כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אתיופיה - לנשים . ואוכל... 22/12/2007 00:53 לתגובה הבאה
  tun לא מחובר tun  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
אני נוסעת לאתיופיה לשבועים - נפגשת שם עם מישהו
איפה כדאי לטייל ?
האם יש סכנה אם אטייל לבד שבוע לפני .
מה היחס לנשים שמטיילות לבד ?
מה הרכב האוכל הממוצע? בשרי , צמחוני , גבינות? מאכלים מקומיים -שלא מוכרים למערבי או אוכל מעורב

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 1 22/12/2007 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3431 הודעות עד כה
אני נוסעת לאתיופיה לשבועים - נפגשת שם עם מישהו
איפה כדאי לטייל ?
שאלה מה מעניין אותך
לא חסר מה לעשות שם -כנסי לעולם התרמילאים בקוביות צד של המסך, יעשה לך קצת סדר, ואח"כ מדור 1001 טיפים

האם יש סכנה אם אטייל לבד שבוע לפני - לא, זה לא אומר שלא צריך לשמור על כללי זהירות. אני טיילתי שם לבד והיה בסדר גמור.
במזרח שהוא יותר מוסלמי- ההצקות יהיו טיפה אגרסביות, לא משהו שלא ניתן לפתור אותו בלא תקיף

מה הרכב האוכל הממוצע? בשרי , צמחוני , גבינות? מאכלים מקומיים -שלא מוכרים למערבי או אוכל מעורב

גבינות - יש איזה סוג של גבינה שלא ניסיתי.
יש בשר, דגים - לא ניסיתי אני צמחונית
האוכל המקומי- אינג'רה על תוסופותיה- במרבית המקרים התוספות מאוד טעימות, אפשר לאכול אותם עם לחם אם לא מתחברים לאינג'רה (כמוני)
אפשר להסתדר
בדרום מומלץ לבשל לבד

לדרום התחבורה הציבורית די דלילה, אם את קצרה בזמן - השכרת רכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 2 25/12/2007 20:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  isirot לא מחובר isirot  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
היי

באיזה תאריכים את מטיילת? אני באמצע ינואר באתיופיה. אשמח לטייל בייחד.

ישי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 3 26/12/2007 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אמורה לסוע ב4לפברואר או ב10לפברואר . אם תיהיה שם ותרצה לטייל 5 ימים או שישה איתי אשמח לדבר ואולךי לקבוע .
אני אמורה להפגש אם משהו שם בעשירי ולטייל בכלל עד ה 23 או 24 . אם יש אמלצות אשמח לשמוע וגם... אם תיהיה שם בזמן שאסע .
חלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. האם זה בסדר לטייל לבד באתיופיה - כאישה תגובה ל - 3 26/12/2007 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני טסה לשבועיים וצי כנראה חלקם אצטרך לטייל לבד האם מסוכן לנשים לטייל לבד ?אם יש בעיה לטייל לבד באזור מסויים אשמח לדעתת.
דבר שני האם התארגנות למסלול לדרום כרוכה בהמתנה רבה והאם אפשר להרשם בטלפון או מייל מהארץ
??
תודה מראש

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 1 27/12/2007 18:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
מדוע דווקא אתיופיה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 6 28/12/2007 15:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימדתי עברית קבוצת אתיופיות . המקום מסקרן אותי . עלות הטיסה בסדר אירופה קרה , דרום אמריקה יקר והיתי בחלק , מזרח היתי היתי במרוקו ומצריים שאפשריים בצפון - הגיע הזמן שהכיר את אפריקה השחורה ו... יש לי חופשת סימסטר .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 7 29/12/2007 10:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
זה נורא נחמד להכיר את אפריקה השחורה, אולם לדעתי לא נוסעים למדינה כמו אתיופיה רק משום שקר עכשיו באירופה וושהכרטיס לשם זול יחסית ובדר"א יקר.
הדרום לא כרוך בהמתנה רבה, תגיעי לטייטו הוטל באדיס, תמצאי עוד 4 חבר'ה והקבלה יסדרו לכם ג'יפ 4*4 לדרום יום למחרת.
עלות הג'יפ: 110$ ל24 שעות, לא יותר מזה.
אפשר להתנייד בדרום גם עם תחבורה ציבורית אבל לא מגיעים לסורמה ולמורסי.
להיות באוואסה ולחשש בששמנה חובה מבחינתי.למסור ד"ש חם לראס לומומבה המלך.
ד.א: בדרום בשום אופן לא ללכת בחורה לבד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אתיופיה - לנשים . ואוכל... תגובה ל - 8 01/01/2008 18:34 לתגובה קודמת
למה זה לא נשמע לך הגיוני ? שאני רוצה חידוש וגם לא בא לי קור ...
ו.. תודה על המידע על הדרום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מהי העונה המומלצת לדרום אתיופיה?
להודעה הבאה:אם יש לי רק שבועיים מה מומלץ יותר

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר