כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה... 15/12/2007 18:58 לתגובה הבאה
metorefet metorefet לא מחובר metorefet  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום, אני צריכה קצת מידע בנוגע לעלויות של טיול באפריקה...

כרגע אני עוד חוסכת כסף לטיול, והשאלה שלי היא כמה להקציב לטיול כזה כאשר הזמן הוא מוגבל לכ-3 חודשים בערך מחודש יוני, והתכנון הוא לטייל באזור דרום מזרח אפריקה, היעדים העיקריים הם טנזניה, זמביה ומדגסקר, כל יעד נוסף הוא מבחינתי בונוס....
כמה עלות הטיסה פחות או יותר לאפריקה, טיסות פנים, וטיסה למדגסקר בפרט. איני מתכוונת להתפנק במלונות מפוארים ואתרים שלא מוכרחים לבקר...

בגלל בעיות וצרות כאלו ואחרות אני נאלצת להקציב בסביבות ה-5000$.
האם סכום זה יספיק לדעתכם לטיול צנוע אך מרשים מספיק כדי לחזור מרוצה???

(אגב, נאמר לי שאפריקה היא יחסית זולה, לכן אני מקווה שתשובתכם תתאם את הציפיות שלי....)

תודה מראש, מריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה... תגובה ל - 1 16/12/2007 09:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
היי Smile
קודם כל, לא לבאס, אבל אפריקה לא נחשבת יעד זול לטיולים. היא מאד שווה כל גרוש, אבל זולה היא לא Very Happy

ולשאלתך: טיסה צפויה לעלות כ-1000$. יום טיול מוערך בממוצע ב-50$. יהיו ימים הרבה יותר זולים מזה, אבל יהיו גם ימים שתרצי לעשות ספארי בעלות של כ- 120$ ליום, אז זה מתאזן. בד"כ במסלול שלך עושים כ-4-5 ימי ספארי, כך שזה לא יעשה ממש הבדל, אבל אני מתייחס גם לאטרקציות מיוחדות באיזור מפלי ויקטוריה, למשל.

50$ X תשעים יום = 4500$ + 1000$ = 5500. יחסית לחישוב ממש שרירותי, זה יוצא די קרוב למה שרצית Smile את 500 הדולר הנותרים תצליכי לחסוך בדרך, אני מאמין.

מקווה שזה עוזר לעשות קצת סדר. אגב, מה הרעיון הכללי למסלול כזה מבחינת חלוקת הזמנים? הוא לא מאד סטנדרטי Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צורך המידע על עלויות לטיול באפריקה... תגובה ל - 1 16/12/2007 10:57 לתגובה קודמת
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
אל תעשי כל מיני חישובים מתמטיים טיפשיים. לא ככה מטיילים.
זה מספיק הסכום הזה.
מה שאת עושה הוא: מוותרת על זמביה ושוהה רק במדגסקר וטנזניה כולל זנזיבר (אונגוג'ה), למסור ד"ש חם לעומאר ידידי הטוב מבובובו גסטהאוז.
* אם בכוונתך לעשות ספארי בטנזניה, להוסיף לתקציב עוד 500$.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הדרך המהירה ביותר לטוס למרוקו? ועוד שאלות..דחוף
להודעה הבאה:אפריקה בינואר

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר