כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי 23/11/2007 22:13 לתגובה הבאה
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
היום נסענו לאתר Hochfugen (אני לא בטוחה שכותבים כך את שם האתר) יצאנו ב- 8:00 מהבית שעה נסיעה עד לאתר, הדרך להר היא עם פיתולים רבים וקצת מעייפים (למי שנוהג).
כשהגענו לאתר לא היו אנשים כלל!! קנינו סקיפס ליום אחד שמחירו סביר.
הגובה ב- topstation הוא 2300 (בערך)הייתה רוח חזקה מאוד אבל חמה!
הטמפרטורה הייתה גבוהה והיה צורך להוריד את כל השכבות בשביל להשאר שפויים Very Happy
תנאי האימון היו קשים מכיוון שבתחילת היום השלג היה קשה ונוח, אך לאחר מכן לקראת 12:00 בצהריים השלג הפשיר ונהייה רך מאוד כך שהיה קשה לתמרן בסקי.
הדרך חזרה הייתה קשה מכיוון שהבלמים של הוואן "בערו" אבל בסופו של דבר הגענו הבייתה בשלום!

מחר כנראה מצב מזג האוויר משתפר ונסע ל- scheffau.

יום- בנות האקדמיה לסקי

נ.ב
היום הוציאו עיתון של אזור הצפון שיש בו כתבה עלי ועל מה שאני עושה ורוצה להשיג בהמשך (אם אתם יכולים להגיב אני מאוד ישמח Smile )
עיתון_-_יום.jpg
עיתון_-_יום.jpg(גודל:10.96KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 1 23/11/2007 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פרפר לא מחובר פרפר  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
ספרי לנו קצת על האתר יום, איך HOCHFUGEN? זה ליד מאירהופן, נכון?

פרפר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 2 23/11/2007 22:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אני לא יודעת לגבי שהוא נמצא לי מאירופהן, אבל הוא אתר גדול, עם מסלולים רחבים, יש מגוון רחב של מסלולים (שחורים, כחולים, והרוב אדומים) האנשים שעובדים במסעדה, בקופות ובגונדולה מאוד נחמדים.
ישנם 3 chirlifts וכמה טיברים (ממה שראיתי). Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 3 24/11/2007 00:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פרפר לא מחובר פרפר  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
תודה על המידע!

פרפר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מרחב Zillertal תגובה ל - 2 24/11/2007 10:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1524 הודעות עד כה
Hochfugen ו- Hockzillertal הם חלק ממרחב Zillertal שמיירהופן היא חלק אחר שלו. יחד הם נותנים 155 ק"מ מסלולי סקי. שתי העיירות הגדולות במרחב הן Kaletenbach ו- Fugen. בפברואר השנה אנו נוסעים לראשונה למיירהופן. בעוד מיירהופן ידועה לכל - העיירות האחרות (Kaltenbach למשל) די אלמוניות בפורום.

עוד מרחבים ב- Zillertal:
* מיירהופן - 157 ק"מ מסלולים
* Arena - עם 160 ק"מ מסלולים. שתי העיירות הגדולות: Zell Am Ziller ו- Gerlos.
* הינטרטוקס (קרחון) - 72 ק"מ מסלולים. Tux העיירה הגדולה.
* מרחב SpielJoch

סה"כ מרחב Zillertal מכיל 625 ק"מ מסלולים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יום, ניסיתי לקרוא את הכתבה, אבל לא הצלחתי להגדיל תגובה ל - 1 25/11/2007 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 546 הודעות עד כה
כלומר הצלחתי להגדיל, אבל לא מספיק בשביל שאוכל לקרוא (ומקרוב אני דווקא רואה מצויין Smile )
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 1 25/11/2007 21:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
הי
הכתבה מאוד מענינת אותי, אולם לא מצליח לקרוא.
האם יש לך לינק לאתר שבו נוכל לקרוא אותה.
תודה מראש-בני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. צירפתי קישור ולכתבה וכן את הכתבה ברור יותר תגובה ל - 7 25/11/2007 22:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה

מלכת החורף
מלכת החורף(גודל:10.96KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ליום, כל הכבוד! תגובה ל - 8 26/11/2007 19:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בהחלט יש לך מטרה מאוד מכובדת.
מה הקריטריונים בהם את צריכה לעמוד כדי להישלח לאולמפיאדה? איך את כעת ביחס לקריטריונים? כמה זמן נותר עד למועד הנדרש לעמידה בקריטריונים?
יש אנשים שחושבים שצריך לשלוח לאולפיאדה רק ספורטאים שיש להם סיכוי סביר למדליה. מה את חושבת בעניין?
האם לא עדיף לבחור איזה ספורט אחר (כמו מפרשיות), שאפשר להתאמן בו קרוב לבית, ולהתמקד בו במטרה להגיע לאולימפיאדה? Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 1 26/11/2007 19:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 108 הודעות עד כה
אחרי קריאת הכתבה Smile אני חושב
שאת צריכה לשמש מודל לספורטאים ולענפים אחרים כיצד מתחנכים להישגיות.
אם היינו מריצים את נבחרת הכדורגל חצי שנה בתנאים דומים לשלך , היינו עולים למונדיאל בקביעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 10 29/11/2007 22:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כדי להשלח לאולימפידה אני צריכה להגיע למקסימום 70 נקודות F.I.S, לעונה הזאת אני צריכה להגיע לפחות ל-100 נקודות וכרגע יש לי בסביבות ה- 270 נקודות, אני מקווה להוריד אותם בעונה הזאת ויש לי עוד חצי עונה כדי להוריד עוד נקודות.

Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. דרוש הסבר על שיטת הניקוד תגובה ל - 11 30/11/2007 12:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איך מקבלים ניקוד בכל תחרות? איך יורד הניקוד או שהכוונה לדירוג?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. שאפו ליום תגובה ל - 12 30/11/2007 18:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2141 הודעות עד כה
כל הכבוד יום.אני מוריד את הכובע.
כל כך הרבה כח נפשי ופיזי דרושים כדי להיות רחוק מהבית רחוק מהמשפחה והחברים.

בהצלחה. מחזיק לך אצבעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. קרה לי אותו דבר... תגובה ל - 6 01/12/2007 09:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 509 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. דרוש הסבר על שיטת הניקוד תגובה ל - 12 01/12/2007 13:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניקוד ה- F.I.S עולה או יורד כל תחרות שאת המתחרה בה, הניקוד עולה כאשר אינך מגיע לתחרויות במשך הרבה זמן ומדי פעם אם אתה נופל בתחרות, הוא יורד כאשר מסיימים את המסלול.
ירידת הניקוד תלויה באורך המסלול (כמה גייטים), מספר המשתתפים, קושי המסלול והזמן שלך בשני הראנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. דרוש הסבר על שיטת הניקוד תגובה ל - 15 02/12/2007 09:28 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1777 הודעות עד כה
ככל שגולש מצליח יותר, כך הניקוד שלו נמוך יותר. גולש צעיר עם פוטנציאל צריך לרדת אל מתחת ל 100 הנקודות. גולשים ברמה של EUROPA CUP (הסבב השני אחרי ה WC, ברובם יורדים אל מתחת ל 50 הנקודות). שיטת ניקוד זו קובעת את טיב המתחרה, מאפשרת כניסה לתחרויות, מעין "ציון קבלה". באופן עקרוני הדבר החשוב ביותר בקביעת הנקודות הוא דירוג המתחרה הבכיר ביותר (הניקוד אמור לבטא את המרחק מאלוף העולם). בגלל זה תראי אלופי עולם כמו בודה, בני רייך או ההרמינטור, מגיעים לתחרויות שוליות יחסית, מיד אחרי הזכיה באליפות: כדי לאפשר לגולשים צעירים מארצם לצבור נק' FIS (הם לרוב לא מנצחים)
לא לבלבל עם נקודות WC שם צריך לצבור כמה שיותר נקודות.

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד?
להודעה הבאה:סיכום השבוע שעבר ותחזית לשבוע הקרוב באלפים