|
| 2. עוד יומיים דרום אפריקה תגובה ל - 1 |
18/11/2007 21:55   |
|
בוקר טוב,
אמנם לא נעזרתי בבאז-באס, אבל יצא לי להכיר את הרעיון לא רע:
הוא עובר פעם ביום (בקו קייפטאון - פורט אליזבת' וחזרה) ופעמיים עד שלוש בשבוע בקוים האחרים. בסה"כ לא אמורה להיות סיבה להתקע אם מזמינים את המקום יום מראש לפחות (פשוט מבקשים להירשם באכסניה), אבל זו גם לא תוכנית כבקשתך. השירות מאד מאד נוח ולא דורש המון תכנון והשקעה. מצד שני, זה גם לא שירות זול כלל - במרבית הקווים יהיה זול יותר משמעותית לסוע בתחבורה ציבורית רגילה.
לגבי רכב, זה סיפור די יקר בדרום-אפריקה ומשתלם כלכלית רק אם שוכרים (או קונים במקרה של טיול ארוך) בקבוצה. מצד שני, יש לרכב יתרונות אחרים בגמישות, במחירי ספארי ובמקומות שאפשר להגיע אליהם...
לגבי קופי-ביי, זה אכן מקום נחמד מאד עם הרבה אנשים צעירים ואוירה שמחה למדי. אישית לא הייתי הופך את העולם כדי להגיע לשם, אבל אם אתם מחפשים חיי זולה ומסיבות זה אחד המקומות הטובים בדרא"פ.
תהנו,
אספניר
"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
|
|
|
|
| 3. עוד יומיים דרום אפריקה תגובה ל - 1 |
18/11/2007 23:51   |
|
|
א. אני לא השתמשתי בבאזבס אבל בכל אכסניה יש חוברת המפרטת את המסלול, העלויות וכו' ומעולם לא שמעתי על מישהו שנתקע איתם.
ב. לא כדאי להיצמד כל כך למסלול קבוע מראש. כדאי יותר להתקדם לפי המלצות של מקומיים או מטיילים אחרים לפי דעתי. כך שלגבי קופי ביי - אני לא הייתי שם אבל זה תלוי לא רק ביופי של המקום, שהרי כל המקומות יפים, אלא גם באווירה של המקום. האם בא לך מסיבות, בטן-גב על החוף, טבע? את זה תביני יותר טוב כשתתחילי לטייל ומהתרשמויות של אחרים.
תהני!
|
|
|
|
| 4. עוד יומיים דרום אפריקה תגובה ל - 2 |
18/11/2007 23:54  |
|
|
אנחנו דוקא שכרנו רכב (קטן אך טוב) ב- 30$ ליום. זה לא נראה לי יקר מאד וזה אפשר לנו להגיע למקומות קשי-הגעה במקצת.
|
|
|
|