| 1. תגידו, איך הסווהילית שלכם? |
11/12/2007 10:09  |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4898 הודעות עד כה |
|
|
|
תראו מייל שקיבלתי היום מחברה, ונראה לי כיף במיוחד - לשפשוף הסווהילית, לרוח החג, ובכלל:
לכל הנבחרים ברשימותיי שלום!
רציתי להציע לכם הצעה שלא תוכלו לסרב לה- או לפחות כך אני מקווה...
לחלקכם סיפרתי שהתחלתי להתנדב במקום מופלא שנקרה "הצל ליבו של ילד" (למי שלא- בקיצור- רופאים ישראלים מביאים ילדים ממדינות נזקקות (אפריקה/ אסיה) וממדינות אויב
לעבור ניתוחי לב בארץ - בעיה--> הכל כמובן עובד על תרומות כך שאם יש כסף ל 2 כרטיסים לוקחים 2 ילדים ולא ילד+אמא --> מסקנה-- הילדים מגיעים לכאן לבד (בגילאי 1-13) לעבור ניתוח לב- מפחיד משהו)
אז יש כמה סטודנטים שנוסעים לשם כל כמה שזמן לעשות להם שמיייח (הם גרים בבית באזור ואסור להם לצאת משם...)
מה אני רוצה ממכם???
ביום רביעי הקרוב (12.12) ב16:00 אנחנו מארגנים להם "חגיגה של חגים" והולכים לחגוג את חד מולד, חנוכה, חג הקורבן ועוד חג אתיופי שאני לא יודעת את שמו לצערי וגם לחגוג את החורף כמובן! לאור העובדה שיש לנו מחסום שפה - או יותר נכון אין לנו שפה איתם בכלל כמעט (איך הסוואהילית שלכם? אמהרית? פרסית?)
אנחנו עושים איתם עבודות יצירה לחגים ומסיבת ריקודים מטורפת (אני ה DJ!! יש אום-קול-טום!) וגם מכינים אוכל מסורתי של כולם ועוד ועוד דברים מגניבים ++
ועדין- מה אני רוצה ממכם?
היום התקשרו אלי והודיעו שהגיעו הבוקר עוד 5 ילדים קטנים ומפוחדים ומתוקים מקניה המהממת- מה שאומר שיש עכשיו "פול האוס" 20 ילדים בבית - רובם אפריקאים- קניה/ אתיופיה/ טנזניה/ זנזיבר ואולי הגיעו גם הילדים מניגריה... ועוד כמה ילדים קטנטנים מעירק (הם כן מגיעים עם האמהות שלהם) ואנחנו רוצים שיהיו שם כמה שיותר אנשים משלנו לעשות להם שמייח ולהראות להם שאכפת לנו...
אז--- בגלל שלא ראיתי את כולכם המוןןןןןןןןןן זמן-- ובגלל שזה באמת יעשה מצווה גדולה מכולנו -- ובגלל שזה חג-- ובגלל ש______(השלם את החסר)-- אני מזמינה אתכם (בלי נדר) למסיבת חגים בבית באזור (פרטי הגעה אצלי)
אני מבטיחה, באופן אישי, שכל מי שיגיע -לא ירצה לעזוב...
אז יאללה- זכו למצוות - ואם לא יצא הפעם, ננסה גם פעמבאה...
המעוניינים יכולים ליצור איתי קשר במייל , או בטלפון 052-2336873 וניסע ביחד.
|
|
|
|
| 2. תגידו, איך הסווהילית שלכם? תגובה ל - 1 |
14/12/2007 00:28   |
|
|
אני לא מאמינה שלא אמרת לי! יום אחד אני לא נכנסת לפורום... טוב אני אצור איתך קשר בדואל בקשר לזה.
|
|
|
|
| 3. תגידו, איך הסווהילית שלכם? תגובה ל - 2 |
14/12/2007 09:18  |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4898 הודעות עד כה |
|
|
אני יודע, אני יודע.. ברור שחשבתי עליך, אבל 10 דקות אחרי שפרסמתי את זה והתכוונתי להתקשר אליך, הסתבר לי שאני בכלל לא יכול ללכת, אז זה נראה לי קצת אידיוטי. מצד שני, הילדים עדיין כאן, ואני בפירוש מתכוון לעשות את זה בקרוב מאד - אז אני אודיע לך.
|
|
|
|