כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירת תרמיל יום 23/09/2007 17:03 לתגובה הבאה
  baruch_g לא מחובר baruch_g  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
אני מתלבט בין שתי הדגמים הבאים:
Lowe Alpine Beartooth 45, והדגם השני:
VAUDE ASYMMETRIC 50
אם מישהו יכול לעזור לי, האם יש הבדל משמעותיים בין הדגמים ובין החברות?
את הדגם VAUDE ASYMMETRIC 50 לא ניתן למצא באתר, את שתי הדגמים ראיתי בחנות למטייל.

תודה מראש
ברוך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בבחירת תרמיל יום:Re תגובה ל - 1 23/09/2007 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי ברוך,

אתה בטוח שאתה רוצה תרמיל בנפחים כה גדולים?
מה השימוש שלך? אם זה טיול יום אולי יספיק גם 30 ליטר?

דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בבחירת תרמיל יום:Re תגובה ל - 2 23/09/2007 23:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי הנפח של התרמיל אני צריך תרמיל גדול, אבל אני לא סגור בין שתי התרמילים מה עדיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בבחירת תרמיל יום:Re תגובה ל - 2 23/09/2007 23:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דניאל שלום.
החישוב שלי היה שתרמיל של 50 ליטר אני יכול לכווץ עם הרצועות ולא להשתמש בתא התחתון ולהנות ממנו אפילו במינימום ציוד ואם צריך ניתן לפתוח אותו ולנצל את כל החמישים ליטר, לעומת זאת בתרמיל 30 ליטר אני לא יכול לנצל מעבר לשלושים.
בתחשב בכך שאני לפעמים על תקן חובש וגם עם תפילין קורה שאני צריך תרמיל גדול יחסית.
החישוב שלי נכון?
ברוך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בבחירת תרמיל יום:Re תגובה ל - 4 24/09/2007 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי ברוך,

לפעמים אני על תקן פאראמדיק ועם תפילין.
ראשית כל עליי לציין כי הכי חשוב שהתיק ישב נוח על הגב. אם שניהם נוחים באותה מידה אז אפשר לבחור.

אני לא בטוח שהבנתי עד הסוף לאיזה צורך אתה קונה את התיק?

- טיול יום + ציוד חובש ותפילין?

די קשה לי לענות לך בודאות לגבי נפחים. אני אישית הייתי מסתדר עם 30 ליטר. אבל אני לוקח כמה שפחות ציוד בטיולים שלי. הדרך הטובה ביותר זה לבוא עם כל הציוד ולנסות להכניס אותו לתוך התיק בחנות.

- לטרקים של כמה ימים ללא אוהל, כלי בישול ואוכל מספיק לי גם פחות מ-60 ליטר. הכל תלוי באיזה ציוד יש לך וכמה אתה לוקח.

מצטער שאין לי תשובה חד משמעית. במקומך הייתי בא עם הציוד מנסה להכניס לתוך התיק והייתי משאיר קצת מקום לכל מיני דברים שלא חשבת עליהם(מתנות מהטיול וכו`). לאחר מכן הייתי מסתובב איזה חצי שעה בחנות עם המשקל על הגב.
כך תוכל להעריך בצורה טובה האם תיק נוח לך. עדיף לגלות את זה בחנות מאשר באמצע טיול.

ראיתי שהצעת תיקים של LOWE ALPINE וVAUDE. הייתי ממליץ לך בחום לנסות גם תיקים של GREGORY ו-OSPREY.

בהצלחה,

דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בבחירת תרמיל יום:Re תגובה ל - 5 26/09/2007 12:43 לתגובה קודמת
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ציוד בקניון בבנקוק
להודעה הבאה:ספרות למרכז אמריקה