כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות לגבי ציוד 22/11/2007 13:01 לתגובה הבאה
  ruti82 לא מחובר ruti82  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני טסה לטיול במזרח (הודו ונפאל ואולי יעדים נוספים) לשנה בערך,הטיול יכלול כנראה די הרבה טרקים ארוכים וקצרים.אחרי בדיקה קצרה שעשיתי נשארתי די מבולבלת בכל הנוגע לציוד...
1.יש לי תרמיל vaude 75+10,השאלה אם הוא לא גדול מידי?אולי עדיף לקנות בנפח של 60 ליטר?(אני לא לוקחת הרבה ציוד,רק מה שהכרחי.)
2.שק"ש-מה כדאי?מה מומלץ?לא חם מידי אבל גם שלא יהיה קר...משהו סביר למזג האוויר ההודי(לא בעונת החורף)ובסביבות ה350 ש"ח.ואם הוא קטן אז בכלל טוב.
3.נעליים-יש לי גורטקס,אבל שמעתי פה שלא הכי מרוצים ממנו-למה?עשיתי איתם טרק אחד,הן היו כבדות ובכלל זה לא היה הכי נוח,אבל אולי בגלל שהן היו חדשות.
בקיצור,אשמח להמלצות.תודה! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אז ככה. תגובה ל - 1 24/11/2007 09:13 לתגובה קודמת
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1997 הודעות עד כה
1.תרמיל בגודל 75 ליטר הוא אכן קצת גדול,בעיקר אם את מעידה על עצמך שאת לא מתכננת לארוז הרבה,גם תרמיל של סביב ה 60 יהיה מתאים.

2. אפשר למצוא שק"ש ב350 שקלים שיתאים למזג אוויר ההודי לא בחורף,ויש כמה אופציות,אבל אף אחת מהם לא ממש קטנה,אם תקחי שק שינה קטן בסדר גודל הזה של המחיר,קחי בחשבון שהוא יתאים לטמפ' של סביב ה 15 מעלות בערך.

3.גורטקס היא לא חברה של נעליים,כי אם חומר שהופך את הנעל ללא חדירה למים, אבל נושמת, המשקל הוא עקב צורה ויעוד הנעל, ולא קשור לגורטקס גם הוא,לגבי הנוחות,ההמלצה היא תמיד ללכת עם הנעליים לפני שמטיילים איתך, אני מקווה שתתרגלי אליהם עם הזמן,זה בד"כ מה שקורה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נעלי קולומביה Frontier Peak-סוליה מחליקה מאוד!עזרה
להודעה הבאה:השוואת שק"שים לדרום אמריקה