כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לא קל לחזור מגן עדן 13/10/2007 11:17 לתגובה הבאה
  ארזט לא מחובר ארזט  משתמש בינוני 86 הודעות עד כה
אחרי 3 שבועות בטנזניה,
מתוכם 8 ימי ספארי ו- 10 ימי זנזיבר,
חזרתי הביתה... :(
רציתי להודות לצוות האתר ולכל המייעצים על העצות הטובות והטיפים שעשו את הטיול הזה מדהים!

כמה טיפים משלי:
1. אנחנו עשינו את הספארי דרך סבסטיאן, עם מדריך בשם עמנואל - מדריך מדהים, בעל ידע עצום בחיות וצמחים, בעל חוש הומור ועין טובה לתמונות יפות. אגב, הוא עוד לא ראה את מלך האריות אז אם מישהו נוסע לספארי בתקופה הקרובה עם סבסטיאן הוא ישמח אם תביאו לו את הDVD...
2. 3 לילות מתוך הספארי עשינו בקמפינג עם טבח בשם פרוספר - מכין אוכל מעולה, קיוינו לקבל את אמאני ולא התאכזבנו!
3. חייבים מצלמה טובה עם זום לפחות X12 בשביל התמונות השוות.
4. הכרטיס לזנזיבר - בניגוד לכל האמור כאן באתר, הכרטיס דרך פריסשיון אייר (קילי-זנזיבר, זנזיבר-דאר) עולה 180-190 דולר, מאיתנו ביקשו 230 בטוענה שהם לוקחים שער חליפין שטוח של 1 דולר ל 1000 שילינג וכשהסברנו להם שזה לא מקובל עלינו כי השער בחוץ גבוה משמעותית הם ירדו מהעץ הזה. תבקשו קבלה על עסקה כזאת זה תמיד מרתיע אותם מלנסות לתחמן.
5. אנחנו בילינו את כל הלילות בזנזיבר בקנדווה, חוף מדהים עם חול לבן ומים טורקיז, ישנו במלון שנקרא white sands שהיה טוב יותר וזול יותר מהרוקס שמומלץ על ידי רבים.
6. אין חיי לילה סוערים בזנזיבר, מלבד כמה פאבים שקטים בקנדווה ופאב אחד עם מוזיקה עכשוית בנונגווי (ה cholos) אין יותר מדי מה לעשות בלילה - תביאו קלפים.
7. לא לפספס את סטון טאון, את הגלידה באמורה מיו ואת שוק האוכל בלילה, חויה קצת שונה מכל מה שראיתם עד עכשיו בטיול הזה...

זהו,
אם יש למישהו שאלות אני אשמח לענות.

ושוב asante sana לכל המייעצים,
ארז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ברוכים השבים! תגובה ל - 1 13/10/2007 11:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4323 הודעות עד כה
ותודה על המידע!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לא קל לחזור מגן עדן:Re תגובה ל - 1 14/10/2007 17:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ori_sela לא מחובר ori_sela  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אהלן ארז
אני נוסע עם חבר בפברואר לטנזניה ורציתי מידע על הספארי עם סבסטיאן בעיקר כרגע הוא נותן לנו מחיר די יקר ואין לי נטיה להעדיף מדריך מסוים אבל הוא הכי מומלץ!!!
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לא קל לחזור מגן עדן:Re תגובה ל - 3 14/10/2007 20:32 לתגובה קודמת
  ארזט לא מחובר ארזט  משתמש בינוני 86 הודעות עד כה
היי אורי
שלח לי מייל עם כל השאלות ואני אנסה לעזור...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סקר לינה בספארי: קמפינג או לודג'ם?
להודעה הבאה:גורילות באוגנדה

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר