כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon1.gif  בקשה לחוות דעת על תיקים 17/10/2007 09:34 לתגובה הבאה
  etaylib לא מחובר etaylib  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום שלום
לטיול לדרום אמריקה,

האם השילוב של התיקים הבאים יכול להרגיע אותי?
1. תיק גב גדול - EFOD NEGEV 85L (דומה מאוד למה שבלינק למטה) - כמו חדש, עשיתי בו שימוש של שבועיים בטירונות בצבא ומאז הוא נשמר ביסודיות בארון.
2. תיק גב קטן - ג'נספורט - איתי באש ובמים.

האם התיק גב הגדול מתאים? ראיתי שיש שני סוגים מרכזים - הארוך והרחב (השק עם הפתח לשקש בעצם וכזה), האם מה שיש לי יתאים וישמור אותי בחיים? וכנ"ל התיק הקטן - האם הוא מספק? האם תמיכתית טוב לגב ואם בכלל צריך תמיכה כי זה תיק לעיר...?

אודה לחוות דעתכם!
תודה,
איתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אם אתה לא מתכנן אפילו טרק אחד תגובה ל - 1 17/10/2007 10:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניצן ניצן לא מחובר ניצן  משתמש פעיל 775 הודעות עד כה
אז כן.
בכל מצב אחר תצטרך להחליף את התרמיל הגדול בכזה שאפשר לסחוב על הגב יותר מחצי שעה רצוף. לגבי התרמיל הקטן- אם תעשה טיולי יום אז כדאי לחשוב על משהו יותר טוב לגב..
כדאי לקרוא קצת בלינק-

"רק אחרי שתכרות את העץ האחרון, רק אחרי שתרעיל את הנהר האחרון, רק אחרי שתתפוס את הדג האחרון, רק אז תגלה שאי אפשר לאכול כסף." צ'יף אינדיאני אחד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הלינק- תגובה ל - 2 17/10/2007 10:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניצן ניצן לא מחובר ניצן  משתמש פעיל 775 הודעות עד כה

"רק אחרי שתכרות את העץ האחרון, רק אחרי שתרעיל את הנהר האחרון, רק אחרי שתתפוס את הדג האחרון, רק אז תגלה שאי אפשר לאכול כסף." צ'יף אינדיאני אחד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ובכן תגובה ל - 1 17/10/2007 20:53 לתגובה קודמת
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2014 הודעות עד כה
התיק הראשון הינו תיק חיילים בסיסי עד מאוד,כלומר,אם אתה לא מתכנן אותו לטרקים עם ציוד על הגב אלא רק למעבר מהאוטובוס לאכסניה ולהפך, הוא יתאים.

לגבי התיק השני, אם הוא מיועד להיות תיק יום...למה לא,אחלה תיק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תחתונים מפלסטיק
להודעה הבאה:tatonka manaslu