כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כרטיס YHA מצ'וקמק 14/11/2007 00:43 לתגובה הבאה
  kuzco לא מחובר kuzco  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
וואו כתבתי כבר הכל בעריכה להודעה הקודמת שלי ואז הכל נמחק ואני לא יכול כבר לערוך את ההודעה הזאת אז אני מנסה לשחזר -
בקיצור, לפני בערך שבועיים הגעתי לסניף של איסתא כדי להוציא כרטיס YHA. אז נכון שהסניף היה קטן ולא אחד מרכזי, אבל הסוכנת לא ידעה בכלל מה זה כרטיס YHA, ואחרי שהיא שאלה סוכנת אחרת בסניף הן הוציאו לי כרטיס אחד מכספת ואז גילו שהן לא יכולות להדפיס עליו, אז אחת מהן כתבה את הפרטים שלי עליו בטוש ובדקה בטלפון עם מישהי יותר גבוהה מהן שזה בסדר. אחר כך גם הייתי צריך לשלם 50 שקל ולא 30 כמו שכתוב פה בפורומים בכל מיני מקומות..
אז בקיצור השאלה שלי אם כשאני אגיע באוסטרליה למקומות שמקבלים הנחה עם כרטיס YHA הם יקבלו את הכרטיס המצ'וקמק הזה שהפרטים שלי כתובים עליו בטוש שחור (היא גם הקלידה אותם במחשב) או שאני אצטרך להוציא שם חדש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זה הכרטיס תגובה ל - 1 14/11/2007 12:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2880 הודעות עד כה
כן על כרטיס YHA כותבים בטוש וזה לא חריג, כל עוד שמך מופיע במחשב הארגון יכבדו אותו, אגב הכרטיס הוא בצבע לבן ויש עליו את סמל הארגון בכחול .

אני רוצה עוגייה, אהההההההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זה הכרטיס תגובה ל - 2 14/11/2007 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
אני קניתי את הכרטיס באכסניה בפתח תקווה והם רק לקחו את המספר כרטיס ורשמו אותו ... ואמרו לי לרשום בטוש ...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה הכרטיס תגובה ל - 3 14/11/2007 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
כל מה שאמרו לפני ועוד - אם לא היית מטריח את המצ'וקמקות של איסתא גם לא היית צריך לשלם להן שכר טירחה ובקלות היית יכול להוציא את הכרטיס הזה באחת האכסניות ב- 30 ש"ח בלבד. אם ממש היית רוצה היית משלם עוד 50 ש"ח ומקבל ספר עם רשימת האכסניות של YHA בכל העולם.

אני חשוב שמכל הסיפור הזה למדנו דבר מאוד חשוב - יש אכסניה בפתח תקווה!

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זה הכרטיס תגובה ל - 4 15/11/2007 11:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה מפתיע שיש בפתח תקווה אה???
המקום נראה נטוש לאללה ... הגעתי לשם ב8 בבוקר , לפני שיתחיל "עומס" או משהו כזה... ומה שמצחיק שהשומר הוא גם הגנן גם המנהל משק גם הפקיד קבלה... צימצומים כנראה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ידעתם שבפייסבוק יש קבוצה תגובה ל - 4 15/11/2007 16:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1727 הודעות עד כה
שטוענת שפתח תקווה לא קיימת באמת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני מכיר מישהו שגר בפתח תקווה תגובה ל - 6 17/11/2007 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נשבע לכם!

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני מכיר מישהו שגר בפתח תקווה תגובה ל - 7 18/11/2007 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4982 הודעות עד כה
הלו הלו...
משרדי הנהלת למטייל נמצאים בפתח תקווה!

(אולי זאת הסיבה שכולנו הצטרפנו לקבוצה הזו בפייסבוק?)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. קבוצה שלמה בפייסבוק לפתח תקווה??? תגובה ל - 8 19/11/2007 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש גם קאוץ' סרפינג? אולי הטיול הבא שלי יהיה לשם?

כמה עולה כרטיס לפתח תקווה בימינו? כמה זה יוצא שם לחודש? יש בנקים? כספומטים? צריך חיסונים? ויזות?

[עודכן ב:19 נובמבר 2007 01:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קבוצה שלמה בפייסבוק לפתח תקווה??? תגובה ל - 9 19/11/2007 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 794 הודעות עד כה
מה העלות המוערכת לטיול של סופשבוע בפתח תקווה? ואיך מסתדרים שם על אוכל? מכינים לבד? יש מסעדות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. קבוצה שלמה בפייסבוק לפתח תקווה??? תגובה ל - 10 19/11/2007 12:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4982 הודעות עד כה
מסעדות אין. אלא אם כן אתה מחשיב את הניסים שלנו, הבוטקה שמתחת לביניין למסעדה.

והקבוצה בפייסבוק היא לביטול העיר - רק שלא תהיינה אי הבנות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. יש שם אכסנית YHA, כאילו, דה? תגובה ל - 10 19/11/2007 16:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. משעמם לי. בואו נקפיץ נושאים ישנים ולא ענייניים... תגובה ל - 12 18/04/2008 01:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז פתח תקווה, יש שם AMPM?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אתה בא לאסוף אותי מהקיבוץ? תגובה ל - 13 18/04/2008 10:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אבוא איתך לטייל בפתח תקווה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אין חמץ בפתח תקווה תגובה ל - 14 19/04/2008 11:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש מצב שאני קופץ לצפתי אחרי הסדר. בואי להגיד שלום Smile

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. בירושלים יש חמץ ובפתח תקווה אין? תגובה ל - 15 19/04/2008 12:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נראה מה יהיה אחרי הסדר, לא בטוח שיהיה לי כח לנסוע לשום מקום...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ירושלים זאת החמצה אחת גדולה תגובה ל - 16 19/04/2008 14:50 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לאוסטרליה וניו זילנד
להודעה הבאה:ד"ש ממנהל הפורום

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר