, מופיע דגם שנקרא nightec 600 lite שלפי ההערכה (!) שלהם מתאים ל2+ מעלות לנשים. רק שניים מכל דגמי שקי השינה שמופיעים באתר שלהם נבדקו לאמינות הטמפ` שהם מציינים.
לגבי VAUDE זאת חברה טובה, אבל הטמפ` שאת צריכה להתייחס אליה בתור בחורה היא 1+ מעלות (הגבוהה ביניהן).
בקיצור, לא זה ולא זה.
את צריכה שק``ש שלפי התקן האירופאי מתאים למינוס 7 לנשים (לגברים זה יהיה בערך 10-). וחשוב- שזה באמת יהיה שק``ש שנבדק לטמפ` שטוענים שהוא מתאים אליהן.
למשל- Pyxis של TNF יכול להתאים מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה לגבי שק שינה...:Re תגובה ל - 1 08/09/2007 16:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אם את סובלת מקור אני ממליץ לך להתייחס לטמפ` הCOMFORT לפי התקן האירופאי ולראות שהיא מתאימה לטמפ` שאת צפויה להיות בהן.

מדוע צמצמת דווקא לשני אלה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה לגבי שק שינה...:Re תגובה ל - 2 08/09/2007 19:34 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אומנם לא יצא לי עדין להיות בדרום אמריקה.

אבל ממה שידוע לי בעונה, לא יורד הרבה מתחת לאפס ברוב האזורים המטיולים.

לא ברור לי שחייבים שק שינה שמתאים למינוס 7 לפי תקן אירופאי.
מה שגם הPyrix לפי תקן אירופאי מתאים לנשים למינוס 1.

דווקא אם כבר שק שינה של TNF אז הייתי הולך על ה blue kazoo
(לנשים מינוס 2 תקן אירופאי, גברים מינוס 9 )

בכל מקרה השאלה מה רמת הרגישות לקור.
מהניסיון שלי שק שינה מפוך נותנים את הביצועיים הטובים ביותר , אך הם יקרים יותר וכמו כן צריך לשמור שלא ירטבו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כמה שאלות - טרקים בנפאל
להודעה הבאה:תחזוקת סנדלים