כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גורטקס רגיל או גורטקס XCR 23/10/2007 18:47 לתגובה הבאה
  assaf_d1 לא מחובר assaf_d1  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
שלום,
ברצוני לדעת מה ההבדל בין גורטקס רגיל וגורטקס XCR? האם ה- XCR נושם יותר? מה היתרונות/חסרונות מול הגורטקס הרגיל?

כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הנעל:
ASOLO VOYAGER
אני עד כה צעדתי עם אסולו איילנד בין השאר בשביל ישראל ומההתרשמות שלי הן יעילות מאוד בשטח קשה ועם משקל על הגב. עם זאת אני לפני נסיעה לאפריקה ואני מחפש נעל שתהייה יותר "רב-תחומית", נוחה גם להליכות ביום-יום, פחות כבדה ויותר נושמת.

תודה על תשומת לבכם,
אסף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גורטקס XCR עמיד ונושם יותר. תגובה ל - 1 23/10/2007 22:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
כמה יותר? קשה לדעת. מה שבטוח, זה לא שעם גורטקס רגיל תרגיש זיעה ועם XCR לא תרגיש כלום; זה שעם XCR תרגיש פחות אי-נוחות; אין גורטקס ש'נושם' כמו אין-גורטקס. אני חושב שפערי הנשימה בין גורטקס ללא-גורטקס אינם קיצוניים, לפחות מנסיוני, וגרביים טובות פותרות חלק ניכר מהבעיות. בכל אופן, אם ההפרש לא גדול, הייתי הולך על ה-XCR, ולו בגלל עמידותו הגבוהה יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ואם מתעלמים מהXCR (כי YGH כבר ענה לגביו) תגובה ל - 2 24/10/2007 00:47 לתגובה קודמת
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
אז קח בחשבון שהוויג'ר לא תעשה את מה שההיילנד עשתה,מדובר בנעל קלה יותר,שמתאימה לתנאים קלים יותר, נשמע שזה מה שאתה מחפש, אבל אל תתפלא אם היא לא תחיה לזמן ארוך כמו ההיילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרושים עובדים- למטייל רמת השרון ורעננה
להודעה הבאה:מישהו מכיר תרמיל יום Electron של TNF?