כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מקלות הליכה - מידה, מחיר 10/11/2007 22:15 לתגובה הבאה
  nitsdror לא מחובר nitsdror  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום, רציתי לדעת האם יש מידות למקלות הליכה (מעבר לזה שהוא מתכוונן...).
ראיתי מקל משומש של פרינו (דגם טיבט) וכשפתחתי אותו למקסימום הוא הגיע לי למותן אולי טיפה מעל... (ואני כולה 1.75).
חוצמזה רציתי לדעת כמה עולה זוג כזה חדש כדי להשוות...
יש על הדברים האלה גם אחריות??

תודה! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקלות הליכה - מידה, מחיר תגובה ל - 1 10/11/2007 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש בינוני 141 הודעות עד כה
יש מידות, אין הבדל משמעותי בין מקולות שונים כמה ס"מ לכאן או לכאן.
אבל אני מהמר שפתחת רק פרק אחד של המקל ולא את שניהם המספקים ביחד כמובן, אורך משמעותי.

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מקלות הליכה - מידה, מחיר תגובה ל - 2 17/11/2007 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nitsdror לא מחובר nitsdror  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
צודק... Smile
עכשיו מה הקטע של העיגולים הנוספים מפלסטיק שאפשר להרכיב על החלק התחתון של המקלות? שלא יתקע בסלעים? זה באמת נחוץ??
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מקלות הליכה - מידה, מחיר תגובה ל - 3 17/11/2007 17:28 לתגובה קודמת
T. L T. L לא מחובר T. L  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
לוודא שאתה מדבר על מה שאתה חושב שאתה מדבר אני אתן לך פה את כל האופציות.

מקלות הליכה, מגיעים לרוב עם גומי שמתלבש על הקצהף והוא מיועד להליכה על אספלט, כלומר בטח הולכים עם הקצה מהפלדה.

דבר נוסף שעליו אני חושב אתה מדבר, זה עיגולים פלסטיק בקטרים שונים.

לרוב יש אחד בקוטר קטן יחיסת והוא מלא לחלוטין ומיועד להליכה רגילה וכאלו עם קוטר גדול שמיודעים לשלג.

אני מצאתי את הקטנים כיעלים ביותר, בהליכה בחול קשה למחצה וכמו גם באופן כללי זה מגדיל את שטח הפנים שהמקל יכול להתפס בו מה שמעלה את הבטיחות שלך. בקיצור מומלץ להרכיב אותם אבל לא חובה.

Duct tape is like the force It has a light side and a dark side and it holds the Universe together
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה לגבי ציוד לאוסטרליה ניו זילנד-נעלים,תיק ושק"ש