כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! 25/10/2007 00:34 לתגובה הבאה
  icemanf7dc לא מחובר icemanf7dc  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
אהלן..
אני חושב לטייל בקניה וטנזניה בסביבות חודש פברואר
אני די מוגבל בזמן בגלל עבודה ל 3-4 שבועות
אני מעוניין לטפס על הר קניה וגם על קלימנג'רו
וגם ספארי על הדרך.
איך אני מארגן את כל זה,דרך מי
יש בעיה עם טיול עצמאי או אולי יש קבוצות שאפשר להצטרף אליהם
טיילתי בעצמי בדרום אמריקה אבל נראה לי שפה הסיפור שונה קצת וגם יש לי בעיה של זמן...
אם אילו חברות אפשר לסגור בארץ או בחו"ל ??
אשמח לקבל טיפים,המלצות,הסברים וכל דבר שתמצאו לנכון

אם אתם מכירים אנשים שרוצים לצאת לאזור בתקופה הזאת ספרו לי כדי שאפשר יהיה להתארגן

תודה
אילן
המייל שלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! תגובה ל - 1 26/10/2007 00:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אפרת א לא מחובר אפרת א  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
הי
אני טיילתי באופן עצמאי- והיה אחלה. תחבורה ציבורית לכל מקום ומדריכים מקומיים שיארבו לך בשפע תמיד.
ישראלים- קצת יותר קשה למצוא יחסית לדרום אמריקה, כמובן.
אני הייתי בהר קניה ועשיתי טיול קצר למרגלות הקילי.
ספארי עשיתי עם סבסטיאן שמוזכר בכל חור בפורום הזה, אבל בתכלס, לדעתי אין לו יתרון משמעותי על המתחרים, שכאמור יארבו לך ברגע שתרד מהאוטובוס בארושה.
לגבי חברות מהארץ- אין לי מושג
אם אתה מעוניין בעוד פרטים - אתה מוזמן לשאול במייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! תגובה ל - 1 26/10/2007 11:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4760 הודעות עד כה
היי אילן Smile

אז ככה:
קודם כל הייתי ממליץ בחום לבקר במערכת הטיפים - יש שם עשרות המלצות למדריכים וספקי שירותים. הייתי מציע גם לבקר במחפשים שותפים - זה מקום מצויין למציאת חבר'ה, כי כמו שאפרת אמרה, לא בדרום אמריקה עסקינן... Rolling Eyes

מבחינת מסלול 3-4 שבועות זה די קלאסי: שבוע להר קניה וטיול באיזור (את האיזור אני לא מכיר מספיק, אז אני משאיר לאחרים), ומשם חציה לטנזניה, 5 ימים-שבוע ספארי כדי לתת מנוחה לרגליים ולטעום קצת אפריקה, ואז שבוע נוסף לקילי. אם תרצה, מכאן אתה יכול להמשיך לשבוע נוסף בזנזיבר - תענוג!

בד"כ אותו מדריך יכול ללות אותך גם לספארי וגם לקילימנג'ארו, שוב- בין אם אתה מזמין מהארץ (באמצעות הטיפים), או שאתה בוחר משלל הקופצים עליך כשתגיע לארושה. מה שכן, אם אתה בוחר מהעיר, כדאי לעשות סיבוב בין כמה משרדים, ולבקש לפגוש את המדריך עצמו ולא רק את המנהל של החברה, שהם בד"כ אנשים מקסימים למדי. זה יעזור לך להעריך את הנחמדות שלו, ואת האנגלית.

בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon12.gif  עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! תגובה ל - 1 26/10/2007 11:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  איילת לא מחובר איילת  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
היי אילן, אנחנו חזרנו עכשיו מטיול 3 שבועות בטנזניה וזנזיבר, ככה שבהחלט ניתן להספיק הרבה בזמן קצר ובלי להרגיש שאתה מתרוצץ יותר מדי. אנחנו עשינו 6 ימים ספארי רק בטנזניה ולדעתנו אפשר היה להסתפק ב-4. אתה יכול למשל לסגור על ספארי של 6-7 ימים שמשלב את קניה וטנזניה. לטיפוס על הקילימנג'רו אתה צריך לפחות 6 ימים (תלוי בכושר וכמה זמן מנוחה תרצה לעשות לפני העליה לפסגה), ובזמן שנשאר לטוס לזנזיבר לנוח או להמשיך לאיזורים אחרים בטנזניה כמו לשוטו. אנחנו סגרנו עם מדריך טנזני מקומי כבר מהארץ, שמו ג'ורג' קרפה והוא היה מעולה, הוא גם עושה ספארי משולב עם קניה וגם טיפוס. כתבנו עליו בטיפים אתה מוזמן לקרוא, תפנה אליו במייל, הוא יציע לך מסלול ויענה לך על כל שאלה. אתה יכול גם לנסות לשאול אם כבר יש לו אנשים לתקופה הזאת שאתה יכול להצטרף אליהם. המייל שלו מופיע בקישור למטה. תגיד לו שאיילת ותומר שלחו אותך. בהצלחה!

[עודכן ב:26 אוקטובר 2007 12:01:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עוד קצת עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! תגובה ל - 1 27/10/2007 03:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על העזרה !!

עברתי על הטיפים באתר אבל יש עוד דברים שרציתי לברר:
1. איך עדיף לעשות טיפוס הר קניה ,ספארי כולל של קניה וטנזניה ואחר כך טיפוס קלימנג'רו או הפוך ???
2. אם איזה מדריכים טובים ואמינים (מיילים או אתרי אינטרנט של חברות)??
3.לגבי מחירים כל טרק לפי מספרי ימים
4. דברים בספארי שהם שווים וברים שפחות נהנתם מהם

תודה
אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון מסלול בבקשה !!!!!! תגובה ל - 1 28/10/2007 18:24 לתגובה קודמת
תודה על העזרה !!

עברתי על הטיפים באתר אבל יש עוד דברים שרציתי לברר:
1. איך עדיף לעשות טיפוס הר קניה ,ספארי כולל של קניה וטנזניה ואחר כך טיפוס קלימנג'רו או הפוך ???
2. אם איזה מדריכים טובים ואמינים (מיילים או אתרי אינטרנט של חברות)??
3.לגבי מחירים כל טרק לפי מספרי ימים
4. דברים בספארי שהם שווים וברים שפחות נהנתם מהם

תודה
אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:3 שבועות באתיופיה
להודעה הבאה:כמה מזומן לסיישל

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום