כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. "למען יראו ויראו"-ניתחון קטן נגד אל על "הגדול" 26/10/2007 12:59 לתגובה הבאה
  משה ר לא מחובר משה ר  משתמש פעיל 782 הודעות עד כה

ב-11/05 אישתי ואני היינו בטיול בנפאל. את הכרטיסים רכשנו באל על,כאשר הטיסה חזור היתה:קטמנדו- בנקוק-ת"א.
הטיסה חזרה בנקוק-ת"א היתה אמורה לצאת ביום ה' בשעה 00:50 ולהגיע ארצה ביום ו' בבוקר(ברצוני לציין כי אנחנו דתיים).
הגענו מקטמנדו לבנקוק בסביבות השעה 19:00 כאשר ה-check in היה צריך להיות בשעה 23:00 .
לקראת השעה 23:00 התחלנו לראות התלחשויות והתחילו שמועות שיש תקלה במטוס והטיסה תתאחר.מנהל סניף אל על בבנקוק אמר שמטפלים בתקלה (צריך לציין שהמטוס נחת בבנקוק בסביבות 14:00 עם התקלה).
בזמן שחיכינו ראינו פתאום שמספר נוסעים "נעלמו".
הקיצור,לא הצליחו לתקן את התקלה והחזיקו אותנו כל הלילה בשדה ורק לפנות בוקר פיזרו אותנו במלונות(כל הלילה רעבנו כי אנו אוכלים רק אוכל כשר).
הדתיים ושומרי שבת הוטסו לארץ רק במוצ"ש והאחרים הוטסו עוד ביום ו'.
פנינו לאל על בבקשה לפצותינו אך הם "דחו אותנו בקש"(לאחר זמן נודע לנו כי פיצו נוסעים שטסו במח' bussiness והנוסעים ש"נעלמו" הוטסו בטיסות חלופיות).
הגשנו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בת"א ופסקו לנו 3000 ש"ח(פס"ד ת"ק 681-03-07 רבהון ואח' נ' חברת אל על בע"מ).

מוסר השכל:לא להיות פראיירים כאשר אתם צודקים ומנסים לדפוק אותכם.
שבת שלום

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. "למען יראו ויראו"-ניתחון קטן נגד אל על "הגדול" תגובה ל - 1 27/10/2007 17:17 לתגובה קודמת
  navyseal לא מחובר navyseal  משתמש פעיל 162 הודעות עד כה

יישר כח.
אני בדיוק היום התיישבתי לנסח מכתב לKLM,על אירוע לפני 3 שבועות גם כן , חזרה מיוהנסבורג לישראל, דרך אמסטרדם, התעכבנו בגלל תקלת מטוס 24 שעות ונתנו לנו לישון על רצפת נמל התעופה , רק בבוקר החליטו לטפל בנו.
כמובן שגם KLM חשבה שאין על מה לפצות, (ליתר דיוק נתנה לנו שובר של 10 יורו הנחה על קניות במטוס ו 50 יורו לטיסה הבאה בKLM ).

טוב לדעת שיש מי שעדיין דואג לדרוש מהחברות האלה אחריות למעשיהן, אני מקווה לא לוותר בדרך.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כמה מזומן לסיישל
להודעה הבאה:לונלי פלנט

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר