כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות 14/11/2007 19:52 לתגובה הבאה
  inbal0302 לא מחובר inbal0302  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום רב..

בתחילת דצמבר (06/12/07) נקבע לי ראיון לויזה בשגרירות.
מאחר והזמנתי כבר כרטיס טיסה ואני רוצה לדאוג לסידורי לינה ושהייה, הייתי רוצה להתייעץ לגבי סיכויי לקבל את הויזה.
נתונים עיקריים:
- בת 25, רווקה
- עובדת בבנק אמריקאי בתל-אביב (סיטי-בנק) במשרה קבועה ומסודרת (עם אישור ממנהלת המחלקה שלי שהיא מצפה בכליון עיניים לשובי כעבור שלושה שבועות..)
- התכנון הוא ל-18 לדצבמר ועד ל-5 בינואר. לא מעבר.
- מצב חשבון הבנק סביר בהחלט, תודה לאל
- טסה עם חברה לעבודה, שגם היא חייבת לחזור באותו התאריך.
- ללא עבר פלילי. להפך, שלוש שנים בביטחון נתב"ג.
זהו בגדול..
מה דעתכם?

אגב,
האם העובדה שכבר קניתי כרטיס מוסיפה לי נקודות או להפך?
אחרי כמה זמן מיום הראיון אני מקבלת את הויזה?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 1 14/11/2007 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
במידה ואושרה לך הויזה את תשאירי את הדרכון בשגרירות יחד עם 30 ומשהו ש"ח והוא יישלח אליך בדואר שליחים בערך כשבוע אח"כ.

לינה בניו-יורק אני מציע לך להזמין כבר עכשיו. הזמנה שמבוצעת ישירות מול המלון ניתנת לביטול לרוב עד יום-יומיים לפני המועד (לודא זאת עם המלון).

לגבי הסיכויים - האמריקאים אוהבים תיירים ואוהבים את הכסף שלהם. אבל אם לא רוצים מהגרים לא חוקיים ועובדים לא חוקיים. כל פרט שיוכיח שאת רק תיירת, שאין עניין לעבוד שם ושקושר אותך לארץ פועל לטובתך. בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 2 14/11/2007 20:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התשובה המהירה Smile

איזה להגר.. הלוואי ויכולתי להיות עוד שבוע. החופשה השנתית שלנו היא בסך הכל שבועיים וחצי.
אני מניחה שמכתב מהמעסיק ושלושה תלושי שכר אחרונים מספיקים, לא?

לדרכון לוקח בערך שבוע להגיע עם הויזה..?
אני מקווה שזהו פרק זמן לא לחוץ מבחינת תאריך הטיסה (הראיון ב-6 והטיסה ב-18 בלילה..)

לגבי הזמנת סידורי לינה, אנחנו עדיין בהתלבטות.
אנו ננחת בניו יורק ב-19 בבוקר, והשאיפה היא להיות בניו יורק גם בכריסמס וגם בסילבסטר, אך היינו רוצות 5 ימים בערך בשביל להגיע לLA ולגאס.
האם מומלץ לארגן טיסת המשך לLA כבר עם ההגעה לניו יורק (ב-19), שהייה של יומיים שם, משם לוגאס לסופשבוע (21, 22) וחזרה לניו יורק ב-23, בידיוק בזמן לכריסמס (ולמשחק של הניקס נגד הלייקרס, כמובן), עד הסוף.
האם זה נשמע ריאלי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 3 14/11/2007 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצטער, אבל לא יכול לענות לך לגבי הסיכויים לקבלת ויזה יותר ממה שכתבתי.

לגבי התכנית:
לא הייתי בל"א או בוגאס. אבל מנסיוני, נראה לי שהתכנית שרשמת אינה סבירה. טיסה מחוף לחוף "הורגת" חצי יום עד יום שלם, תלוי למתי היא מתוכננת. לכן לא נראה לי שתהיו יומיים בל.א. ויומיים בוגאס, אלא לכל היותר יום-יום וחצי בכל עיר. תוסיפי לזה שאתן תהינה הרוגות מהג'ט-לג. בקיצור, לי זה נראה יותר כמו מסע טירונות מאשר טיול Very Happy

אם משחק ה-NBA הוא must - הייתי נשאר בניו-יורק עד אחרי הכריסמס וטס מערבה עד אחרי הסילווסטר.

כך או כך, מחירי טיסות פנימיות בתקופת החגים עולים מאוד וכדאי לכן לסגור תכנית ולהזדרז להזמין טיסות ומלונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 4 14/11/2007 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
באסה Sad

אנחנו בהתלבטויות קשות לגבי חלוקת הזמן בין החופים. כולל הלחץ של להזמין טיסות וסידורי לינה.

מאחר והבנתי שאין צורך להיות בLA מעבר ליומיים, ו-וגאס עדיפה בעיקר בסופשבוע, החלטנו להקדיש לחוף המערבי בערך חמישה ימים, ושניים עשר יום לניו יורק (כריסמס חובה בניו יורק).

מה הפיתרון הטוב ביותר? Sad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 5 14/11/2007 21:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כפי שכתבתי לך, לא הייתי בל"א או בוגאס ולכן קצת קשה לי להציע לכן מה לעשות. אם אתן רוצות לדבוק בתכנית המקורית אולי כדאי לכן לוותר על אחת משתי הערים במערב ולבלות בשנייה 3-3.5 ימים ולחזור לניו-יורק.

עוד נקודה: אם אתן מזמינות טיסה ל-19 מניו-יורק, אתן צריכות לקחת טווח ביטחון של מספר שעות מהנחיתה מהארץ. מאחר וזה לא קונקשיין, האחריות במקרה שעיכוב בנחיתה יגרום לכך שתפספסו את טיסת ההמשך היא עליכן. בתקופה זו של חגים שכל הטיסות והמלונות תפוסים, זה יכול להיות לא נעים. אני הייתי לוקח לפחות 4-5 שעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 5 15/11/2007 08:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1990 הודעות עד כה
קחי בחשבון שבלאס וגאס המחירים עולים בבתי המלון בסוף שבוע (ולכן אני ביקרתי באמצע השבוע והשגתי מחירים זולים מאד). אני לא יודע למה עדיף לבקר שם דוקא בסוף שבוע. אולי תשפכי אור על הנושא.

דוקא בלוס אנג'לס בסוף השבוע יש את היריד בטילת של חוף וניס שהיתה מהמקומות היותר נחמדים שראיתי בעיר הזו. נוסף על זה, האם את מתכוונת לבקר בפארקי שעשועים (כמו דיסנילנד)? אם כן, אז יומיים נראים לי מעט מדי זמן ללוס אנג'לס.

לגבי נושא הויזה - האמריקאנים רוצים להשתכנע שיש משהו שקושר אותך לארץ, ולכן לא תשארי בארה"ב בצורה לא חוקית. מכתב מהעבודה ותלושי שכר הם הכרח (ורצוי שאת עובדת שם מזה זמן, ולא התחלת ממש לאחרונה, כדי לשדר קביעות. אני לא מדבר על 10 שנים, אבל שנה או יותר נראה לי עדיף). יש גם את שאלת גובה המשכורת. אם המשכורת היא שכר מינימום או בסביבה, זה לא פועל לטובתך. במקרה כזה אולי כדאי לחשוב על להביא משהו נוסף שמראה על קשר חזק לארץ, אבל אין לי נסיון עם זה. אם הדירה בה את גרה היא בבעלותך, למשל, זה יכול להיות משהו שקושר אותך חזק לארץ.

לצערי, שאר הפרטים שנתת - שאת טסה עם חברה, שזמן החופשה שלך מוגבל ומצב חשבון הבנק שלך אינם ממש אלמנטים שקושרים אותך לארץ. לאשתו של חבר לעבודה (שהיתה לו ויזה) סירבו לתת ויזה בנסיון הראשון, למרות שהם התכוונו לנסוע ביחד לחופשה בארה"ב, ולמרות שהוא עובד בהיי טק והרוויח משכורת גבוהה. אני לא זוכר מה היה הסטטוס התעסוקתי שלה באותו זמן, אבל אני חושב שהיא עבדה במשכורת נמוכה, ולא היתה מועסקת זמן רב בעבודתה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 3 15/11/2007 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
למרות שניו יורק זו ניו יורק, אני לא הייתי בוחרת להיות בה 12 יום. נראה לי מוגזם לחלוטין. אבל כל אחד ושיקוליו. בכל מקרה אני מסכימה עם מה שנאמר לך לגבי הטיסה לל.א ווגאס. למספר הימים שתכננת לבקר שם עדיף לדעתי לוותר על אחד מהם (לא הייתי מוותרת על ווגאס). אני לא הייתי בוגאס בסופ"ש והיא היתה עדיין תוססת ומלאת חיים. בין וגאס לניו יורק יש 4+ שעות טיסה ובערך 3 שעות הבדל בשעון, כך שיום שלם הולך רק על הטיסה (אנחנו יצאנו בטיסה של 7 ורבע בבוקר ובכל זאת עד שהגענו למלון בניו יורק, כבר היה זמן לארוחת ערב). בכל מקרה, לדעתי היה עדיף שתשארו בניו יורק עם הנחיתה ותסיימו את הטיול במערב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 8 15/11/2007 19:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה זה משכורת נמוכה..?
אני עובדת שם כמעט שנה והממוצע עומד על 8,000 ש"ח ברוטו.
אני צריכה להיות רוטשילד כדי לטוס לארה"ב? Sad

הלוואה מהבנק זה משהו שקושר לארץ? כי את זה אין לי בעיה לקחת Smile

לגבי המסלול -
בכל ההמלצות שקיבלתי על וגאס דובר על סופי שבוע. המחירים באמת עולים אך האם זה עדיין שווה להיות שם באמצע השבוע?
אולי עדיף לשהות מה-19 לדצמבר עד ל-27 בניו יורק, ב-27 לתפוס טיסה לוגאס, לשהות שם יומיים וחצי ומה-30 עד ל-3 (שזה כבר חמישה ימים) להיות ב-LA, לחזור לניו יורק ליום וחצי ואז הביתה.

ממש סיפור לתכנן שהייה.. Confused
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 9 16/11/2007 11:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
לגבי הויזה צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות ולא להכנס לפאניקה.
אם באים אם המסמכים הנחוצים ולא מנסים להתחכם אין שום בעיה לקבל ויזה.אלא אם יש בעיה אמיתית.
לגבי המסלול כמו קודמיי לא הייתי עושה מאמצים כאלה כדי להגיע לל.אי.
היינו בה יומיים בסכ"ה כשיום אחד ביוניברסל.קחי בחשבון בל.אי צריך
רכב המרחקים עצומים תחבורה ציבורית לא טובה ומוניות יקרות מן הסתם.
כללית אם כבר מערב אז ס.פ עדיפה על לל.אי.

[עודכן ב:16 נובמבר 2007 11:34:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 9 16/11/2007 21:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1990 הודעות עד כה
ראשית, בתגובה לסימה - בנסיעה מערבה השעון מתקדם אחורה, ככה שגם אם הטיסה עורכת 4 שעות, מגיעים ללאס וגאס שעה אחרי היציאה. זה לא אומר דבר על ההרגשה הפיזית (עיפות, למשל), אבל אין ממש הפסד של יום. בנסיעה חזרה לניו יורק, מגיע התשלום בחזרה של השעות. מי שישן טוב במטוס ישקול לקחת טיסת לילה (red eye) וינצל את הזמן כך.

מנסיוני, היעפת איננה גרועה יותר אם ממשיכים בטיסה מערבה מניו יורק במקום להשאר בניו יורק כמה ימים.

אינני פקיד של הקונסוליה האמריקאנית, אבל נראה לי שפרטי תעסוקתך אמורים להיות סבירים עבור הוצאת ויזה. לא צריך להיות רוטשילד, אבל אני חושב שלמי שמשתכר שכר מינימום או קצת למעלה מזה אולי יש בעיה.
לגבי ההלואה, הייתי אומר שדוקא להפך - זה אולי מרחיק אותך מהארץ ולא קושר אותך אליה Razz

ולבסוף - אני הייתי בלאס וגאס באמצע השבוע. העיר חיה ותוססת. פשוט עיר ללא הפסקה (לפחות ב- strip). אני לא יודע מה קורה שם בסופי שבוע חוץ מביקור של אנשים שבאים לבלות את הסוף שבוע שם (ולכן המחירים עולים).

לגבי התאריכים:

1. קחי בחשבון שרוב המקומות יהיו סגורים ב- 25/12 וב- 1/1.
2. הארוע של סוף השנה בניו יורק אמור להיות גדול ומרשים (וזה בסתירה לתוכנית שלך).אני לא יודע איך זה בלוס אנג'לס.
3. לגבי חג המולד בניו יורק - אינני יודע אם יש איזה ארוע מיוחד שם.
4. אני אישית הייתי מעדיף לראות חלק מאוצרות הטבע האמריקאנים שקרובים ללאס וגאס במקום לבלות 5 ימים בלוס אנג'לס. מובן שאם יש לך משפחה או חברים שם, או אם את מתכוונת להנות בדיסנילנד, יוניברסל וכל שאר חבריהם, אז 5 ימים יכולים להיות זמן סביר לביקור הזה.
אני גם מצטרף לדעה של אלון כי סן פרנסיסקו יותר מענינת ויפה מלוס אנג'לס, אבל גם יותר רחוקה מלאס וגאס.

לכן, אולי הרעיון הראשון שלך טוב יותר (התחלה במערב וסיום בניו יורק).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 1 16/11/2007 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
ענבל
אני לא רוצה להכניס אותך לאווירה פסימית, ו/או להוציא לך את הרוח מהמפרשים,
אבל כל יום שעובר ועדיין לא הזמנת בתי מלון למשל, יקרב אותך יותר ויותר להכרה שעדיף להיות רוטשילד כדי להגיע לארה"ב בתקופה הזאת.
אם עד היום עדיין לא הזמנת חדרים, את עלולה למצוא את עצמך במצב שלא תמצאי כאלה\ ובטח שלא במחירים "נורמליים".

בתי המלון בניו יורק גם בעונות לא "לחוצות", מאוד יקרים, כך שבדצמבר לקראת הכריסמס יעלו ויקפצו המחירים עוד יותר.
אני מניח שבאכסניות ובבתי המלון הזולים כבר אין מקום, ולכן תשארי עם בתי מלון של 300 דולר ומעלה לחדר.

המצב בלאס ווגאס יכול להיות מאוד דומה למצב בניו יורק. מחירי בתי המלון ירקיעו שחקים.

מציע לך להתחיל לברר מחירים ולברר מתי יש מקום בבתי המלון ולפי זה לתכנן את המעברים מעיר לעיר ואת השהות בכל עיר.

[עודכן ב:16 נובמבר 2007 21:52:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 12 16/11/2007 22:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו מאוד רוצות לסגור על לינה (יש כמה אופציות) אך עדיין תוהות לגבי החלוקה.
דווקא את חג המולד מאוד היינו רוצות להעביר בניו יורק.. הסילבסטר פחות מעניין אותי (כן כן, אני יודעת.. טיימס סקוור וכו'..)

נראה כי אנחנו דווקא מתחילות להשתכנע בסידור הבא:

19-27 בדצמבר - ניו יורק (שהייה בדייז אין ברידג'פילד,ניו ג'רזי שקיבלתי עליו דווקא המלצות חמות)
27 בדצמבר - 1 ינואר - לוס אנג'לס
1 - 3 בינואר - לאס וגאס (דווקא המחירים בהילטון זולים במפתיע!)
3 בינואר - טיסה מוגאס לניו יורק
5 בינואר - טיסה אחה"צ הביתה.

מבחינת השהייה, אנחנו כמעט סגורות על האופציות. אנחנו עדיין מחפשות טיסות פנים זולות וראויות.
יש למישהו המלצות? מדובר על טיסות ניו יורק- לוס אנג'לס ב-27 וטיסת וגאס- ניו יורק ב-3 (עדיפות לטיסת לילה, כמובן)

עזרה תתקבל בברכה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 13 16/11/2007 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא יודע מה זה נקרא אצלך זול אבל תנסי באתר kayak.com ישנה טיסה לאל.אי וחזרה מוגאס ב 450$ כרטיס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 14 16/11/2007 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה!

מצאתי טיסה של AA (ללא עצירה בדרך ל-LA ועצירה אחת חזרה לNY) ב-443$

נראה לי סביר בהחלט
השעות יוצאות אחלה..

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 15 17/11/2007 00:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ישנה טיסה נוספת של דלתא ישירה בשני הכיוונים ny/la וחזרה las/ny
באותו מחיר אם התאריכים הם כמו שציינת.

[עודכן ב:17 נובמבר 2007 00:12:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 16 17/11/2007 00:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן, אבל שעת היציאה מניו יורק מאוד מוקדמת, בעוד שב-AA יש טיסה ב-8:45.
עם חישוב הזמן שצריך כדי לנסוע לנמל התעופה + הזמן לצ'ק אין, אנחנו נצטרך לקום מאוד מוקדם וחבל להרוס לילה שלם בשביל זה..

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 17 17/11/2007 00:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפני שאת סוגרת עניין - נסי גם
http://www.southwest.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 18 17/11/2007 10:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא מצאתי שם טיסות מעניינות.. Confused

שאלה
מאחר ולא הזמנתי טיסות פנים מהאינטרנט אף פעם, האם האתרים האלה הם כמו סוכנות נסיעות לכל דבר..?
קיבלתי הפנייה ל-cheap tickets ואני תוהה אם זה אותו הדבר כמו להזמין מאתר חברת התעופה עצמה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 19 17/11/2007 12:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
העדפה שלי תמיד וכך עשינו להזמין ישירות מחברת התעופה,אלא אם יש הפרש מאד גדול במחיר.
הדבר אמור גם לגבי בתי מלון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 20 17/11/2007 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ההפרשים די רציניים (443 לעומת 520 באתר של דלתא, למשל..)

השאלה שלי היא האם ניתן לסמוך על האתרים הנ"ל..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. טסה לניו יורק בעוד חודש - מספר שאלות תגובה ל - 21 18/11/2007 07:32 לתגובה קודמת
תבדקי אפשרות להזמין משתי חברות שונות כל טיסה כיוון אחד.
מניו יורק לאל.אי בדלתא או א.א
מלאס וגאס לניו יורק בג'טבלו(הם זולים אבל לא טסים לאל.אי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לצוות: "שגיאה: זוהתה הצפה" בעת הכנסת הודעה חדשה
להודעה הבאה:שאלת מסלול ותקציב למומחים לאריזונה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף