| 1. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה |
18/10/2007 19:01  |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
שלום חברים
עברו כמה ימים מאז שהמערכת החדשה עלתה לאויר, ולקראת השבת מצאתי לנכון לעדכן את ההודעה הקבועה שלי, ולספר לכם על המתרחש...
קודם כל אנחנו מבקשים מאד מאד להודות למאות המגיבים - גם לחיוב וגם לשלילה. קראנו את כל ההערות שלכם, למדנו ותיקנו, ועוד עבודה לפנינו.
אנחנו שמחים לגלות שרבים מהגולשים נהנים מהיתרונות הגדולים שיש למערכת להציע, ושגם חלק גדול ממי שהתקשה בהתחלה (כולנו...) מסתגל ומתחיל להנות. עליית המערכת לאויר היתה טובה משציפינו, ואני מקווה שזה ימשך כך.
בעקבות ההערות שלכם עשינו תיקונים רבים במערכת:
1. טיפלנו בעומסים ובאיטיות הגלישה. המצב כעת טוב משמעותית משהיה ביום הראשון.
2. כעת הגולשים בתצוגה מדורגת נכנסים להודעה הספציפית אותה הם רצו לקרוא, ולא להודעת המקור.
3. באותו אופן, חזרה מהודעה, תוך שימוש בכפתור "חזרה לפורום" מחזיר אתכם להודעה ממנה יצאתם.
4.תוקנה תקלה שגרמה לעיכוב בעידכון הודעות בתצוגה מדורגת לעומת תצוגה שטוחה.
5. הוספו מיני כפתורים שהיו חסרים.
6. תוקנה מערכת שליחת אימייל לחברים באתר.
7. טופלו גולשים ששם המשתמש שלהם נלקח מהם. גולשים נוספים ששמם נלקח מהם ורוצים לשחזרו מתבקשים לשלוח לי אימייל בנוסף בציון הכינוי הרצוי, שם המשתמש (איתו אתם נכנסים לפורום), והאימייל שלכם.
8. הפרופילים האישיים נפתחים כעת בחלון חדש.
9. הוגדלו שמות כותבי ההודעות, כדי שיראו טוב יותר.
בהמשך אנחנו ננסה לטפל בדברים נוספים כגון מנגנון הדפסה, איחזור ההיסטוריה הפרטית שנמחקה לגולשים מסויימים, אייקונים שחסרים, צביעת לינקים שנלחצו בצבע אחר, ועוד ועוד.
אם יש לכם הערות והצעות נוספות נשמח אם תשרשרו אותן כאן. כמו שאתם ודאי שמים לב - הכל מקבל התייחסות! ותסמכו עלינו - כל השינויים לטובה!
אם יש לכם בעיות בכניסה לפורומים, אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון 077-3334569 או 077-3334525, וכן איתי במייל
שבת שלום!
[עודכן ב:22 אוקטובר 2007 15:31:]
|
|
|
|
| 2. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 1 |
19/10/2007 04:43   |
|
|
כשאני עושה cut & paste לכתובת של שרשור באתר למטייל בעצמו ושם אותה
בלינק שמצורף להודעה ולוחץ הכנס אני מקבל הודעה שהכתובת שהוכנסה לא חוקית אבל בפועל היא כתובת חוקית בתוך אתר למטייל שנלקחה ישירות מה- Browser!!!
|
|
|
|
| 3. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 2 |
19/10/2007 06:54   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
היי עודד 
יכול להיות שאתה מנסה להוסיף את הלינק אל ה- Http שכבר כתוב שם? כך שהמערכת מזהה לינק עם פעמיים http (ואז הלינק באמת לא תקין)?
אם זו לא הבעיה, אשמח לשמוע עוד פרטים!
אגב, שמת לב שכעת ניתן להוסיף לינקים בתיבת הכתיבה עצמה? http://www.lametayel.com
|
|
|
|
|
|
| 6. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 3 |
19/10/2007 10:38   |
|
|
קודם כל אני בעד שיורד ה- http ואכן אם הוא חסר יוסף אוטומטית אבל זו לא היתה הבעיה אצלי כי אני מחקתי את ה- http המיותר. כנס לאיזה שרשור ותעשה cut & paste לכתובת מה-Browser לתוך תיבת הלינק ותעשה הכנס ותגיד לי אם הוא מודיע שהכתובת לא חוקית.
אכן שמתי לב שגם בתוך גוף ההודעה אפשר וזה מצוין. היות ובתוך גוף ההודעה שלי זה עובד אז זה גם ההוכחה שהכתובת בסדר.
|
|
|
|
|
| 8. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 7 |
19/10/2007 11:03   |
|
כניראה שהתכנת שלכם עבד בלילה כי מה שלא עבד בלילה עובד עכשיו אז אין כבר בעיה. בכל אופן כמו עידו אני חושב שכדאי להוריד את ה-http ולהוסיף אוטומטית אם חסר. תודה.
|
|
|
|
| 9. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 8 |
19/10/2007 11:09   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
בגלל זה אני מת עליו.
תודה
|
|
|
|
| 10. עוד בג לידיעה וטיפול.... תגובה ל - 9 |
19/10/2007 12:56   |
|
|
כשמכניסים תמונה ראשונה כותבים כותרת במקום שם הקובץ שמופיע שם כברירת מחדל. כשמכניסים את התמונה השניה נעלמת הכותרת שכתבנו לתמונה הראשונה וחוזר שם הקובץ מה שמצריך לכתוב מחדש את הכותרת של התמונה הראשונה.
|
|
|
|
| 11. עוד בג לידיעה וטיפול.... תגובה ל - 10 |
19/10/2007 12:58   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
הרמ... מעניין
נבדוק אם אפשר לתקן, תודה.
|
|
|
|
|
| 13. Habari תגובה ל - 12 |
22/10/2007 10:44   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
ברוכה השבה אלינו בייב!
עידו מסכים איתך בעיניין האייקונים, אבל שאר הגולשים נראים די מרוצים מהם... היתכן שבאפריקה לא מאמינים ב don't warry be happy??
לגבי סימון ההודעות שלא קראת - שימי לב לאייקון מימין לכותרת. אייקון אדום משמעותוו הודעה שנקראה ואייקון כחול מלמד על הודעה שטרם קראת. במילים אחרות במקום לסמוך על האקספלורר, המערכת לומדת אותך באופן אישי.
|
|
|
|
| 14. ובאותה הזדמנות.. תגובה ל - 13 |
22/10/2007 10:58   |
|
|
משמאל לאייקונים הכחולים לבנים יש אייקונים אחרים כששמים את הקרסור עליהם מקבלים את שם הקובץ של האייקון ולא את משמעותו.
|
|
|
|
| 15. ובאותה הזדמנות.. תגובה ל - 14 |
22/10/2007 11:16   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
צודק, תודה
|
|
|
|
| 16. Habari תגובה ל - 12 |
22/10/2007 11:39   |
|
|
היי,
אני גם מסכימה עם עידו ו"בוש" לגבי האייקונים- יותר מדי פרטים במסך.
יכול להיות שזה כבר נאמר - הודעות ישנות שקופצות כל הזמן למעלה בגלל תגובה שהתקבלה- קצת מבלבל, נראה לי שעדיף שישארו במקומן, ביחוד לא הודעות מלפני כמה שנים.
אם תצליח לשחרר לי את Ili אני אשמח.
תודה.
|
|
|
|
| 17. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 1 |
22/10/2007 15:06   |
|
שמתם לב שממתי שחודשה מערכת הפורומים כמעט ואין הודועת חדשות.....
כי פעם אם אמרו לי לבדוק בפורום איזה שאלה הייתי נרשם רושם הודעה בפשטות ואחרי כן רואה תגובה ..
עכשיו זה נעשה עם הרבה כאב ראש למשמש חדש שרוצה לשאול שאלה וללכת..
לפי דעתי צריך לעשות סקר על הפורום החדש..
שאומנם הוא רק בציעירותו אבל יש פה הרבה פרטים שמשגעים ועושים אותו לא נוח וידידותי למשתמש...
בצלחה
נ.ב. לאן השם שלי נעלם אחרי קרוב ל400 תגובות בפורום עכשיו אני אנונימי
קובי
|
|
|
|
| 18. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 17 |
22/10/2007 18:38   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
היי היי 
לגבי ההערות הגרפיות, אנחנו עוד בשלבי בדיקה, אבל קובי... לחזור למערכת הישנה לא נחזור. אנחנו יכולים לעשות תיקונים בזו, אבל הקודמת פשוט הייתה פחות מוצלחת...
כדי לאחזר את ההודעות שלך כתוב לי מייל, בציון האימייל שהיית מכניס להודעות שלך (והוא לא מופיע בפרופיל שלך), ואת שם המשתמש שלך (לא הכינוי בפורום.
ili - קבלי ביטול על ה "_". ili שב הביתה.
|
|
|
|
| 19. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 18 |
23/10/2007 00:12   |
|
|
גם אני חושב שיש יותר מדי 'קשקושים', אבל לעניין החשוב באמת, למרות שיש הרבה יותר אפשרויות הפורום החדש פחות נוח, וכמו שכתב קובי יש ירידה במספר ההודעות והמשתמשים. זה לא מקרי.
|
|
|
|
| 20. ושאלה תגובה ל - 19 |
23/10/2007 00:20   |
|
|
האם פתיחת סקר חדש אפשרית רק על ידי מנהל או מורשה?
|
|
|
|
| 21. זה טעות אופטית עוזי... תגובה ל - 19 |
23/10/2007 00:33   |
|
|
ההודעות החדשות פשוט נדחקות מהר מאוד אחורה בגלל השיטה החדשה והקלוקלת של דירוג סדר ההודעות לפי זמן התגובה האחרונה ולא זמן התגובה הראשונה. כתוצאה מכך רואים בדף הראשון (וגם השני) הרבה הודעות ישנות שהשרשור בהן נמשך על חשבון ההודעות החדשות שלא הספיקו עוד לענות עליהן. מה שירד באמת זה כמות התגובות היות וללא מעט הודעות לא מגיעים עונים פוטנציאלים שאין להם חשק כמוני למשל לחפש
הודעות חדשות בעמוד 3.
גיל טוען שזה הטרנד האחרון בפורומים. אחרון או לא זה פוגע מאוד בפורומים לדעתי.
|
|
|
|
| 22. זה טעות אופטית עוזי... תגובה ל - 21 |
23/10/2007 08:54   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב ידידיי
עוזי לגבי הסקרים, כן - השארנו אותם בידי המנהלים (בדיוק כדי למנוע קשקושים...). מזל שיש לנו קשרים טובים עם מנהל הפורום הזה.
עודד - זה לא נכון. ההודעות לא נדחקות לעמוד השני ובטח לא לשלישי. שים לב כמה הודעות עולות מהעמודים הישנים ותראה שזה ממש מעט, ובוודאי לא 40 - מספר ההודעות שניתן לראות בעמוד הראשון.
זה נכון, יש ירידה בפורומים, אבל זו תופעה טבעית לחלוטין - היא קרתה גם כשהכנסנו את הצורך בהכנסת שם משתמש וסיסמה בפורומים הישנים. זכרו - כולנו רוצים שיהיו כמה שיותר אנשים בפורומים, ולא היינו עושים דבר שעלול לפגוע במטרה זו. ויש בצוות למטייל גם מי שדואגים לפורום הזה באופן מיוחד...
|
|
|
|
| 23. בוקר טוב תגובה ל - 22 |
23/10/2007 09:03   |
|
|
גלגול תודה על השם(:
עוזי- רציתי להגיד לך כבר כמה ימים, אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את התמונה שלך!
|
|
|
|
|
| 25. סקרים... תגובה ל - 24 |
23/10/2007 09:29   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
ili - בכיף שלי, ועוזי - היא צודקת. מעולה!
ועידו, אני מעריך את הסייג לגבי הסקר
|
|
|
|
| 26. סקרים... תגובה ל - 25 |
23/10/2007 10:29   |
|
|
אין לי בעיה עם הסייג לסקרים, להיפך, רק שאלתי. לגבי התמונה - תודה לאחותי היקרה ולגיל. העניין של התמונות הוא אחד החידושים הנחמדים בשדרוג (כן, יש בו גם דבקים טובים...). ומחמאות לבושבייב שהצליחה להפתיע, זאת אומרת היה די צפוי שהתמונה שלי תהיה פיל (או ילד או זקנה מהיבשת) ושל אילי פלאמינגו (או ילד או זקן מהיבשת) ושל גיל בענייני התנדבות ושל עידו משהו ממלכתי בהיותו המנהל. עכשיו תור מרב ועודד.
|
|
|
|
|
| 28. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 27 |
23/10/2007 21:42   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
היי רוניון 
בחרנו את השטוחה משום שהיא הנוחה והמוצלחת יותר מבין השתיים לפי מבחני המשתמשים שעשינו. אני מאד ממליץ גם לך לנסות, זה באמת יור נוח
|
|
|
|
| 29. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה תגובה ל - 27 |
23/10/2007 23:54   |
|
|
אתה יכול לבחור מה תהיה ברירת המחדל עבורך דרך הפרופיל האישי שלך. הצרה היא שלא תמיד המערכת ממושמעת ולכן אני לפעמים מקבל תצוגה שטוחה למרות שברירת המחדל שבחרתי היה מדורג.
|
|
|
|
| 30. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 26 |
24/10/2007 00:34   |
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
| 31. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 30 |
24/10/2007 09:03   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב.
עודד, סחטיין על הכפפה.
לגבי משמעת המערכת, שים לב שיש הבדל בלינקים בהם אתה נכנס לפורום. כלומר - אם אתה נכנס בלינק של תצוגה שטוחה (כמו בזה שמופיע בעמוד הבית של האתר), המערכת תשאר בשטוחה, ואם במדורגת (למשל, מתוך המועדפים שלך) - היא תשאר מדורגת.
במילים אחרות, אם אתה מעוניין בתצוגה שטוחה קל להכנס מעמוד הבית, ואם אתה דבק במדורגת - שמור אותה במועדפים שלך
|
|
|
|
| 32. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 31 |
24/10/2007 19:55   |
|
|
לא הבנתי. אם אני בחרתי בפרופיל שאני מעדיף תצוגה מדורגת אני לא מקבל אותה מדורגת בכל מצב עד שלא שיניתי את רצוני?
גם לא הבנתי מה זאת אומרת כניסה בלינק של תצוגה שטוחה/מדורגת?
|
|
|
|
|
| 34. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 33 |
25/10/2007 09:56   |
|
|
לא הבנתי מה זה נכנס בלינק לתצוגה מדורגת. האם כשאתה אומר לינק אתה מתכוון לשירשור? ואם כן אז לשרשור יש תכונה שהוא מדורג או שטוח והיא נדבקת אלי בהמשך בגלל שניכנסתי אליו?
|
|
|
|
| 35. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 34 |
25/10/2007 10:03   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
לא, התכוונתי ללינק ששמור אצלך במועדפים 
ככה: לכל שרשור יש לינק בתצוגה שטוחה ולינק בתצוגה מדורגת, ואתה תיכנס ללינק הזה לפי העדפה שלך. אבל אם אתה נכנס מעמוד הבית שלנו, ששם הלינקים הם לשטוחה, או מהמועדפים שלך (ששם, אולי שמרת את המדורגת), הלינק כבר מכתי לך את הדרך בה תמשיך לגלוש.
|
|
|
|
| 36. או קיי הרמתי את הכפפה:) תגובה ל - 35 |
25/10/2007 11:15   |
|
|
אני לא נכנס דרך לינק מהמועדפים אלא דרך עמוד הביית ישירות בהקשת הכתובת של למטייל. לדעתי במצב כזה הייתי תמיד צריך לקבל את בחירת ברירת המחדל שקבעתי בפרופיל שלי. בפועל זה לא יוצא כך.
|
|
|
|
| 37. יש שיפור.... תגובה ל - 1 |
26/10/2007 11:42  |
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|