| 1. צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה... |
15/12/2007 18:58  |
|
|
שלום, אני צריכה קצת מידע בנוגע לעלויות של טיול באפריקה...
כרגע אני עוד חוסכת כסף לטיול, והשאלה שלי היא כמה להקציב לטיול כזה כאשר הזמן הוא מוגבל לכ-3 חודשים בערך מחודש יוני, והתכנון הוא לטייל באזור דרום מזרח אפריקה, היעדים העיקריים הם טנזניה, זמביה ומדגסקר, כל יעד נוסף הוא מבחינתי בונוס....
כמה עלות הטיסה פחות או יותר לאפריקה, טיסות פנים, וטיסה למדגסקר בפרט. איני מתכוונת להתפנק במלונות מפוארים ואתרים שלא מוכרחים לבקר...
בגלל בעיות וצרות כאלו ואחרות אני נאלצת להקציב בסביבות ה-5000$.
האם סכום זה יספיק לדעתכם לטיול צנוע אך מרשים מספיק כדי לחזור מרוצה???
(אגב, נאמר לי שאפריקה היא יחסית זולה, לכן אני מקווה שתשובתכם תתאם את הציפיות שלי....)
תודה מראש, מריה.
|
|
|
|
| 2. צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה... תגובה ל - 1 |
16/12/2007 09:53   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4898 הודעות עד כה |
|
|
היי 
קודם כל, לא לבאס, אבל אפריקה לא נחשבת יעד זול לטיולים. היא מאד שווה כל גרוש, אבל זולה היא לא
ולשאלתך: טיסה צפויה לעלות כ-1000$. יום טיול מוערך בממוצע ב-50$. יהיו ימים הרבה יותר זולים מזה, אבל יהיו גם ימים שתרצי לעשות ספארי בעלות של כ- 120$ ליום, אז זה מתאזן. בד"כ במסלול שלך עושים כ-4-5 ימי ספארי, כך שזה לא יעשה ממש הבדל, אבל אני מתייחס גם לאטרקציות מיוחדות באיזור מפלי ויקטוריה, למשל.
50$ X תשעים יום = 4500$ + 1000$ = 5500. יחסית לחישוב ממש שרירותי, זה יוצא די קרוב למה שרצית את 500 הדולר הנותרים תצליכי לחסוך בדרך, אני מאמין.
מקווה שזה עוזר לעשות קצת סדר. אגב, מה הרעיון הכללי למסלול כזה מבחינת חלוקת הזמנים? הוא לא מאד סטנדרטי
|
|
|
|
|