| 1. התרסקויות לא בא בחשבון!- יום |
21/11/2007 16:28  |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
לפני יומיים באימון SUPER G אחרי ארוחת צהריים מסביעה, יצאנו למסלול, בראן הראשון עשינו סקי במסלול תלול אדום, עם מוגלים SUPER Gיצאתי לגלוש בסיבוב השלישי שלי עשיתי בטעות סיבוב על מוגל שלא ראיתי התרסקתי על הקרקע והתגלגלתי חצי הר למטה, הציוד שלי היה מפוזר בכל מקום, הכפפה, הסקי והמקלות.
לא יכולתי לקום לדקה כי כאב לי הגוף יום למחרת הכאב עבר, המאמנים הכריזו על ההתרסקות the best crush ever.
יום למחרת עשינו שוב SUPER G גייטים ניסיתי לעצור, לא הצלחתי, נתקעתי בערמת שלג עם הקדימה של המגלשיים, עפתי קדימה 5 מטר והסקי נשארו מאחורה אבל הנפילה לא כאבה כמו היום לפני.
אלו קצת חוויות שלי שרציתי לשתף אותכם
נ.ב
עכשיו אני בסדר גמור וצוחקת על כל זה!!!
יום
|
|
|
|
|
| 3. קדימה לספר על התרסקויות הכי "טובות" שלכם תגובה ל - 2 |
21/11/2007 19:08   |
 |
רק לבן - הנהלת הפורום |
1851 הודעות עד כה |
|
|
ולי יש כמה,
אחת אפילו מלפני שנתיים באנדורה, ארקליס, התור למעלית די ריק ואני יורד בטיסה מהירה ישר לתור, מתוך כוונה לעצור ממש בתור.
רק לא ראיתי את סימון התור בריילים נמוכים מאוד מעץ שסימנו את מיקום התור, וכשראיתי כבר הייתי ממש קרוב (אבל ממש) ובסופו של דבר ההחלקה הצידית נעצרה על הרייל שכמובן עצר את הרגליים על המקום, אבל הגוף עוד המשיך הלאה ישר לתוך התור.
לשמחתי ולמזליהתור היה ריק למדי ולא עפתי על אף אחד, אבל מפעיל המעלית התפוצץ מצחוק (לבושתי הרב).
החלק הכי מצחיק היה כמובן למצוא את המגלשים עומדים צמודים זה לזה על הרייל, כאילו מישהו החנה אותם שם
בברכת סקיטוב,
רק לבן,
raklavan@gmail.com
|
|
|
|
| 4. קדימה לספר על התרסקויות הכי "טובות" שלכם תגובה ל - 3 |
22/11/2007 00:13   |
 |
ענבל האקדמיה לסקי |
12 הודעות עד כה |
|
|
יומה, וואי, זה כל כך מתאים לך
אני זוכרת ששנה שעברה כשעשינו פאודר בין עצים, נפלתי ליד עץ ובטעות התגלגלתי לבור שמתחתיו ובמשך חצי שעה ניסיתי לקום בזמן שבן כל הזמן צעק לי "ענבל! אני לא מצליח לשחרר אותך מהסקי!".
ויום, אל תשכחי את הסאלטה המדהימה שעשית לפני חודש וקצת בימים הראשונים של הפאודר עם המוגלים (עם השוודים שקפצו כמו מטורפים ברמפות).
אחת הנפילות היפות ביותר שראיתי...
|
|
|
|
| 5. הומאז' תגובה ל - 4 |
22/11/2007 10:20   |
|
נכון שזה לא שלי, אבל אם כבר בהתרסקויות עסקינן, הבנות עכשיו מתרסקות באוסטריה ואני נוסע לפלכאו, הנה ההתרסקות - אולי - הכי מפורסמת: הרמן מאייר באולימפיאדת החורף עף באויר כמו נדיה קומנץ' במצב שצריך להביא אותו קצת אחרי בית חולים....
מספר ימים לאחר מכן הוא כבר היה אלוף אולימפי כפול
http://www.youtube.com/watch?v=rbqTxlHR2P4
|
|
|
|
| 6. טוב שצוחקים תגובה ל - 5 |
22/11/2007 13:27   |
| |
ענת |
2093 הודעות עד כה |
|
|
נפילות טיפשיות ומגוחכות הן באמת מצחיקות- במיוחד אם אפשר אח"כ להמשיך לגלוש בלי בעיות מיוחדות. הן מפסיקות להצחיק כשבאמת נפגעים!
אחרי אוסף של נפילות מצחיקות במהלך שנות הגלישה שלי, נפלתי בשנה שעברה נפילה טיפשית ומיותרת במיוחד שהסתיימה בפגיעה בברך שאני סוחבת עד עכשיו ובעובדה שהשנה, כפי שהדברים נראים בינתיים, אני כבר לא אגלוש
|
|
|
|
| 7. הומאז' תגובה ל - 5 |
22/11/2007 13:40   |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1672 הודעות עד כה |
|
|
ואם כבר התחלנו עם לינקים לסרטונים מדהימים, הנה בודה מילר מאבד סקי במסלול דאון היל וממשיך על רגל אחת ב 80 קמ''ש. נכון שזה נראה קל?
|
|
|
|
| 8. טוב שצוחקים תגובה ל - 6 |
22/11/2007 13:44   |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1672 הודעות עד כה |
|
|
מצטער לשמוע , החלמה מהירה והחזרה זריזה למדרונות
|
|
|
|
|
|
| 11. חזרתי.... וההתרסקות שלי היא... תגובה ל - 1 |
22/11/2007 17:02  |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום יום, שלום רינה, ותודה על הטלפון, חולה עם שפעת נעדרתי רק יום אחד וזהו...
מה זה צחקתי מכל הספורים שלכם (חוץ מהספור של ענת), והזכרתם לי את הנפילה שלי משנת 2000. האתר לה פלאן, בשבת האחרונה של השבוע כאשר אתה מקבל חצי יום חופשי. יצאתי עם השותף שלי, אבל מה? ירד שלג וכמו שיום אומרת: הראות לא משהו.
לפתע, אנו מוציאים את עצמנו יורדים בדרך (בקיץ דרך עפר) מכוסה שלג, דבר סטנדטי: משמאלי ההר, מימיני התאום וסימוני מוטות השלג. הכל סטנדרטי, אבל מה, הראות על הפנים ואתה בגלישה מהירה. מלפני 30 מטר, מוט אדום אחד ולא ראיתי באם התאום מצד ימין שלו או מצד שמאל (הכל לבן אחד גדול ללא קונטראסט). עשיתי ענדאנ דינו ולקחתי ימינה מהמוט, וכמו בסרטים המצויירים: המשכתי באוויר ונחתתי (למזלי) על DEEP SNOW.
10 דקות חיפשנו את המגלש שצנח לשלג ועוד 10 דקות עד שיצאתי מה-DEEP SNOW.
ובנימה אופטימית זו: יום/רוני: תשמרו על עצמכן, ולצעירים יותר כמוני (48) חבר'ה: בזהירות: פגיעה אורטופדית בגיל שלנו לוקחת הרבה זמן ריפוי אם בכלל.
בהצלחה וגלישה זהירה.
|
|
|
|