כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אני מחפשת נעלי Trezeta 19/09/2007 10:32 לתגובה הבאה
  daphnaal לא מחובר daphnaal  משתמש מתחיל
אני מחפשת נעלי
trezeta
שיהיו גורטקס.
ביקרתי בסניפי למטייל והם אמרו שאין להם.
לא יצא לי לבדוק בעודפים.
רציתי לברר אם יש עדיין נעלים כאלה או אם אפשר להביא ואני אקנה.

תודה
דפנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אני מחפשת נעלי Trezeta:Re תגובה ל - 1 19/09/2007 17:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
למרבה הצער היבואן של טרזטה הפסיק להביא אותן לפני כחצי שנה.
יכול להיות שנשארו מעט דגמים בחנויות עודפים, אבל הסיכוי למצוא דגם במידה ספציפית נמוך.

מה שאני לא מבין זה למה ההתעקשות על טרזטה?
זו אמנם חברת נעליים טובה מאוד אבל יש עוד המון חברות מצוינות כמו Garmont, Asolo, Vasque ועוד רבות אחרות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני מחפשת נעלי Trezeta:Re תגובה ל - 2 19/09/2007 21:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מחפשת את הנעליים שיש לי :)
חזרתי מ 9 חודשי טיול בדרום אמריקה והם היו מדהימות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ומה קרה להן אחרי 9 חודשים תגובה ל - 3 20/09/2007 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שאת מחפשת חדשות?
אצלי לפחות, 2 נעליים קודמות החזיקו 5 שנים כל זוג. חוץ מהנעלים האחרונות שאכזבו קשות (רייכלה אפורצ`) יש לי אותם שנתיים בערך וכבר מהתתחלה גילו סימנים של ייצור לא אחיד ובטיול האחרון בפירנאים חלק מהסוליה התפרק והייתי צריך להדביק אותה עם סופר גלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ומה קרה להן אחרי 9 חודשים:Re תגובה ל - 4 20/09/2007 11:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אההה לי הן עדיין מאוד נוחות, אבל אני צריכה חדשות כי הן כבר התעוותו וקיבלו את הצורה של הרגל שלי, אם אני מסתכלת על הסוליה, היא לגמרי שחוקה בצד שעליו אני שמה את המשקל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ומה קרה להן אחרי 9 חודשים:Re תגובה ל - 5 21/09/2007 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אז אולי כדאי לשקול לרכוש נעליים אחרות שאולי יתנו מענה עמיד יותר?
אני משוכנע שאפשר למצוא עוד נעליים נוחות וכאילו שיחזיקו קצת יותר מ-9 חודשים, אלא אם כן את משמידת נעליים מקצועית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ומה קרה להן אחרי 9 חודשים:Re תגובה ל - 6 21/09/2007 11:49 לתגובה קודמת
:)
כן... אני משמידה נעלים...
לא בוער לי למצוא זוג (רק חזרתי לפני חודש מהטיול), אז כן אני אנסה דגמים אחרים (לא שלא מדדתי את כל הדגמים של המטייל והם לא התאימו).

יהיה בסדר :)
גמר חטימה טובה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שק``ש wildcat לניו-זילנד
להודעה הבאה:רק לא סנדלי שורש