כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צלילות ושהות בזנזיבר 04/12/2007 19:52 לתגובה הבאה
  roeediamant לא מחובר roeediamant  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
אנחנו נוסעים בסופ"ש הקרוב לזנזיבר. אני צולל ואשתי לא.
יש לי כמה שאלות שמאוד אודה למי שיענה לי:

1) ראיתי שממליצים להגיע לפמבה. האם אפשר להגיע לשם ישירות משדה התעופה (סירה), או שמדובר בטיסה נוספת?

2) האם בשביל מי שלא צולל עדיף להיות בפמבה או בזנזיבר?

3) ראיתי שממליצים להגיע לכפר נונגווי בצפון זנזיבר בשביל צלילות ב - mnemba וב - leven bank. האם שם יש מה לעשות למי שלא צולל?

4) איך כדאי להגיע לנונגווי (אוטובוס, מונית, דרך אחרת...) מהשדה תעופה, ומה אמורים להיות המחירים?

5) אשמח להמלצות על מלונות בנונגווי ובפמבה.

6) האם מפמבה ניתן לטוס ישירות לקילימנג'רו?

7) מה רמת המחירים בזנזיבר (לינה, צלילות)?

תודה רבה מראש,
רועי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צלילות ושהות בזנזיבר תגובה ל - 1 05/12/2007 19:07 לתגובה קודמת
אביאל אביאל לא מחובר אביאל  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
היי בחור,
לפי מה שאני יודע וקשה לי להאמין שמישהו יחלוק על דברי, אין טיסה ישירה מקילי לפמבה.
לא רק מחוף נונגווי אפשר לצלול.
ממליץ לא להיות בו יותר מדי כי יש חופים הרבה יותר מדהימים ממנו.
משדה התעופה אפשר להגיע או ממונית ישירה לחופים (פחות זמן אבל הרבה יותר כסף, כמובן שתתמקחו על העניין). או לקחת דלה דלה לסטון טאון (אם אתם מתכננים להגיע לעיר הבירה אז זו הזדמנות מצויינת לשהות שם ביום הנחיתה, ואולי אפילו ביום שאחריו...), ומשם או לקחת דלה דלה לנוננגווי, או לקחת מונית פרטית (עוד פעם, תעלה לכם הרבה מאוד כסף), או לקחת מונית משותפת אשר תעלה לכל אחד באיזור ה5-7$ ואוספת אתכם מהמלון.
אני לא יודע איפה בדיוק תהיו לפני שתגיעו לזנזיבר, אבל המחירים נוסקים כאשר מגיעים לאי. הכל יותר יקר, כולל המלונות... לגבי המלצה למלונות, אם יש לכם סבלנות הכי עדיף לכם להגיע למקום, לעשות סקר בין המלונות, ולראות אותם ואז להחליט לאחר התמקחות...
אי אפשר להמליץ על מלונות בלי שאתם אומרים מה התקציב שלכם ללילה שם, מכיוון שיש שם מלונות בין 30$ ל100$ והתנאים בהתאם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי יכול להמליץ על מסלול
להודעה הבאה:עזרה דחופה בתחבורה קניה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר