כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ציפה לשק שינה 17/09/2007 00:46 לתגובה הבאה
  tal_ll לא מחובר tal_ll  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
ציפה לשק``ש - מה ההבדלים בין ציפה מפליס לציפה ממשי? מה מומלץ יותר לטרקים בנפאל (בגבהים הקרים)? תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עדיף שק``ש אמין למינוס כמה מעלות תגובה ל - 1 17/09/2007 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עדיף שק``ש אמין למינוס כמה מעלות:Re תגובה ל - 2 18/09/2007 01:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה ברור, אבל אני שאלתי לגבי הציפה שמכניסים לשק``ש האמין למינוס כמה מעלות (שהיה בשימוש ע``י מטיילים לפני, ואני מעוניינת בקצת בידוד נקי...). מישהו יכול לעזור בעניין?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עדיף שק``ש אמין למינוס כמה מעלות:Re תגובה ל - 3 18/09/2007 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אם את רוצה משהו רק בשביל ההגיינה הייתי הולך על הקל והזול ביותר שזה פנימית מכותנה. צרפתי דוגמה מהחנות הוירטואלית.

מבודד יותר עבה וכבד יותר זו פנימית מפנלנל.

יקר יותרה ומבודדת מעט יותר זו פנימית ממשי.

פנימית מפליס תהיה לרוב עבה ומעט מסורבלת אך אם תמצאי משהו דק יחסית תספק לך מענה טוב לקור.

בכל אופן העובדה שהשק``ש היה בעברו מיועד (כנראה) למינוס כמה מעלות לא אומר שעדיין הוא כזה,
תבדקי טוב את מצבו, איך אוכסן עד כה, שלמות מבחינת קרעים, תפרים, לכלוך...
כל אלה ועוד (כולל זיעה ושומן גוף שנספג בו ולא ממש רואים אותו) מורידים את יכולת הבידוד שהייתה לו.

שק``ש סנטטי מאבד עשרות אחוזים מיכולת הבידוד אם אוכסן שלא כראוי, דחוס למשל. וגם אם אוכסן כראוי ובהקפדה, יכולת הבידוד שלו בכל זאת נפגעת, ולא מעט.

אם מדובר בשק``ש ידוע שנמצא בחנויות, הייתי לוקח אותו לחנות א. על מנת שעוד עיניים (וכנראה גם יותר מקצועיות) יבחנו אותו
ב. משווה את העובי שלו לשק``ש מאותו סוג אך חדש. (לאחר שנתת לשני השק``שים חצי שעה להתמלא באוויר)

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה תגובה ל - 4 18/09/2007 21:08 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ציוד לנפאל: איפה, כמה והאם?
להודעה הבאה:מצלמה דיגיטלית