כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אי אפשר לשלוח SMS באתיופיה 20/12/2007 16:47 לתגובה הבאה
  houminer לא מחובר houminer  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
חזרתי משבועיים באתיופיה.
מסיבות פוליטיות שלא לגמרי ברורות לאף אחד ברוב אתיופיה (גם באדיס) אי אפשר לשלוח SMS לא עם כרטיס SIM מקומי ולא עם הטלפון שלכם מהארץ. אפשר רק לקבל הודעות אבל אי אפשר לשלוח אז קחו את זה בחשבון.
בגונדר ובבהר דר כרגע אפשר אבל לכו תדעו..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התקשורת באתיופיה נוראית תגובה ל - 1 20/12/2007 18:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
safnir safnir לא מחובר safnir  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה

ובאופן יותר כללי אפשר לומר שהתקשורת במדינה היא אחת הגרועות
והנה כמה דוגמאות:

- קליטה גרועה.
- כמעט בלתי אפשרי (ויקר מאד) להשיג SIM מקומי.
- הקוים הבינלאומיים מחוץ לאדיס לא תמיד עובדים.
...

"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אי אפשר לשלוח SMS באתיופיה תגובה ל - 1 20/12/2007 21:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 79 הודעות עד כה
הסיבות לצערינו ברורות.
ראש הממשלה מר זינאווי, המתפאר ב"דמוקרטיה" במדינתו, פשוט מפחד על התחת שלו וביטל את שירותי ה SMS באתיופיה.
ד"א אותו האיש אסר מנהיגי אופוזיציה במאי 2005, לאחר שזכה בבחירות שזוייפו.
וסיפור: ביקרתי בגונדר בספט' האחרון, והנה יום אחד פשוט הפסיקו את כל שירותי האינטרנט והסלולר למשך כל היום. ז"א אין אפשרות לתקשר עם העולם במשך כל היום. מה התברר לי למחרת? זינאווי ביקר באיזור גונדר באותו היום.
עניין נוסף: ארמון גאבי של מניליק השני שהוא נכס תפארתי ותרבותי, נוכס ע"י ממשלת אתיופיה ואין אפשרות לשום אדם לבקר שם. שם ביתו ומשרדו של ראש ממשלת אתיופיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אי אפשר לשלוח SMS באתיופיה תגובה ל - 3 20/12/2007 21:48 לתגובה קודמת
עוזי עוזי לא מחובר עוזי  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
כמו שכתב קודמי הסיבות ברורות והן פוליטיות מובהקות. אבל לגבי קליטה המצב לא נורא - מלבד בדרום העמוק לי היתה קליטה ברוב הזמן ברוב המקומות, וקצת קשה להתלונן עם מדינה שהתל"ג לנפש בה הוא במקום ה-177 בעולם מתוך 194 מדינות לפי נתוני הCIA.

"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול ותקציב לזנזיבר
להודעה הבאה:עזרה במסלול לאתיופיה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר