|
| 2. שק``ש של marmot:Re תגובה ל - 1 |
02/10/2007 11:43   |
| Anonymous |
 |
|
|
נתחיל עם הגודל, בעיקרון אם השק שינה LARGE אז הוא מתאים לאנשים שגובהם יותר מ 185 מה שזה אומר שיהיו אזורים שאת לא תגיעי אליהם, כלומר אוויר שישאר קר בתוך השק שינה.
זה חיסרון מאוד גדול, אבל מפה וללכת לקנות שק שינה חדש לא יודע.
מה שגם לדעתי בארץ אין מבחר של שקי שינה לאנשים קטנים.
איפה רשום הדגם, לרוב זה רשום או על ה``תיקטים`` או בתוך השק שינה.
להניח שהוא מתאים זו תהיה שגיאה, יש לחברה הזו שקי שינה לכל מיני טמפ` וגם למעל האפס.
וגם אם הוא מתאים, השאלה היא ממה הוא עשוי, בן כמה השק השינה ואיך שמרו עליו במהלך הזמן כל אילו משפיעים בצורה חזקה על מדד הטמפ` שהולך ודועך עם השנים.
בגדול תשקלי למצוא תחליף, לרוב אם אנשים שבבעלותם השק שינה לא יודעים את טיבו (חומר וטמפ`) הם גם לא יודעים לשמור עליו נכון ואז הוא נהרס מהר מאוד, אבל שוב זה לרוב לא תמיד.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10. שק``ש של marmot:Re תגובה ל - 9 |
02/10/2007 22:58   |
| Anonymous |
 |
|
|
אני מביא לך פה את האינפורמציה מאתר של חברת NIKWAX שמייצרת את החומר ניקוי שאיתו אני ממליץ לך לנקות (ניתן לקנות בארץ ואפילו בלמטייל)
To equipment
1. For sleeping bags immerse item(s) in hand hot water in a bowl or bath tub.
2. Apply by hand, agitate and leave to soak for 5 to 10 minutes.
3. Rinse under running water, drain and gently press the sleeping bag to expel excess water.
4. To dry, and only if care label allows, spin dry 3 times and tumble dry on a high setting until all clumps have disappeared.
5. Use clean tennis balls or trainers (that wont melt) in a clean pillow case to help break up clumps when drying.
|
|
|
|
|
| 12. ואני אזהיר,:Re תגובה ל - 11 |
03/10/2007 10:53  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
יש איזה מישהו פה בחיפה, שעושה את זה.
(לפחות לשמיכות פוך)
אני צריך לבדוק איתו על שקי שינה אם תהיה ישוע אני אודיע.
|
|
|
|