כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול לדרום אפריקה עם תינוק 03/11/2007 20:44 לתגובה הבאה
  vidnem לא מחובר vidnem  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים לצאת לטיול לדרום אפריקה עם תינוק בן פחות משנה באמצע ינואר או בסופו. נשמח לקבל טיפים ובכלל עזרה בתכנון טיול כזה עם תינוק קטן. המלצות לגבי מסלולי טיול מקומות לינה תרופות יתושים מה להכין מה לקחת איך מסתדרים וכו... נשמח לכל עצה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול לדרום אפריקה עם תינוק תגובה ל - 1 03/11/2007 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  iritbachi לא מחובר iritbachi  משתמש בינוני 68 הודעות עד כה
לכמה זמן אתם נוסעים?
צריך בתכנון הטיול לזכוא שדרום אפריקה היא ענקית ויותר מידי שעות באוטו יכולות לחרפן כל אחד, במיוחד ילד קטן. כך שטיפ ראשון זה להתמקד באזור ואם רוצים להרחיב, לשקול טיסות פנימיות. אפשר להזמין כסא לאוטו מחברת ההשכרה כך שלא צריך להסחב. אני מניחה שתרצו לטייל ולכן חשוב מנשא טוב.
אני הייתי ממליצה לטייל בקיפטאון ובאזור הגנים.
יש אזורים עם אזהרות מלריה טואחרים לט, לברר בהתאם למסלול.בסה"כ דרום אפריקה היא מדינה מערכית למדי ומאוד קל לטייל שם, גם עם ילד קטן. יש שרותיים בכל מקום, פינות החתלה, במקומות הלינה ששוכרים חדרים יש את כל הציוד הנדרש להכין אוכל מתאים.
לתעסוקה לילד- להצטייד בדברים שהוא אוהב ומסקרנים אותו ספרים, מכוניות קטנות וכו. באוטו יהיה קרוב לודאי אפשרות לדיסקים, שווה להצטייד.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול לדרום אפריקה עם תינוק תגובה ל - 2 04/11/2007 21:25 לתגובה קודמת
  vidnem לא מחובר vidnem  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
קודם כל תודה רבה!!
הטיול מתוכנן לשבועיים ומאוד היינו רוצים לצאת לספארי. את יודעת על זה משהו? האם זה מסוכן לתינוק? את טיילת שם עם ילדים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מבקש עצות לגבי קניה וטנזניה ....
להודעה הבאה:מזל טוב לגילגול

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר