כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זקוקה להתייעצות לגבי התנדבות באפריקה 04/11/2007 15:36 לתגובה הבאה
  moridor לא מחובר moridor  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני ובן זוגי מתכננים נסיעה לאפריקה לצורך וטיול ומעוניינים להשאר שם לתקופה בלתי מוגבלת למטרת התנדבות. פה אני צריכה את עזרתכם: האם רצוי לסגור עוד מהארץ את כל הפרוצדורה ולהתחבר עם ארגונים של מתנדבים או שעדיף להחליט כבר כשנהיה שם? מה עדיף? ומה פחות מסובך?
תודה, מוריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זקוקה להתייעצות לגבי התנדבות באפריקה תגובה ל - 1 04/11/2007 19:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
אהלן Smile
אני מהמאמינים סידורים מראש, אבל זה לא הכרחי ב-100%. זה די תלוי בכם, ובכמה אתם סומכים על כישורי ההסתדרות שלכם Smile

איפה בדיוק אתם רוצים להתנדב?

אתם מוזמנים אלינו לפורום המתנדבים, שם תוכלו למצוא עוד עצות בנושא הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוקה להתייעצות לגבי התנדבות באפריקה תגובה ל - 2 05/11/2007 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moridor לא מחובר moridor  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה

היי..

קודם כל, תודה!!! לשאלתך, היינו רוצים להתנדב בטנזניה למרות שאנו פתוחים להצעות... אנחנו רוצים לעבוד עם ילדים אך לא סגורים איפה.
Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זקוקה להתייעצות לגבי התנדבות באפריקה תגובה ל - 3 05/11/2007 20:18 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
טנזניה... אני כבר מתחיל לקנא Smile

נסי להתחיל מההצעות שתמצאי כאן: http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?postid=675&a mp;parentid=116=
יש שם דו"חות וסיפורים של אנשים שהתנדבו באירגונים שונים במדינה, כולל שני דיווחים מהניסיון האישי שלי. בנוסף, בפורום ההתנדבות את תמצאי משמאל את ארכיון הדרושים שלנו ואת אינדקס האירגונים - ובשניהם הרבה הצעות להתנדבות בטנזניה, ובכלל...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרום אפריקה מסלול + הערכת עלויות
להודעה הבאה:מקומות התנדבות חדשים באפריקה!

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר