כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תרמיל יום - כן או לא? 04/10/2007 05:22 לתגובה הבאה
  nirest לא מחובר nirest
שלום רב

אני נוסע לדרום אמריקה לארבעה חודשים בתחילת נובמבר (בתכנון: ארגנטינה, צ`ילה, בוליביה, פרו ואקוודור).

קניתי מוצ`ילה (75+10) של Salewa ושמעתי המלצות סותרות לגבי תרמיל יום.

חלק אומרים שעדיף לקחת תיק רגיל נורמלי בלי מערכת גב שאז אפשר להתסובב איתו בשקט בערים הגדולות כשסתם מסיירים וגם להכניס אותו לתיק הגדול כשצריך.
אחרים אומרים שעדיף לקחת תרמיל יום עם מערכת גב מכיוון שלטענתם זה מה שסוחבים רוב הזמן ואפשר אז גם לעשות איתו טרק ליום-יומיים בלי בעיה.

אין לי מושג מי צודק. מחד, נראה לי דבילי להסתובב בבואנוס איירס עם תרמיל יום של 35 ליטר (או משהו דומה) ועם מערכת גב. מצד שני אני באמת לא יודע כמה טרקים קצרים יהיו שמצדיקים תרמיל יום מסיבי.

לעזרתכם/עצתכם/דעתכם המלומדה אני פונה :)
תודה רבה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תרמיל יום - כן או לא?:Re תגובה ל - 1 04/10/2007 10:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בתור תרמיל משני לא הייתי לוקח 35 ליטר אלא משהו בין ה-25 ל-30.

עדיף לקחת משהוא טוב כי באמת מסתובבים איתו רוב הזמן. גם בטיולי יום, גם בנסיעות ארוכות כשהתרמיל הגדול נמצא בתא המטען של האוטובוס, והכי חשובלקחת בחשבון שאמנם בפטגוניה תצא לטרקים עם התיק הגדול על הגב, אבל בפרו בוליביה מרבית האנשים בוחרים לצאת לטרקים הגבוהים עם חמורים שסוחבים את התרמילים הגדולים והציוד הכבד. במקרה כזה תמצא את עצמך הולך עם התרמיל הקטן בין 78 ל- 10 שעות ביום כשבתוכו קצת אוכל, שתייה, מצלמה וכל דבר נחוץ אחר. תרמיל איכותי בהחלט משפר את החוויה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תרמיל יום - כן או לא?:Re תגובה ל - 2 04/10/2007 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nirest לא מחובר nirest
תודה.
אז מה עושים עם תרמיל היום המסיבי במקרים שבהם מטרקים עם התרמיל הגדול? משאירים אותו איפשהו? לוקחים איתנו??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תרמיל יום - כן או לא?:Re תגובה ל - 3 04/10/2007 16:06 לתגובה קודמת
  LaDanielT לא מחובר LaDanielT  משתמש פעיל 177 הודעות עד כה
הי,

זאת שאלה טובה. כן, אז משאירים את תיק יום בשמירת חפצים או בבית חב``ד. אתה צריך לברר או לשאול אנשים שטיילו במקמומות בהם אתה מתכנן לבקר היכן ניתן להשאיר את התיק.

אני גם מסכים עם עידן. עדיף לקחת תיק יום עם מערכת גב. פחות עומס על הגב ויותר כיף לטייל.

דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מזוודה שהלכה לאיבוד
להודעה הבאה:הנעליים המתאימות