כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אפריקה בינואר 14/12/2007 01:02 לתגובה הבאה
  assafn לא מחובר assafn  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי,
יש לי שבועיים חופש בינואר ומכיוון שקפוא באירופה ומחיר הטיסה יחסית זול עכשיו חשבתי לנצל אותם בדרום אפריקה. הבעיה שקראתי שדרום אפריקה בינואר זה אסון. כל המלונות תפוסים והמחירים בשמיים. האם זה באמת כל כך נורא?
אולי יש למישהו הצעה אחרת היכן להעביר את השבועיים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אפריקה בינואר תגובה ל - 1 14/12/2007 09:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4695 הודעות עד כה
היי Smile
זו אכן עונת השיא, אבל אסון זה לא! אם כל הבעיה היא מקומות במלונות - תוכל להקדים תרופה למכה ולהזמין מראש. לדעתי זו דווקא תקופה מצויינת לנסוע לשם, מה גם שהמדינה מדהימה! ינואר הוא די תקופת השיא בכל החלק השחור של היבשת, אבל זה אומר שיש יתרונות בתקופה הזו Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אילו יתרונות? תגובה ל - 2 14/12/2007 17:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assafn לא מחובר assafn  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אמרת שיש יתרונות בתקופה זו, מה הם?
אני מפחד שבתקופה הזו הכל יהיה יקר, חשבתי לנסוע ולעצור בbackpackers ללינה אבל אם צריך להזמין הכל מראש אני בטח צריך להזמין מלונות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אילו יתרונות? תגובה ל - 3 16/12/2007 09:31 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4695 הודעות עד כה
היתרונות הם בעיקר מזג האויר, והעובדה שבתקופה הזו יש אווירה טיולית, כלומר יותר שמח בהוסטלים. גם אכסניות ניתן לזמין מראש, אבל אני מבין את החשש לגבי הצורך לקבוע את המסלול מראש. אני הייתי עושה ככה: מזמין כבר עכשיו לאכסניות, פשוט עם חפיפות וקביעות זמני בטיחות - נגיד הזמנה לחמישה ימים, גם אם אתה יודע שאתה בא ללילה, כדי שיהיה לך זמן תמרון. כמובן שצריך לוודא שהם לא מחייבים בעת ההזמנה, ואת המועד האחרון לשינוי. ככה תוכל שבוע מראש לבחור מה מהימים ששמורים לך אתה צריך באמת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה...
להודעה הבאה:חזרתי שוב ממרוקו

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר