כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שימוש בשקיות חימום 28/09/2007 18:30 לתגובה הבאה
   לא מחובר 
הי אני נוסעת באוקטובר לנפאל כולל לטרק אראונד אנפורנה שהבנתי שצפוי להיות לי קרררררררר ביותר בלילה שלפני הפאס וביום הפאס עצמו. קניתי בלמטייל עודפים 5 שקיות חימום חד פעמיות. איך משתמשים בהן? מותר להכניס לשק שינה? מותר להכניס מתחת לבגדים (למשל בין חולצה טרמית ליתר שכבות הביגוד? יש טיפים מיוחדים / אזהרות מיוחדות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שימוש בשקיות חימום:Re תגובה ל - 1 28/09/2007 19:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי טל,

פעם האחרונה שהשתמשתי בשקיות חימום היתה בצבא.
נדמה לי שב``למטייל`` מוכרים את השקיות הסיניות עם הדובי המצויר על האריזה.
נדמה לי שפשוט מוציאים את השקית מהאריזה מנערים אותה ומכניסים לבית השחי או בתוך מעיל/ מתחת לבגד.

בכל מקרה לא מומלץ מגע ישיר של השקית עם העור. אין שום בעיה להכניס לתוך שק``ש או בין שכבות הבגדים.

לגבי הערות כלליות:

לדעתי לא תצטרכי אותן. שק``ש טוב וחולצה טרמית(ובמקרה הקיצוני גם גטקס טרמי) יעשו את העבודה. בזמן ההליכה לא יהיה כל כך קר. קר יהיה בעצירות, לכן בכל עצירה של יותר מכמה דקות תלבשי פליז למשל. כאשר תרצי להמשיך תכניסי אותו חזרה לתיק.

תהני,

דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שימוש בשקיות חימום:Re תגובה ל - 1 29/09/2007 13:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שימי לב שזה משהו כמו 50 מעלות, על ביגוד טרמי (שזה בד סנטטי) 50 מעלות עלול לפגום בבד אז לא רצוי מגע ישיר לאורך זמן.

כמו כן רצוי להיזהר מכוויות.

ובסופו של דבר עדיף להשקיע בציוד טוב כדי שלא יהיה קר ולא בשקיות חימום שמחממות נקודית מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני דווקא הייתי לוקח שקית חימום, תגובה ל - 1 29/09/2007 23:55 לתגובה קודמת
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
ולו בגלל שבאופן טבעי הימים הראשונים הם ימי הסתגלות, אז עשוי להיות קר מדי גם אם הציוד מתאים בהחלט, ושקית יכולה להקל. כדאי להקפיד לקחת את השקיות של 14-18 שעות; הן מספיקות ללילה, כי הזמן הוא עד שהשקית מפסיקה לחמם לגמרי. שקיות של 8-9 שעות בד``כ חסרות תועלת למדי אחרי חצי לילה. לגבי סינטטי - מעולם לא נתקלתי בנזק לשק``ש, ואם השכבה הסינטטית היא פוליאסטר (פליס, למשל, בדרך-כלל) הסיכוי לפגיעה קלוש עוד יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:העונות המתאימות למזרח
להודעה הבאה:איפה שמים את השק``ש?