כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף 27/11/2007 23:43 לתגובה הבאה
  yoyar לא מחובר yoyar  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שלום, אנא כוונו אותי לדרך הזמינה והיעילה והמהירה ביותר לטוס למרוקו? האם יש טיסות רק לקזבלנקה או גם למרקש? בהנחה שיש רק לקזבלנקה, מהי הדרך המהירה ביותר להגיע למרקש? האם ברכבת? כמה זמן זה לוקח? אם ארוך, האם יש טיסות פנים? בנוסף, מי יודע מהו מזג האויר במרקש בדצמבר ומהו מזג האויר בקזבלנקה? להיכן הייתם נוסעים למספר מאוד מצומצם של לילות (ממש גיחה)? מלא שאלות והכל דחוף. תודה על כל תשובה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף תגובה ל - 1 28/11/2007 11:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתי איתי לא מחובר איתי  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
יש טיסות למראקש מלונדון. בכל מקרה יש רכבות סדירות בתדירות גבוהה של רכבות נוחות מקזבלנקה למרקש, 3 שעות. יש גם טיסות פנים. למספר מצומצם של לילות ללא ספק מרקש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה איתי ועוד התייעצויות תגובה ל - 2 28/11/2007 12:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתי תודה רבה על התשובה המהירה.
מצאתי טיסות אליטליה דרך מילאנו ב- 12 לדצמבר וחזרה ב- 15 (הטיסה ביום זה יוצאת מקזבלנקה ב- 12:30 בצהריים). זה אומר שלילה של שישי בקזבלנקה ולילות רביעי וחמישי במרקש. מה דעתך? בהנחה שמקזבלנקה למרקש אני מגיעה בטיסות פנים. אשמח להמלצות לינה כייפיות במיוחד (רומנטיות/קסומות) בשני המקומות וגם להמלצות סתם לגבי מקומות לראות ובילוי.

שוב תודה
יעל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה איתי ועוד התייעצויות תגובה ל - 3 28/11/2007 21:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3397 הודעות עד כה

תבדקי גם טיסות דרך בריסל הקונקשנים אמורים להיות יותר טובים - או תורכיה.

את נוחתת בשדה מחכה לויזה כ 30-50 ד', יורדת במעלית לקומה 1- (מעלית לא רחוק מאיסוף מזוודות) תופסת רכבת לתחנהלתחנה Casa Voyageurs כ- 30 דקות (יוצאת כל חצי שעה) , משם רכבת למרקש כ 3.15-3.4 ש' נסיעה - קחי מחלקה ראשונה - מקומות ישיבה מסומנים. מאוד נח ומסודר!! אין טעם לקחת טיסה
לו"ז רכבות תמצאי בלינק :
http://www.oncf.ma/voyages/offre-trains.htm האתר בצרפתית, בצד שמאל של המסך תמצאי את הקישור לשעות הנסיעה ולתעריפים.

תסעי כבר באותו לקזבלנקה אין טעם להישאר שם. בחזור ממרקש - את יכולה לקחת רכבת ב 5 לפנות בוקר ממרקש לקזבלנקה וגם לפני. רכבת ממרקש לתחנה בקזבלנקה Casa Voyageurs משם רכבת לשדה כ 30 דקות נסיעה.

אפשר לקנות את הכרטיסים מראש במרקש ובקזבלנקה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה איתי ועוד התייעצויות תגובה ל - 4 04/12/2007 01:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתי שוב תודה רבה, רק עכשיו ראיתי את תגובתך ולכן רק עכשיו אני עונה. תודה על ההפניה לבדיקת קונקשן דרך בריסל או תורכיה. בדקתי את שניהם ועוד אפשרויות רבות אחרות, הדרך היחידה הקיימת בתאריכים אלה בשעות הגיוניות, היא זו של מילאנו. עכשיו מרגע שנחשפתי לעולם הריאדים, אני בהתלבטות על ריאד לשהות במרקש, נשארתי עם כמה אופציות ואני צריכה לבחור ביניהן. האם אתה מכיר איזו דרך אמיתית טובה להשוואה? ניסיתי את טריפאדוויזור, זה די טוב, אבל אין אפשרות רצינית להשוואהבין הריאדים. אם אתה מכיר מקרוב, אשמח לשמוע את דעתך ו/או המלצותיך. שוב תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה איתי ועוד התייעצויות תגובה ל - 5 07/12/2007 12:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתי איתי לא מחובר איתי  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
לא ישנתי בריאדים ולכן, לצערי, לא אוכל להמליץ עליהם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף תגובה ל - 1 11/12/2007 01:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
kobiif kobiif לא מחובר kobiif  משתמש פעיל 214 הודעות עד כה
אם זה עוד רלוונטי אוכל לעזור לך בכמה ריאדים מעולים במרקש....
קובי

קובי יפרח מרצה בלמטייל - מרוקו kobiif@walla.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף תגובה ל - 7 11/12/2007 02:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האמת, החלטתי כבר על ריאד דאר דוקאללה, ואני ממש לפני ההזמנה הרשמית. אשמח לשמוע המלצותיך, בעיקר למקרה שמשהו יתפקשש. תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף תגובה ל - 1 16/12/2007 11:34 לתגובה קודמת
  mic456 לא מחובר mic456  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
מרקש....כמובן Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול עם ילדה בדרא"פ - האם מסוכן?
להודעה הבאה:צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה...

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר