כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה למכנסי הליכה לתנאים חורפיים 10/12/2007 19:56 לתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש פעיל 194 הודעות עד כה
יש לי מכנסי הליכה קלים ודקים שאינם מתאימים לתנאים קרים יותר.

אני מחפש מכנסיים שיהיו כמובן עדיין קלים, בעלי עמידות מסויימת לרוח ורטיבות (נניח גשם קל, רסס מים וכד') ומאידך מתייבשות במהירות.

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Soft-Shell תגובה ל - 1 11/12/2007 18:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
לא התעמקתי בדגמים העכשוויים, אבל זה בהחלט הז'אנר בשבילך: חסין מים, אבל לא באופן מוחלט כמו גורטקס, ונושם הרבה יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. Soft-Shell תגובה ל - 2 11/12/2007 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא חשבתי על זה, לא מכיר דגמים ספציפים, יש לך משהו? בכל אופן אבל אנסה לבדוק אם כי זה נראה לי כ OVER KILL למה שאני מחפש.

אני חשבתי יותר לכיוון שלהם:

http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/T0A146.html

ראיתי משהו כזה במודיעין, דגם קצת עבה יותר מהרגיל עמידות כזו או אחרת לרטיבות ורוח וכן הלאה...

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אין דגם ספציפי, תגובה ל - 3 11/12/2007 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
אבל יצויין שיש שני סוגים ראשיים של סופט-של, ששניהם נבדלים זה מזה בייעוד; יש את הסוג שמטרתו להיות כמה שאפשר יותר נושם, ובעדיפות שניה לבודד ולהגן. הסוג הזה מיועד למשל לריצות שטח.
הסוג השני מיועד לשהיה ארוכה עם פרקי פעילות קצרים, מבודד יותר ונושם פחות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אין דגם ספציפי, תגובה ל - 4 13/12/2007 07:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
T. L T. L לא מחובר T. L  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
מה אתה מגדיר גשם קל?

אתה רוצה שתוכל ללכת בטפטוף ולשאורך זמן המכנס לא יספוג מים?

כי לדעתי מכנסים שיש להם ציפוי DWR זה הכי טוב למה שאתה מציין.

למשל פרמונט של TNF יש בד יחסית אגרסיבי והציפוי שלהם מחזיק כמה טיולים ואז כמובן צריך לחדש אותו אבל זה לא בעיה כביסה עם NIKWAX POLAR PROOF עושה את זה יופי, אני לפני החורף עושה כביסה עם זה מחדש את הציופי.

Duct tape is like the force It has a light side and a dark side and it holds the Universe together
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אין דגם ספציפי, תגובה ל - 5 13/12/2007 19:09 לתגובה קודמת
אולי הגזמתי בדרישה, יש ברשותי מכנסי סערה אך רציתי משהו בכיוון מכנסיים שיתנו מענה קל לתנאים חורפיים קלים ולא מה שיש לי היום שזה זוג דק שבמידת הצורך לובש גטקס מתחתיהם.

משהו מעט עבה יותר המספק הגנה מסויימת מרוח ומרסס, גשם קל? לא משהו לאורך זמן אבל הגנה זמנית....כן.

בכל אופן יש לך דוגמה?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לקנות או לשכור, זאת השאלה...
להודעה הבאה:המלצה לשק שינה