| 1. סקר השבוע - אתר למתחילים |
17/11/2007 17:54  |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1707 הודעות עד כה |
|
|
| מהו האתר הטוב ביותר לשבוע הראשון בסקי?[ 37 הצבעות ] |
| 1. | חרמון, כי אם נמאס אפשר לחזור הביתה | 1 / 3% | | 2. | צ'כיה או בולגריה, מספיק למתחילים, וגם זול | 7 / 19% | | 3. | אנדורה-ואל נורד, value for money, הכי טוב למתחילים ויש לסוכנים חבילות אטרקטיביות | 3 / 8% | | 4. | אבוריאז, גם קרוב לג'נבה, גם ללא מכוניות ויש גם קלאב | 4 / 11% | | 5. | לה פלאן, המון מסלולים כחולים, סקי אין/אאוט ויש קלאב | 7 / 19% | | 6. | אלפ דואז, מדרונות הירוקים שליד העיירה יוצרים מרחב אין סופי למתחילים, יש קלאב | 4 / 11% | | 7. | פאסו טונלה, הרבה כחול באוירה איטלקית | 0 / 0% | | 8. | מרילבה/מדונה/פולגרידה, יש גם קלאב וגם חבילות, הרבה כחולים | 2 / 5% | | 9. | צ'רביניה , כי גם את האדומים אפשר לגלוש לרוחב | 1 / 3% | | 10. | מיירהופן, כי גם מתחילים רוצים לשמוח, לא? | 1 / 3% | | 11. | זלבך , גם אוסטרי, גם המון כחולים וגם אפשר להתארגן לבד בזול | 4 / 11% | | 12. | אחר - ספרו איפה ולמה | 3 / 8% |
| הצבעתך נרשמה. תודה! |
שבוע טוב חברים. בואו נעזור לאלו שעושים את הצעד הראשון ומתלבטים לגבי בחירת אתר לשבוע הראשון. הצביעו וצרפו גם הודעה שמסבירה לנו את בחירתכם.
שבוע טוב!
[עודכן ב:02 דצמבר 2007 23:14:]
|
|
|
|
|
| 3. סקר השבוע - אתר למתחילים תגובה ל - 1 |
17/11/2007 20:07   |
| |
קים |
340 הודעות עד כה |
|
|
בחרתי בזלבך.
המסלולים כחולים ברובם והאווירה אוסטרית.
להתחיל לגלוש ישר עם אפרה סקי כמו שצריך.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. סקר השבוע - אתר למתחילים תגובה ל - 1 |
19/11/2007 10:52   |
| |
IO |
44 הודעות עד כה |
|
|
בחרתי ב- Whistler/Blackcomb כי שם התחלתי בעצמי ונדלקתי!
1. יום הדרכה מלא (מ-9 עד 4) עם המדריכים הכי מקסימים בעולם (אפילו ארוחת צהריים אוכלים ביחד)
2. אווירה קנדית / צפון-אמריקאית מלהיבה, ידידותית, הכי מסבירת פנים בעולם
3. אפשרות לעבור קבוצת לימוד בכל יום - בהתאם לקצב ההתקדמות האישי
4. קבוצות קטנות יחסית
5. אתר מ ד ה י ם לכל הרמות
6. אין סוף פירגון ועזרה למתחילים
7. לומדים באווירת כיף (זו לא טירונות אוסטרית) ויוצאים למסלולים (שלא בשטח הלימודים) כבר ביום ה-1 או 2 (מותנה בקצב ההתקדמות)
8. התמכרות מובטחת!
בצד של המינוס:
1. רחוק, אני לא מתארת לעצמי שמתחילים יבחרו לטוס עד לשם (אבל אם אתם שם בחורף - כמו שקרה לי - אל תהססו!!!!!!!!!!!!)
2. לא סקי אין - סקי אאוט - אבל יש לזה גם יתרון כי לא תתרגלו לפינוק כבר מהפעם הראשונה חוץ מזה - האתר נוח להתנידות ואפשר לאפסן את הציוד ממש בסמוך לגונדולה הראשית
3. אחרי שתתרגלו לפאודר במערב שנת בצורת כמו זו שהיתה באירופה בשנה שעברה תשאיר אותכם פעורי פה והלומי געגועים
4. התמכרות מובטחת!
|
|
|
|
| 9. הבחירה שלי - אבוריאז' תגובה ל - 2 |
19/11/2007 12:31   |
| |
בר |
121 הודעות עד כה |
|
|
פחות משעה נסיעה מג'נבה
כל העיירה ski in/ski out
המון מסלולים שמתאימים למתחילים
גלישה בין עצים ונוף מדהים
מה צריך יותר מזה ?
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14. אלכס זה מאוד אינדיבידואלי תגובה ל - 13 |
20/11/2007 17:05   |
|
|
בפעם הראשונה שלי באווריאז' עם כל השרירים התפוסים והאנרגיה שהלכה לסקי, עדיין חיפשתי קצת לפתוח ת'עיניים ואת שאר החושים, מה גם שהבנתי שחוויית הקלאב היא לא my cup of tea והיה מאוד נחמד להסתובב קצת בעיירה. אפילו הרגשתי קצת החמצה שהעיירה היא רק רחוב וחצי עם אווירה מוגבלת למדי ועם מעט מאוד קסם אלפיני (וזה עוד אתר מעל הממוצע במונחים צרפתיים).
אי לכך אני מסכים עם ה"זאלבכים" והייתי מוסיף את אישגיל (למטיבי הארנק) למרות התדמית של "למתקדמים" שדבקה בו משום מה, אתר עם מספיק כחולים להתחלה ואווירה מדהימה (למרות מה שעופר ציין על עדיפות לאתרי מזרח אינסברוק אני חושב שמבחינת שטחי לימוד אישגל המערבי נוח יותר ממיירהופן המזרחי).
|
|
|
|
|
|
| 17. סקר השבוע - אתר למתחילים תגובה ל - 1 |
27/11/2007 08:08   |
| |
אורן איסתאסקי |
1 הודעות עד כה |
|
|
אני בחרתי אנדורה לפעם ראשונה בתחנת ארינסל או פל ממרחב ואל נורד .
האתרים נוחים , יש מלונות שקרובים לגונדולה בהליכה , ויש בנסיעה קצרה ,
האתרים באנדורה מתוחזקים ברמה גבוהה , לפחות כמו בצרפת , הטיפול בשךג , המעליות ,וגם ,שירותי הרפואה מצויינים ( לצערי יש לי הוכחות אישיות )
בית הספר לסקי משופע במדריכים דוברי אנגלית וכן...יש מדריכים ישראלים ( לא שאני חושב שזה חובה אבל יכול לעזור בעיקר לילדים )
שמועסקים על ידי אתר הסקי באופן ישיר .
במתחם בית הספר יש מג'יק קרפט ואיזורי בתי הספר נוחים ומצויינים ( במיוחד בפל )
האפרה סקי מצויין( סבמיוחד ללנים באריסל) והתמורה לכסף גבוהה יחסית .
לחברה צעירים ( שלא מחפשים פינוק של מלון ) אני ממליץ בחום על רשת UCPA , כשהמועדונים שמתאימים לדעתי הם במיוחד :לה פלאן והמועדון החדש של הרשת ב פליין , בשני האתרים המסלולים נוחים מאוד , בשני המועדונים של הרשת יש שירותים ומקלחת בתוך החדר , לחובבי ז'אנר UCPA מדובר בהחלט במותרות
|
|
|
|
|
|
|