|
| 2. טיול בגיל השלישי תגובה ל - 1 |
29/11/2007 22:38   |
|
|
זה תלוי בשמורה. באגם מניירה הדרכים נוחות מאד אך אין מה לעשות שם יותר מיום-יומיים. בשמורות האחרות (סרנגטי, נגורונגורו) מדובר בחוויה מטלטלת (או כפי שכינה זאת מדריכנו - מסז' אפריקאי). הדרכים קשות ועלולות גם להיות מלאות אבק (תלוי בעונה). עדיין נתקלנו בלא מעט אנשים מבוגרים שנהנו מאד מהספארי. אני הייתי ממליצה לכם להתקשר עם אחת החברות היקרות יותר שגם מחזיקות רכבים ברמה גבוהה יותר ומנוסות בטיולים עם הגיל השלישי. אם רק אתם ברכב יש לכם השפעה ניכרת על קצב הטיול (שעת יציאה, עצירות, שעת סיום). התכוננו לחוויה מתישה אך מפעימה.
|
|
|
|
|
|
| 5. טיול בגיל השלישי תגובה ל - 1 |
02/12/2007 23:43   |
|
הדרכים בדרך כלל די טובות אם כי לא כבושות אלא סלולות פחות או יותר אבל ישנה בעיה של אבק רב בזמן נסיעה קצת יותר מאיטית. לדעתי זה לא צריך להוות בעיה גם לגיל השלישי. פשוט במצב כזה יורדים לישיבה ולא
מוציאים ראש מהגג הפתוח.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 7. מה הקשר בין הגיל השלישי? לנסיעה בדרכי עפר? תגובה ל - 6 |
09/12/2007 23:43   |
|
|
ת'אמת? שפו! וגם אבא שלי (55 זה בגיל השלישי או לא?) מוסר שאתה צודק לגמרי וכל הכבוד ואחלה ג'יפ. זה באמת לא ממש קשור לגיל אלא להרגשה וסיבולת אישית. אמא שלי (55) גם עמדה כל הדרך וישנה באוהל ולא היתה שום בעיה עם זה. מצד שני אף פעם לא היתה לה בעיה עם זה. מה שמביא אותי לנקודה הבאה: אף על פי שאתה עקרונית צודק, הרי שהשואלים ולא המשיבים הם אלו שהעלו את הסוגיה כסוגיה של גיל. למעשה תשובתי היתה נותרת בעינה גם לו השואלים היו מעלים את נושא הדרכים כנושא כללי.
הרעיון של טיול הג'יפים בהחלט נשמע טוב למרות שיש לי הסתייגות - אני די שונאת טיולי ג'יפים אבל נורא אהבתי את הספארי. ההתרגשות שבצפייה בחיות ובנופים השכיחה ממני את הטלטולים שכל כך שנואים עליי בטיולי ג'יפים.
|
|
|
|
| 8. ד'ש לאבא שלך. תגובה ל - 7 |
10/12/2007 00:27  |
|
גם אני לא ממש אוהב ג'יפים.מה שעשיתי בחינם במשך 25 שנה, אני לא אעשה בתשלום,אלא אם אי אפשר לראות את מה שאני רוצה לראות, בלי הרכב, האבק והטילטולים.גם לא אישן באוהל סיירים ועוד אשלם בעד זה, אם יש לי אופציה אחרת.במקרה של קניה נסעתי ברכב רק לשמורות שבטווח הקצר מניירובי. למסאי מרה, טסתי בהלוך ובחזור ושם חיכה הנהג. הייתי אז ממש בגיל של אבא שלך ורק בתחילתם של טיולים קשים לחצי העולם .נראה לי שאם הוא גידל בת כמוך, מגיע לו הרבה כבוד.---אורי
 |
 |
| רוקדים ובוכים, פרו 2003(גודל:7.37KB) | רוקדים ובוכים,פרו 2003 (גודל:5.84KB) |
[עודכן ב:10 דצמבר 2007 00:29:]
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|