כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מבקש עצות לגבי קניה וטנזניה .... 29/10/2007 20:14 לתגובה הבאה
  icemanf7dc לא מחובר icemanf7dc  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
תודה על העזרה !!

עברתי על הטיפים באתר אבל יש עוד דברים שרציתי לברר:
1. איך עדיף לעשות טיפוס הר קניה ,ספארי כולל של קניה וטנזניה ואחר כך טיפוס קלימנג'רו או הפוך ???
2. אם איזה מדריכים טובים ואמינים (מיילים או אתרי אינטרנט של חברות)??
3.לגבי מחירים כל טרק לפי מספרי ימים
4. דברים בספארי שהם שווים וברים שפחות נהנתם מהם

תודה
אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקש עצות לגבי קניה וטנזניה .... תגובה ל - 1 31/10/2007 09:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ארז לא מחובר ארז  משתמש בינוני 115 הודעות עד כה
2. מנסיון אישי, ממליץ על ג'וסף בומי - נחמד, אמין, יעיל, חברותי, ספונטני וגזר Razz ניתן ליצור איתו קשר באי-מייל - ויש גם אתר נחמד - http://www.myserengetisafari.com

3. לא יודע כמה זה רלוונטי (עברו כבר יותר מ-3 שנים), אבל בזמנו שילמתי על 5 ימי ספארי כ-1400$ לזוג, שכללו 3 לילות בלודג'ים ולילה אחד בקמפינג, יחד עם עוד זוג בג'יפ.

4. היינו באגם מאניירה, סרנגטי ונגורנו-גורו, שכולם מומלצים, למרות שבסופו של דבר חלק עיקרי מההנאה נובע מתיזמון טוב, מה לעשות - לחיות בטבע אין לו"ז קבוע. בנוסף הגענו גם להרי האוסמברה (באזור לשותו), ושם מומלצת בחום תצפית איירנטה (Irente view point).

מקווה שהמידע הנ"ל עוזר,
תהנה
ארז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מבקש עצות לגבי קניה וטנזניה .... תגובה ל - 1 01/11/2007 15:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לביאה לא מחובר לביאה  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
שלום

היתי ביוני בטנזניה וקניה
לדעתי קניה מיותרת ממוסחרת ומסוכנת ,והכל אבל הכל שם מתנהל סביב כסף

טנזניה יותר פראית בטוחה ונעימה

לדעתי קודם לעשות טיפוס ואחר כך ספארי

מקומות חובה בטנזניה - סרנגטי , נגורוגורו, ליק מניארה
ואם יש זמן ליק איסי כולל הבושמנים והשבטים

לסיכום ותר על קניה ולך רק על טנזניה

לגבי מדריכים יש את סבסטיאן שהיה מעולה לדעתי ,
שמעתי שגם גוזף בומי טוב אבל טיפה יותר יקר.
תהנה
לביאה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מבקש עצות לגבי קניה וטנזניה .... תגובה ל - 1 01/11/2007 16:50 לתגובה קודמת
  reuthagag לא מחובר reuthagag  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אילן שלום מה קורה? בהמשך לשאלותיך אני חזרתי לא מזמן מטיול חודשיים בקניה וטנזניה ואני חייבת לציין שקניה הרבה יותר מעניינת וזולה מטנזניה זה רק עניין של תכנון...אני ממליצה להתחיל בטיפוס על הר קניה, 5 ימים זה מספיק לעלות על ההר ולרדת ממנו ההר יפייפה ובפסגה יש שלג וגם למרגלות ההר הנופים משתנים מרגע לרגע והוא הרבה יותר קל ומעניין לטיפוס מהר קלמינג'רו. בקשר לספארי 5 ימים מאסי מארה ואגם נקורו מקומות מהממים שבהם יש לך הזדמנות לראות הכי הרבה חיות וגם זה מאוד תלוי במדריך שיש לך אני ממליצה לך על מדריך גיימס הוא אירגן לנו את הספארי לי ולחברה שלי כולל ספארי וטיפוס על הר קניה במחירים ממש סבירים הוא ממש מעולה ומקצועי בזכותו ראינו המון חיות שבדרך כלל מאוד קשה לראות הוא אף פעם לא מיהר והקדיש זמן לכל דבר יש לו ידע רחב על חיות ועל אפריקה בכלל את הטיול תכננו וסגרנו איתו מהארץ,בנוסף תוכל לראות ב1001 טיפים הרבה המלצות עליו
הפרטים שלו:
James Kamau Ndungu.

+254 734 952141

[עודכן ב:01 נובמבר 2007 16:54:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתיכנון המסלול
להודעה הבאה:התנדבות באפריקה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום