| 1. באג? |
15/11/2007 19:59  |
|
עידו/גיל, ייתכן כשכשאר עושים חיפוש התוצאות שמתקבלות הן רק של ששת החודשים האחרונים? ואם כן מה ההיגיון, זה לא חיסכון בנפח כי ההודעות הישנות קיימות, אפשר להגיע אליהן בדפדוף ידני אחורה.
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
|
| 3. באג? תגובה ל - 1 |
16/11/2007 13:10   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
5167 הודעות עד כה |
|
|
פשוט רוב האנשים לא ממש צריכים הודעות מלפני שנתיים, והחיפוש בחצי השנה האחרונה הוא הרבה יותר מהיר. כמו שאיתמר אמר, אם רוצים יותר מזה, אין בעיה לשנות את הקריטריון בתיבת החיפוש (ואז גם מוכנים רגשית להמתין יותר זמן)
|
|
|
|
| 4. זה לא הגיוני תגובה ל - 3 |
16/11/2007 22:30   |
|
כי אם מילת החיפוש שלך היא טנזניה תקבל 18 עמודים רק על חצי השנה האחרונה ובמילא תתחיל לדףדף ולדפדף. ואם אתה מחפש את גבון הרי תקבל עמוד אחד מאז שהפורום הזה התחיל אבל בחצי השנה האחרונה רק שלוש הודעות. אם כבר ברירת מחדל אז לפי מספר הודעות ולא לפי זמן, או שלתת אפשרות מהתחלה לבחור זמן. לעניות דעתי
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
|
| 6. גיל, אני כל הזמן מתכנן נסיעות ליבשת תגובה ל - 5 |
18/11/2007 11:43   |
|
אתה יודע.....
גבון לא על הפרק זו היתה רק דוגמא, יכול להיות שיש נסיעה באופק, אבל בינתיים הערפל גדול. כשיתבהר תהיה אחד הראשונים לדעת.
|
|
|
|
| 7. גיל, אני כל הזמן מתכנן נסיעות ליבשת תגובה ל - 6 |
18/11/2007 14:05   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
5167 הודעות עד כה |
|
|
טוב נו, גם בתור דוגמה זה די מסעיר 
מה שמזכיר לי - מישהו כאן היה באנגולה?
|
|
|
|
|
|
| 10. גם לי... תגובה ל - 9 |
18/11/2007 21:29   |
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| 12. גם לי... תגובה ל - 11 |
19/11/2007 13:06   |
|
גורילות ודיפלומטיה, מפגשי אדם וטבע באנגולה / תמר גולן ותמר רון
|
|
|
|
|
| 14. גם לי... תגובה ל - 12 |
21/11/2007 09:49  |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
5167 הודעות עד כה |
|
|