כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירה וקנייה של נעליים 31/10/2007 13:36 לתגובה הבאה
  נעם קפלן לא מחובר נעם קפלן  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום לכולם.
אני מתלבט כבר הרבה זמן בנושא סוג הנעליים שאני צריך לטיול של כ-7 חודשים בדרום אמריקה שכולל גם די הרבה טרקים (ארוכים ובעיקר קצרים).
שמעתי דעות לכאן ולכאן בנוגע לרמת הקשיחות, רמת האטימות למים ורמת החימום (או אווריריות) שאני צריך. מי שיש לו דעה בנושא, מתבקש בכל לשון של בקשה לעזור ולפרט את דעתו על מנת שאוכל לסגור את הסיפור הזה אחת ולתמיד...
בנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לראות ולמדוד נעליים של טרזטה (קיבלתי הרבה המלצות אבל לא מצליך למצוא מקום שמחזיק אותן...).
תודה רבה על העזרה,
נעם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בבחירה וקנייה של נעליים תגובה ל - 1 02/11/2007 08:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניצן ניצן לא מחובר ניצן  משתמש פעיל 774 הודעות עד כה
יש המון המון דגמים של נעליים שנכנסים לקטגוריה הזאת (שהיא מאוד רחבה ולא מוגדרת- כי מה זה בעצם טרק קצר/ארוך וכמה זה די הרבה - שבועיים/חודש/חודשיים מתוך 7 חודשים?) אני מציעה לך לגשת לחנות, להגדיר טוב את הצרכים שלך עם המוכר- כמה משקל אתה מתכנן לסחוב, אם יש לך בעיות ברכיים/קרסוליים, אם יש לך רגל צרה/רחבה, ופשוט למדוד ולהחליט בעיקר לפי הנוחות בין מספר קטן של דגמים שמתאים לצורך היותר ספציפי שלך.
טרזטה אתה כבר לא תמצא בארץ, הפסיקו לייבא אותן.

"רק אחרי שתכרות את העץ האחרון, רק אחרי שתרעיל את הנהר האחרון, רק אחרי שתתפוס את הדג האחרון, רק אז תגלה שאי אפשר לאכול כסף." צ'יף אינדיאני אחד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עדיין יש טרזטה בחנויות תגובה ל - 1 04/11/2007 21:27 לתגובה קודמת
  S K לא מחובר S K  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
אגב ניצן יש לך חתימה מעוררת מחשבות (נוגות משהו...)

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תרמיל אברסט של חגור
להודעה הבאה:עצה טובה: לכל מי שמאבד או מוצא משהו בטיול