|
| 2. מישהו מכיר תרמיל OSPERY Aether תגובה ל - 1 |
22/11/2007 21:59   |
|
|
מכיר, תיק טוב.
השאלה למה את צריך אותו ואם הוא עונה על הדרישות שלך.
|
|
|
|
|
|
| 5. מישהו מכיר תרמיל OSPERY Aether תגובה ל - 1 |
24/11/2007 21:39   |
|
|
תעשה פה חיפוש בפורום תגלה שכתוב די הרבה על הדגם הזה.
כמו שירון אמר לך יש בעודפים כמה אחרונים.
אבל אם אתה לא יודע איפה לקנות את התיק, אז מדוע אתה שואל עליו?
לא עדיף לשאול על תיק יותר ממשי ?
בכל מקרה טיול רגלי ארוך לא נתן לי שום אינפורמציה?
טיול רגלי ארוך עם משקל של 10 ק"ג ? 40 ק"ג ??
|
|
|
|
|
| 7. מישהו מכיר תרמיל OSPERY Aether תגובה ל - 1 |
25/11/2007 21:10   |
|
|
אתה עושה מסע צבאי עם זה?
אפשרי, זה הגבול הרשמי של התיק הזה מבחינת הנוחות שלו.
אם אתה קונה את הדגם החדש אז הוא בנוי לקצת יותר (בעודפים יש את הישן)
לי יש את הישן, כבר טיילתי עם 27 ק"ג ללא בעיה של כאבים וכו' מהתיק.
בכל מקרה זה לא הכי מומלץ לו זה היה מחוסר ברירה והרבה פחות ק"מ ליום ממה שאתה מתכנן.
בכל מקרה המספרים שאתה מדבר עליהם הם ברמה של מישהו עם הרבה ניסיון ואני מניח שזה לא התיק הראשון שלך, אני מניח נכון?
חשוב לזכור שמדובר בתיק ULTRALITE ,כלומר, משלמים על נוחות במשקלים גבוהים ומקבלים משקל תיק שהוא חצי מה"רגיל"
|
|
|
|
|
| 9. מישהו מכיר תרמיל OSPERY Aether תגובה ל - 8 |
27/11/2007 17:05   |
|
עדין לא הבנתי אם זה תיק ראשון שלך.
בכל מקרה, אני מניח שעשית קצת שיעורי בית על ה PCT . בכל מקרה לא עשיתי אותו , אבל ממה שידוע לי עליו המשקלים שאנשים לוקחים הם הרבה הרבה יותר נמוכים. בעיקר למי שמתכנן לעשות את כולו.
כל תרבות הULTRA LITE התחילה מאנשים שרצו לעשות כמה שיותר מרחק באותו יום. הנוסחה פשוטה, פחות משקל = יותר מרחק.
והפחות משקל הזה לא מתיחס רק למשקל העצמי של התיק, אלה של כל הציוד כולל הנעלים והבגדים עד למשקל התחתונים.
המלצות אין לי, כי זה לא רלוונטי, אתה צריך תיק שיהיה לך נוח להליכה למשך זמן ארוך מאוד.
לי אישית יש ניסיון טוב מאוד עם ה OSPREY המדובר אבל אולי לך זה לא יהיה נוח.
בכל מקרה מציע לך להיכנס לאתר של backpacker magazine תמצא שם מידע רב על ה PCT והמלצות מאנשים שעשו את המסלול בחלקים וביחידה אחת.
אני מציע לך לשקלל את כל הציוד שאתה צריך למען המטרה הזו לעשות רשימה לבדוק מחירים, לבדוק משקלים, ואז לקנות הכל יחדיו (אולי אפילו יתנו לך הנחה). הרי ברור שיש תקציב ציוד מוגבל השאלה מה המגבלה ומה אפשר לקבל באותו סכום כסף, על מה שווה לחסוך ועל מה לא וכו'...
|
|
|
|
|
| 11. האתר יתאים ל-PCT, התכניות שלך לא. תגובה ל - 10 |
28/11/2007 22:38   |
| |
YGH |
1594 הודעות עד כה |
|
|
ז.א., האתר הוא תיק נוח אבל לא למשקלים כבדים מדי (ראה לדוגמה בלינק הזה:
http://outside.away.com/outside/gear/gearguy/200711/20071127 .html), ולא הייתי סוחב איתו יותר מ-15-18 ק"ג לכל היותר. בכל אופן, ב-PCT, כפי שאמרו לך, בד"כ סוחבים פחות.
לעניין זה, חפש בפורום שביל האפאלאצ'ים (יש מגבלת קישור מתוך פורומי למטייל, אז אני לא יכול ללנקק ישירות), יש שם גם כאלה שעשו את ה-AT וה-PCT, אז יוכלו לסייע לך מנסיונם.
|
|
|
|
| 12. OSPERY Aether-יש בעודפים רעננה תגובה ל - 1 |
29/11/2007 01:36  |
| ליעד צוות למטייל רעננה |
 |
|
|
|
יש את התרמיל המדובר בסניף למטייל עודפים רעננה, והמחירים שרשומים פה ממש גבוהים לכמה שהוא נמכר אצלנו בחנות, כי יש עליו 30% הנחה+10%הנחת כרטיס חבר+הנחת 012 של 150 ש"ח- נדמה לי שהוא יוצא 600 ש"ח אחרי כל ההנחות.
כתובת הסניף: מרכז קידר שליד קניון רננים- רחוב החרושת 19, אזור התעשיה- רעננה.
טלפון: 09-7437739
שעות הפתיחה: ימים א' עד ה'- 11:00 עד 20:00. ימי שישי וערבי חג- 10:00 עד 15:00
|
|
|
|