|
| 2. דיל טוב עם מלון לא מוכר תגובה ל - 1 |
20/10/2007 04:38   |
| |
d111 |
526 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. דיל טוב עם מלון לא מוכר תגובה ל - 7 |
10/11/2007 13:31   |
| |
shirbergman |
18 הודעות עד כה |
|
|
לצערי תמונות כמעט ואין לי...
ביום האחרון שהיה מיועד לצילומים הקדימו לנו את היציאה מהמלון ל5 בבוקר
תמונה ראשונה הלובי בכניסה של המלון
תמונה שנייה המזנון שבחוץ הצמוד לבריכה ולים (כשהיה יום יפה אכלנו את ארוחת הבוקר בחוץ עם הנוף לים ולבריכה)
 |
 |
| DSC03166.jpg(גודל:16.40KB) | מכווץ1.jpg(גודל:24.76KB) |
|
|
|
|
| 9. דיל טוב עם מלון לא מוכר תגובה ל - 7 |
10/11/2007 13:36   |
| |
shirbergman |
18 הודעות עד כה |
|
|
תמונה ראשון- הנוף מהחלון בחדר
תמונה שנייה- תמונה של ציורי הקיר מהבר שבסגנון הטורקי
 |
| מכווץ2.jpg(גודל:24.99KB) |
|
|
|
|
|
| 11. דיל טוב עם מלון לא מוכר תגובה ל - 10 |
10/11/2007 20:28   |
| |
shirbergman |
18 הודעות עד כה |
|
|
הדיל היה של אשת טורס והיינו אמורים לצאת בטיסה ב12:30 עם חברת קורדיליון משהו כזה (CAI בכרטיס טיסה)
ביטלו את הטיסה שלנו והקדימו את כל הטיסות לשעות מוקדמות יותר. העבירו את הטיסה שלנו לחברת FREE BIRD (שלנו הייתה בסדר יחסית היא יצאה ב9. היו זוגות שהקדימו להם את הטיסה ל6 בבוקר כלומר הם יצאו ב3 לפנות בוקר מהמלון וכמובן הודיעו על השינוי רק בערב האחרון במלון).
יש לציין שגם הטיסות של איסתא ויוסי טורס גם הם הוקדמו. זה לא הייתי בעיה רק בסוכנות שלנו.
מבחינת טיולים. היו לנו 3 ימים שביום הראשון לקחנו טיול דרך הסוכנות בארץ למפלי דודן והשוק באנטליה ופה אכלנו אותה. חצי יום הלך לנו על מפעל של מעילי עור ורחת לוקום שהוא לקח אותנו שבכלל לא עניין אותנו. עלה לנו 20 דולר.
ביום השני היו כאלה שיצאו לחמאם הטורקי המרכזי בקמר שאמרו שהיה נהדר אנחנו חששנו ולקחנו במקום את המסאז'ים של המלון (עלה לנו 10 דולר יותר והחבילה הייתה זהה לזו שמציעים בחמאם המרכזי- מסקנה להתמקח גם בספא). לא לוותר על החמאם עם המסאז'ים! פשוט תענוג!
ביום האחרון לקחנו טיול ג'יפים דרך הסוכנות שבמלון שהציעה לנו טיול ב20 דולר לבנאדם (בסוכנות שעובדת עם אשת טורס רצו לקחת לנו 30). הטיול היה 7 שעות ומבחינתי זה היה הרבה מאוד זמן. הטיול הוא לא אתגרי וכל הטיול מתבצע על כביש עפר שנוסעים בו גם מכוניות אז תוך שעתיים זה מיצה את עצמו וההמשך היה סתם מעיק. גם הנוף לא היה כל כך מדהים.
בקמר לא יצא לנו להסתובב יותר מדי אבל אנשים שהלכו אמרו שהיה שם נורא חמוד והרבה יותר חמוד מאנטליה. בכלל השוק של אנטליה איכזב מאוד הוא היה המוני ומגעיל. הייתי ממליצה בחום לוותר עליו. לעומת השוק המקומי בקמיובה שהיה חמוד. בכלל כל העיירה חמודה ופסטורלית מאוד.
מקום שאסור לפספס- מפלי דודן לא לפספס בעד שום הון שבעולם! הם היו פשוט יפיפיים! ואם אפשר למצוא דרך להגיע אליהם לא דרך סוכנות (נניח להתחלק עם עוד אנשים במונית ולנסוע ישירות לדודן זה עדיף הרבה יותר)
מאוד אנשים שמעתי שהם לקחו שייט אני לא יודעת אפילו לאן וגם מאוד נהנו. המחירים שמציעים בסוכנות בארץ הם יקרים ב5-10 דולר ממה שאפשר למצוא וממש ממש בקלות בעיר ואפילו במלון אז מומלץ לא לקחת אותם. בנוסף, מוכנס בהם המוןןן תכנים פרסומיים שבזבזו המון זמן.
 |
 |
| DSC03153.JPG(גודל:29.17KB) | DSC03193.JPG(גודל:31.56KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|