| 1. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET |
19/11/2007 12:11  |
| מ ב ו ה ל ת |
 |
|
|
|
כמדומני שכבר ניתקלתי בעבר באזהרות מפני הצ'רטרים של ישראייר.
אבל השותפה העיסקית שלה- WIND JET "מתעלה עליה".
טיסת ההלוך לרומא בישראייר לא היתה נעימה. המושבים היו צפופים ולא נוחים. לא טרחו להקרין שום סרט (למרות שזו טיסה של 3.5 שעות).
אבל טיסת החזרה עם WIND JET היתה בכלל חויה מסמרת שיער.
מטוס ענתיקה-מילא.
ארוחה = כריך עם פרוסת חציל מר -מילא.
מושבים יותר צפופים מישראייר אפילו (וישראלים חצופים שלא התרחצו יומיים שמשכיבים את הכסא על הנוסע שמאחריהם וטוענים שהמנגנון מקולקל)-מילא.
מה שבאמת הפחיד אותי:
רעשים של סטרטר מקולקל בהמראה.
החשכה פתאומית של המטוס (כמו נפילת מתח).
חריקות איומות בזמן הוצאת הגלגלים לנחיתה.
בקיצור-הרגשתי שהיה נס שבכלל נחתנו בשלום.
בפעם הבאה בשבילי רק טיסה סדירה!!!
|
|
|
|
|
|
|
| 5. קצת על חברת טרוול סרוויס מהאינטרנט תגובה ל - 4 |
19/11/2007 16:31   |
| |
yossialef |
733 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 6. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 |
19/11/2007 18:44   |
|
טסתי בעבר (8.2005)עם WINDJET לרומא.
הטיסה עברה בשלום ולא זכורות לי תקלות כלשהן כשהיינו באויר וגם הציפיות מהאוכל לא היו בשמיים אז התעלמנו ממנו....
לעומת זאת היה איחור בהמראה של 6 שעות בהלוך ו 7 שעות בחזור.
עקבתי מספר שבועות לפני כן אחר ההמראות של הטיסה שאני הייתי אמור לטוס בה ובכולן היה איחור של 6 שעות - משמע, לא מדובר בתקלה חד פעמית אלא בלוח מתוכנן ע"י החברה .הג'מוס
[עודכן ב:19 נובמבר 2007 18:51:]
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
|
| 8. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 |
01/07/2008 23:58   |
| |
arrian |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
מה שתואר כאן, מינורי בהרבה מהחוויה שאני עברתיוזאת בנוסף למה שנכתב מקודם.
אז ככה, מעלים את הנוסעים למטוס, אבל על מנת לחסוך בדלק( שזה כשלעצמו מוצדק)לא מפעילים את המיזוג עד לקבלת איששור להמראה, אין צורך להכביר במילים על מנת לתאר מטוס דחוס עד אפס מקום בחום הקיץ ללא אוורור.
מכאן אעבור לחוויה נוספת
הייתי רשום לטיסה מרומה לתל אביב ב 30 ליוני. השעה היעודה להמראה הייתה 11:00, כמובן שעליך להתייצב 3 שעות לפני הטיסה, למרבה הפלא, כש הגעתי לשדה התברר שהטיסה תאחר ותצא בשעה 01:15 . מכל מקום שמח וטוב לב לקקראת החוויה המרנינה ניגשתי להרשם, כאן ציפתה לי הפתעה נוספת, המקומות בקידמת המטוס עד שורה 18 היו "תפוסים" לבעלי משפחות עם ילדים. עובדה שנתבררה כשיקרית, ( דיילת המטוס הייתה אדיבה ועניינית והועילה להעביר אותנו לקידמת המטוס בזמן הטיסה) למרות שהייתי בין הראשונים להרשם לטיסה.
בשעה 01:00 היה עדכון לשעת ההמראה ל שעה 01:30.
בשעה 1:30 הודיעו ברמקול שהטיסה תתאחר לשעה 02:00.
בשעה 02:30 היגיעו דיילות לשער היציאה והודיעו שהמטוס רק הגיע זה עתה מ פלרמו, ומנקים אותו. שוב שקר, אני טיילתי בסביבות השעה 01:00 ליד שער היציאה ומהחלון ראיתי את המטוס, היו חילופי "ברכות בין אחד הנוסעים לבין דיילת הקרקע כאשר היא טרחה להפנות את הנוסע אל משפחתו הקרובה וליתר דיוק אל אחותו ואל אימו (לזכותה יאמר שהיא רק נענתה לפניה לא דיפלומטית מצידו של הנוסע העצבני) הארוע הסתיים בכך שהגברת הזעיקה את משטרת נמל התעופה והנוסע נעלם מהשטח עד לשעת העליה למטוס. פלא זה התרחש בשעה 03:30 לפנות בוקר.
4 וחצי שעות היו הנוסעים תקועים בשדה (למעשנים שביניהם דאגה חברת התעופה לבריאותם ולכן נמנעה מהם האפשרות לעשן.
חברת קשרי תעופה שהיא המפעילה את הטיסות מפרסמת מספר טלפון שגוי הן בכרטיס והן באתר שלה, כך שלא ניתן להשיג אותם לצורך אישור הטיסה.
היחס אל הנוסעים הוא מחפיר, שלא לדבר שהוא לא אדיב ונראה שהנוסעים הם בעלי ערובה בידי שתי החברות הנ"ל ויחס זה מוצדק בעיני החברות בגלל המחיר הזול של הטיסה.
|
|
|
|
| 9. אזהרה מפני הצ'רטרים של ישראייר/WINDJET תגובה ל - 1 |
02/07/2008 01:20   |
|
מעולם לא טסתי ב- WINDJET, אבל בישראבלוף יצא לי לצערי לטוס.
המטוס (A320 במקרה שלי) היה צפוף להחריד ומרות שקמתי מדי פעם על מנת לאושש את מחזור הדם שלי סבלתי מכאבי גב מסםר ימים אחרי הטיס - זאת בשל הצפיפות האיומה.
המזון המוגש נורא ואיום, מוטב שיודיעו שאין אוכל והנוסעים מתבקשים להביא מהבית.
אם נפל עליכם הדייל הגאון קמיל - נדונתם גם לשמוע בדיחות קרש.
ברצוני לציין לטובה את הדיילות הנהדרות שעושות עבודה טובה ואדיבה למרות התנאים הגרועים - גם עבורן.
גיל נסע לחו"ל
|
|
|
|
| 10. טיסות שכר זה רע הכרחי תגובה ל - 9 |
02/07/2008 12:22   |
| |
מאיר שפירא מורה דרך |
266 הודעות עד כה |
|
|
כאשר מציעים לאנשים דילים זולים של טיסה+מלון, האנשים מתחילים להתרגל לטוס לחופשה וככל שהאנשים מתרגלים יותר, חברות טיסות השכר מורידות את התנאים ומזלזלות יותר ויותר בלקוחות עד כדי מצבים בלתי נסבלים.
אני עם אל-על לא טס בשום אופן, וחברת הבת סאן-דור הולכת ומתקלקלת במהירות עם מושבים צפופים להחריד, במקום ארוחה אתה מקבל עוגיה ובקבוק מים, שינויי זמני טיסות שמחבלים בחופשה ולאחרונה גם ביטולי טיסות.
ואני לא רוצה להיכנס לשקרים שמנחיתים על הלקוחות, תוך כדי זילזול תהומי בלקוחות.
מרכז הבעיה שהם יודעים שהלקוחות בעצם שבויים אצלם ואין להם שום ברירה כיוון שרוב החברות מתנהגות כך ללקוחות.
לכן, אם אני לא מוכרח, אני טס בחברה סדירה, לכרתים עם אולימפיק, שפעם היה לה שם לא הכי טוב והיא בניגוד לאחרות השתפרה עם השנים, ואם משך 19 היו שלוש שביתות שנקלעתי אליהן, נסעתי מיד לפיראוס ומשם במעבורת לכרתים בלי שום שהיות.
אב בשבילי רק אולימפיק.
שימרו על שמנו הטוב בכרתים *
מורה דרך וחוקר את כרתים מ-1990 *
מנהל פורום כרתים www.metaylim.co.il
|
|
|
|
| 11. טיסות שכר זה רע הכרחי תגובה ל - 10 |
02/07/2008 15:37   |
|
מאיר, הרבה זמן לא טסת באל-על!
למרות שגם אני לא אוהב אותם, חייב לציין שיש שיפור ניכר באיכות/צפיפות/נוחיות הישיבה ובאיכות השירות. הארוחות - נשארו גרועות.
גיל נסע לחו"ל
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26. לנילי תגובה ל - 25 |
24/07/2008 13:59  |
|
היי
טסתי בכמה חברות אין על לופטהנזה בכל המובנים כמו שכתב קודמי.
הן מבחינת יחס הדיילות אדיבות להפליא ,והן מבחינת הדייקנות דבר שמאפיין את הגרמנים לא?
היי שקטה את נוסעת עם חברה מצויינת! האמת מנסיוני אין לי גם מילה רעה להגיד על אל על סורי .לפחות בנסיעות שלי איתן היה הכל בסדר.
אין כמו טיול בחו"ל
|
|
|
|