כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET 19/11/2007 12:11 לתגובה הבאה
מ ב ו ה ל ת  משתמש לא מוכר
כמדומני שכבר ניתקלתי בעבר באזהרות מפני הצ'רטרים של ישראייר.
אבל השותפה העיסקית שלה- WIND JET "מתעלה עליה".
טיסת ההלוך לרומא בישראייר לא היתה נעימה. המושבים היו צפופים ולא נוחים. לא טרחו להקרין שום סרט (למרות שזו טיסה של 3.5 שעות).
אבל טיסת החזרה עם WIND JET היתה בכלל חויה מסמרת שיער.
מטוס ענתיקה-מילא.
ארוחה = כריך עם פרוסת חציל מר -מילא.
מושבים יותר צפופים מישראייר אפילו (וישראלים חצופים שלא התרחצו יומיים שמשכיבים את הכסא על הנוסע שמאחריהם וטוענים שהמנגנון מקולקל)-מילא.
מה שבאמת הפחיד אותי:
רעשים של סטרטר מקולקל בהמראה.
החשכה פתאומית של המטוס (כמו נפילת מתח).
חריקות איומות בזמן הוצאת הגלגלים לנחיתה.
בקיצור-הרגשתי שהיה נס שבכלל נחתנו בשלום.
בפעם הבאה בשבילי רק טיסה סדירה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 19/11/2007 13:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  d111 לא מחובר d111  משתמש פעיל 526 הודעות עד כה
לא הייתי ניסחף בהכללות,כי מנסיוני יש גם חברות שכר טובות עם מטוסים חדישים ומרווחים+ארוחות מלאות+יין או בירה+דיוק בלוחות הזמנים.
אני יכול לציין לדוגמא את החברה הצ'כית/הונגרית שטסה לפראג ובודפשט.שמה פרח מזכרוני...טראבל משהו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 2 19/11/2007 13:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מבוהלת  משתמש לא מוכר
רם - אין לי דבר נגד "טרוול סרוויס" החברה שטסה להונגריה וצ'כיה- נהפוך הוא טסתי איתם 3 פעמים והיה נפלא.
האזהרה היא ספציפית לשתי החברות שציינתי בכותרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אז נירגעתי........ תגובה ל - 3 19/11/2007 14:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבל המסקנה הגורפת והמוטעית שלך היא שמעכשיו תטוסי רק בסדיר.
ואני טוען שיש ויש(גם בסדיר)וחיסכון כספי הוא גם דבר שאין לזלזל בו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קצת על חברת טרוול סרוויס מהאינטרנט תגובה ל - 4 19/11/2007 16:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yossialef לא מחובר yossialef  משתמש פעיל 733 הודעות עד כה
שלום.
לא הכל דבש בחברת טרוול סרוויס הנה כמה דוגמאות:
ב- 28/3/2007 230 נוסעים תקועים בלי אפשרות לצאת מהטרמינל
בשדה התעופה של בודפשט במשך 24 שעות ויותר.
ל-50 סידרו טיסות חלופיות ושאר 180 הנוסעים נתקעו בשדה.
הכתבה הזו היא רק קצה הקרחון על מה שהיה שם.

http://tourism.walla.co.il/?w=/1/1086024
------------------------------------------------------------ -----
עוד על החברה הנ"ל כאן בלמטייל (פורום ב- YNET).
יש גם דעות אחרות על החברה הנ"ל :

http://209.85.135.104/search?q=cache:zBx4YIE2B3cJ:http://www .lametayel.com/ynet/forums/forum_show.asp%3Fr_id%3D1490560%2 6p%3D5%26f_id%3D3+%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%9C+%D7%A1%D7%A 8%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1&hl=iw&ct=clnk&cd=34&am p;gl=il&lr=lang_iw

------------------------------------------------------------ -----

בקיצור, טיסה בחברת צ'ארטר היא עניין של מזל, להוציא את הצפיפות
במטוס שיש בכולם.
הגיע הזמן שטיסות הצ'ארטר יכנסו תחת כנפי החוקים של יאט"א.

חברות הצ'ארטר הטורקיות אינן נכנסות בשום קטגוריה, חבל על הזמן לטוס איתן (מבחינת היחס לנוסע הישראלי, ועמידה בלו"ז בעיקר).

תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 19/11/2007 18:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3668 הודעות עד כה
טסתי בעבר (8.2005)עם WINDJET לרומא.
הטיסה עברה בשלום ולא זכורות לי תקלות כלשהן כשהיינו באויר וגם הציפיות מהאוכל לא היו בשמיים אז התעלמנו ממנו....
לעומת זאת היה איחור בהמראה של 6 שעות בהלוך ו 7 שעות בחזור.
עקבתי מספר שבועות לפני כן אחר ההמראות של הטיסה שאני הייתי אמור לטוס בה ובכולן היה איחור של 6 שעות - משמע, לא מדובר בתקלה חד פעמית אלא בלוח מתוכנן ע"י החברה .
הג'מוס

[עודכן ב:19 נובמבר 2007 18:51:]

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הווה אומר,יוסי תגובה ל - 5 19/11/2007 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שבעשרות הפעמים שטסתי בטראוול-סרוויס,פשוט שיחק לי המזל....לא?איזה מזל!
ועוד אציין,שרוב הבעיות,עיכובים,תקלות טכניות ושאר ביש-מזל ארעו לי דווקא בחברה הסדירה והמהוללת(לשימצה)....אל-על.
אכן ביש מזל.
אבל הפיתה והחומוס התפל שהוגשו בטיסות,השיבו אלי את הרצון להמשיך לחיות....
נוור-אגיין(אל-על).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 01/07/2008 23:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  arrian לא מחובר arrian  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
מה שתואר כאן, מינורי בהרבה מהחוויה שאני עברתיוזאת בנוסף למה שנכתב מקודם.
אז ככה, מעלים את הנוסעים למטוס, אבל על מנת לחסוך בדלק( שזה כשלעצמו מוצדק)לא מפעילים את המיזוג עד לקבלת איששור להמראה, אין צורך להכביר במילים על מנת לתאר מטוס דחוס עד אפס מקום בחום הקיץ ללא אוורור.
מכאן אעבור לחוויה נוספת
הייתי רשום לטיסה מרומה לתל אביב ב 30 ליוני. השעה היעודה להמראה הייתה 11:00, כמובן שעליך להתייצב 3 שעות לפני הטיסה, למרבה הפלא, כש הגעתי לשדה התברר שהטיסה תאחר ותצא בשעה 01:15 . מכל מקום שמח וטוב לב לקקראת החוויה המרנינה ניגשתי להרשם, כאן ציפתה לי הפתעה נוספת, המקומות בקידמת המטוס עד שורה 18 היו "תפוסים" לבעלי משפחות עם ילדים. עובדה שנתבררה כשיקרית, ( דיילת המטוס הייתה אדיבה ועניינית והועילה להעביר אותנו לקידמת המטוס בזמן הטיסה) למרות שהייתי בין הראשונים להרשם לטיסה.
בשעה 01:00 היה עדכון לשעת ההמראה ל שעה 01:30.
בשעה 1:30 הודיעו ברמקול שהטיסה תתאחר לשעה 02:00.
בשעה 02:30 היגיעו דיילות לשער היציאה והודיעו שהמטוס רק הגיע זה עתה מ פלרמו, ומנקים אותו. שוב שקר, אני טיילתי בסביבות השעה 01:00 ליד שער היציאה ומהחלון ראיתי את המטוס, היו חילופי "ברכות בין אחד הנוסעים לבין דיילת הקרקע כאשר היא טרחה להפנות את הנוסע אל משפחתו הקרובה וליתר דיוק אל אחותו ואל אימו (לזכותה יאמר שהיא רק נענתה לפניה לא דיפלומטית מצידו של הנוסע העצבני) הארוע הסתיים בכך שהגברת הזעיקה את משטרת נמל התעופה והנוסע נעלם מהשטח עד לשעת העליה למטוס. פלא זה התרחש בשעה 03:30 לפנות בוקר.
4 וחצי שעות היו הנוסעים תקועים בשדה (למעשנים שביניהם דאגה חברת התעופה לבריאותם ולכן נמנעה מהם האפשרות לעשן.

חברת קשרי תעופה שהיא המפעילה את הטיסות מפרסמת מספר טלפון שגוי הן בכרטיס והן באתר שלה, כך שלא ניתן להשיג אותם לצורך אישור הטיסה.
היחס אל הנוסעים הוא מחפיר, שלא לדבר שהוא לא אדיב ונראה שהנוסעים הם בעלי ערובה בידי שתי החברות הנ"ל ויחס זה מוצדק בעיני החברות בגלל המחיר הזול של הטיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 02/07/2008 01:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2196 הודעות עד כה
מעולם לא טסתי ב- WINDJET, אבל בישראבלוף יצא לי לצערי לטוס.
המטוס (A320 במקרה שלי) היה צפוף להחריד ומרות שקמתי מדי פעם על מנת לאושש את מחזור הדם שלי סבלתי מכאבי גב מסםר ימים אחרי הטיס - זאת בשל הצפיפות האיומה.
המזון המוגש נורא ואיום, מוטב שיודיעו שאין אוכל והנוסעים מתבקשים להביא מהבית.
אם נפל עליכם הדייל הגאון קמיל - נדונתם גם לשמוע בדיחות קרש.

ברצוני לציין לטובה את הדיילות הנהדרות שעושות עבודה טובה ואדיבה למרות התנאים הגרועים - גם עבורן.

גיל נסע לחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. טיסות שכר זה רע הכרחי תגובה ל - 9 02/07/2008 12:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מאיר שפירא מורה דרך לא מחובר מאיר שפירא מורה דרך  משתמש פעיל 266 הודעות עד כה
כאשר מציעים לאנשים דילים זולים של טיסה+מלון, האנשים מתחילים להתרגל לטוס לחופשה וככל שהאנשים מתרגלים יותר, חברות טיסות השכר מורידות את התנאים ומזלזלות יותר ויותר בלקוחות עד כדי מצבים בלתי נסבלים.

אני עם אל-על לא טס בשום אופן, וחברת הבת סאן-דור הולכת ומתקלקלת במהירות עם מושבים צפופים להחריד, במקום ארוחה אתה מקבל עוגיה ובקבוק מים, שינויי זמני טיסות שמחבלים בחופשה ולאחרונה גם ביטולי טיסות.

ואני לא רוצה להיכנס לשקרים שמנחיתים על הלקוחות, תוך כדי זילזול תהומי בלקוחות.
מרכז הבעיה שהם יודעים שהלקוחות בעצם שבויים אצלם ואין להם שום ברירה כיוון שרוב החברות מתנהגות כך ללקוחות.

לכן, אם אני לא מוכרח, אני טס בחברה סדירה, לכרתים עם אולימפיק, שפעם היה לה שם לא הכי טוב והיא בניגוד לאחרות השתפרה עם השנים, ואם משך 19 היו שלוש שביתות שנקלעתי אליהן, נסעתי מיד לפיראוס ומשם במעבורת לכרתים בלי שום שהיות.

אב בשבילי רק אולימפיק.

שימרו על שמנו הטוב בכרתים * מורה דרך וחוקר את כרתים מ-1990 * מנהל פורום כרתים www.metaylim.co.il
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. טיסות שכר זה רע הכרחי תגובה ל - 10 02/07/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2196 הודעות עד כה
מאיר, הרבה זמן לא טסת באל-על!
למרות שגם אני לא אוהב אותם, חייב לציין שיש שיפור ניכר באיכות/צפיפות/נוחיות הישיבה ובאיכות השירות. הארוחות - נשארו גרועות.

גיל נסע לחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 05/07/2008 07:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mikigo לא מחובר mikigo  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
חברים יקרים שלא תעלו על טיסות צארטר של ישראיר מברצלונה

אחרי הטיסה האחרונה שלנן משם לפני כחודש לא אטוס יותר!!!!!!!!!!!!!

אין אויר במטוס אין מיזוג וכשנזקקנו לחמצן לא היה ועד שמצאו בקבוק חמצן היה ריק בנס נשארתי בחיים

בידקו עם מי אתם טסים ועם מי אתם חוזרים המטוס צפןף אימים והסכנה ה
גדןלה אויר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 12 05/07/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bsayar לא מחובר bsayar  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
גם לי ישראייר הבריזו בטיול לקואטיה+סלובניה.
את החזרה מסלובניה הם רצו להקדים ביומיים.
למזלי הם הסכימו לבטל ללא קנס, ולא נאלצנו להגרר לבתי משפט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אל-על ובתה..... תגובה ל - 11 05/07/2008 08:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מאיר שפירא מורה דרך לא מחובר מאיר שפירא מורה דרך  משתמש פעיל 266 הודעות עד כה
נכון שלא טסתי מזמן ואין לי שום סיבה לטוס איתם ונח וטוב לי עם אולימפיק. אני סובל מבתה של אל-על , סאן-דור, כשאני נאלץ לטוס בטיסות שכר במטוסים שלה בה המרווח בין המושבים כל כך קטן שאני לא יכול לפתוח את השולחן, והיום למעשה אין בשביל מה כי ארוחות אין אלא מכסימום בקבוק מים עם חומית וזהו.

כאשר הצפיפות היא כל כך גדולה, זה מעיק מאוד גם נפשית וגם פיזית, אם מישהו נשען לאחור אני צריך להריח את הבריליאנטין שלו או לספור את קשקשיו.... תחושת מחנק בגלל כמות האנשים שהמטוס לא מצליח להתגבר ולשחזר את האויר, וכשאני יוצא מהמטוס אני מתחיל לנשום ממש, בקיצור, אין מינימום של מרחב אישי במטוס, אבל יש בהחלט תחושה רעה של הימצאות במשאית עופות בדרך אל השוק.

שימרו על שמנו הטוב בכרתים * מורה דרך וחוקר את כרתים מ-1990 * מנהל פורום כרתים www.metaylim.co.il
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אם אפשר להימנע מטיסת שכר חובה לעשות זאת! תגובה ל - 10 05/07/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
מי שמשלם זול שלא יצפה לניסים ונפלאות (למעט מקרים חריגים ביותר).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 2 06/07/2008 10:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי לא מחובר נילי  משתמש בינוני 68 הודעות עד כה
שלום לכולם
כולם פה מדברים על טיסות לא נעימות
זה הכניס בי קצת פחד אני טסה באוגוסט לסקוטלנד עם חברת התעופה לופטנזה .
העם מישהו כבר טס עם החברה הזאת ואיך היא
תודה מכל הלב נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 16 06/07/2008 14:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonidror11 לא מחובר yonidror11  משתמש פעיל 174 הודעות עד כה
לנילי
לופטנזה מעולים כמעט מכל הבחינות.

טיסה נעימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 17 08/07/2008 17:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי
מה זה מעולים כמעט מכל הבחינות העם יש משהו שאני צריכה לדעת לפני שאני טסה איתם
לפני שנה טסתי עם אייר אירופה והיה ממש גועל נפש לכן אני מתלבטת העם לטוס עם לופטנזה פשוט זה מה שהסוכנת נסיעות המליצה לי
תודה נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 18 08/07/2008 23:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonidror11 לא מחובר yonidror11  משתמש פעיל 174 הודעות עד כה
מדייקים בהמראות(בכל הפעמים בהם טסתי איתם),המטוס נקי,השרותים
נקיים ,מרווחים בין המושבים סבירים לחלוטין,צוות מסביר פנים.
מה עוד את צריכה בטיסה?????????????????
הפסיקי לדאוג וטוסי בשלום.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 19 10/07/2008 23:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה הרגעת אותי
שוב תודה
נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. NEOS האיטלקית, צרטר ממש נפלא דרך ישראיר תגובה ל - 13 11/07/2008 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsipii לא מחובר tsipii  משתמש פעיל 275 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. NEOS האיטלקית, צרטר ממש נפלא דרך ישראיר תגובה ל - 21 18/07/2008 15:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nonss לא מחובר nonss  משתמש פעיל 171 הודעות עד כה
כנראה שאני רואה את הדברים קצת אחרת..
טיסה מישראל לבריסל וחזור.
צוות עם יחס אדיב, סבלני שלא נח לרגע.
אוכל בהחלט טעים , שאפילו הילד שתמיד דוחה הכל נהנה.
אולי היה לנו מזל, אבל הטיסות היו בהחלט בסדר גמור.
בשנה שעברה טסנו עם אונור אייר לאנטליה שזו אמנם טיסונת קצרה, אבל כאן התגלתה " בגדולתה" בעיית הצארטרים עם עיכוב של 3 שעות בהלוך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. NEOS האיטלקית, צרטר ממש נפלא דרך ישראיר תגובה ל - 22 18/07/2008 15:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nonss לא מחובר nonss  משתמש פעיל 171 הודעות עד כה
שכחתי לצייןאת הפרט החשוב בטיסה לבריסל מדובר באל על שנותנת שירות למעשה לבריסל אייר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. NEOS - צארטר עם שרות יותר טוב מחברה סדירה. תגובה ל - 23 18/07/2008 19:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  foskolop לא מחובר foskolop  משתמש בינוני 80 הודעות עד כה
טסתי איתם לוורונה וחזרה ולרומא וחזרה.
מומלץ ביותר.
נדיר מאוד שיש איחור בטיסה. אם יש איחור זה בגלל טיפול במטוס.
המטוסים מדגמים חדישים ביותר כמו 757-800
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. לופט הנזה..ב-2002 היה כיף.למינכן.. תגובה ל - 16 24/07/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טרה10 לא מחובר טרה10  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. לנילי תגובה ל - 25 24/07/2008 13:59 לתגובה קודמת
עופרה עופרה לא מחובר עופרה  משתמש פעיל 677 הודעות עד כה
היי
טסתי בכמה חברות אין על לופטהנזה בכל המובנים כמו שכתב קודמי.
הן מבחינת יחס הדיילות אדיבות להפליא ,והן מבחינת הדייקנות דבר שמאפיין את הגרמנים לא?
היי שקטה את נוסעת עם חברה מצויינת! האמת מנסיוני אין לי גם מילה רעה להגיד על אל על סורי .לפחות בנסיעות שלי איתן היה הכל בסדר.

אין כמו טיול בחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קוסטה בראווה חיי לילה
להודעה הבאה:תוקף רשיון הנהיגה הבינלאומי

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר