כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל 23/12/2007 11:25 לתגובה הבאה
  emargalit לא מחובר emargalit  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום, אנחנו 2 בנות שמתכננות לנסוע לטיול של כ4 חודשים באפריקה (מזרח)
התכנון הוא לנסוע בין פבואר למאי-יוני, אבל ממש קשה להבין מה מזג האויר שם- האם זו עונה טובה לטיולים? האם יורד שם הרבה גשם בתקופה הזו?
בנוסף כמה קשה ומסוכן ל2 בנות לטייל שם לבד???
וגם מה בערך עלות טיול בסדר גודל כזה?- התכנון הוא לטייל, לעשות מעט טרקים, ולספוג הרבה תרבות..

תודה רבה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 1 23/12/2007 12:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4322 הודעות עד כה
מרץ גשום במזרח היבשת, דבר שמקשה מאוד על הטיול.
אתן יכולות בחודש זה להצפין לאתיופיה, או להדרים לחופי אגם מלאווי.

עוד מידע על מזג האויר בקישורים "מזג אויר ועונות לטיול" בקוביות השאלות הנפוצות בצד שמאל של העמוד.

מבחינת הטיול לבנות, אינני בת, אבל פגשתי, גם בטיול וגם בפורום, בנות רבות שטיילו (את כל הטיול או את חלקו) לבדן, והסתדרו נהדר. כמובן שצריך לנקוט בהגיון - כמו בכל מקום אחר בעולם, יש שכונות בהן לא מומלץ להסתובב לבד בלילה (תופס גם לגברים בחבורה).

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 1 23/12/2007 12:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amirkonkol לא מחובר amirkonkol  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
היי.. אמנם (עוד) לא הייתי באפריקה אבל גם אני מגיע לשם בסוף ינואר ובגלל הנושא של מזג האוויר החלטתי להתחיל מדרא"פ ולעלות צפונה אחרי הגשמים... השאלה היא כמה אתן לחוצות בזמן... מבחינת כסף, יעזור אם תכתבו באיזה מדינות ספציפית אתן מתכננות לבקר (שבוע באתיופיה לפי מה שביררתי עולה כמו יום בדרא"פ לדוגמא..) וכל פעילות שהיא לא סטנדרטית (טיפוס על הקלימנג'רו, צלילות, ספארי) מייקרת באופן משמעותי ושווה בערך פי5 מיום טיול ממוצע ברוב המדינות...
לגבי לטייל שתי בנות.. אני אישית דיברתי עם מישהי שטיילה שם לבד ובכל מקרה אם אתן מרגישות לא בטוחות במקום מסוים תמיד תמצאו קבוצות להתחבר אליהן.. אמנם אפריקה זה לא דרום אמריקה אבל בכל עיר מרכזית תפגשו מלאןן מטיילים שתוכלו לחבור אליהם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 1 23/12/2007 14:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דבר ראשון תודה רבה- ההכוונה של העונות באמת עזרה,
בקשר ליעדיי הטיול המדויקים- לא רשמתי מכיוון שעוד לא החלטנו לגבי מדינות- ההחלטה מושפעת ממזג האויר וגם מרמת הסיכון באזור- אבל אשמח מאד לשמוע הצעות והכוונות לגבי אזורים מומלצים.. (מעניינים,שונים)
אני רוצה להוציא סך הכל לא יותר מ30-25 אלף ש"ח, זה אמור להספיק?
ושוב תודה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 4 23/12/2007 15:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4322 הודעות עד כה
לאדם? לזוג?
כולל טיסות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 5 23/12/2007 15:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו נהייה 2, אבל הסכום הוא לאדם וכן- כולל טיסות,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 6 24/12/2007 13:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amirkonkol לא מחובר amirkonkol  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
במקרה של התקציב הזה הייתי נוחת במקומכן בקניה ובמרץ כשמתחיל להיות גשום עולה לאתיופיה ואז חוזר לקניה-אוגנדה- טנזניה ויורד דרומה עד שיגמר הכסף/זמן... בכל מקרה הייתי מוותר על דרא"פ ואולי גם על מוזמביק בגלל עלויות (אולי בסוף כמה שבועות במוזמביק/מדגסקר) תלוי בזמן שנשאר... אני השבוע קונה כרטיס ועוד לא נסגרתי סופית אם לעשות את מה שהצעתי לכן (קניה- אתיופיה ודרומה) או פשוט להתחיל מדרא"פ אבל אם אני אבחר באופציה הראשונה אתן מוזמנות להתעדכן ממני במייל מה מזג האוויר בקניה (אני מתכנן לטוס בשבועות הקרובים)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. רקע כללי על אפריקה- לבנות ובכלל תגובה ל - 1 24/12/2007 17:07 לתגובה קודמת
  ori_sela לא מחובר ori_sela  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה

אני טס לכל פברואר לטנזניה זנזיבר ומזג האויר אמור להיות נוח עד סוף החודש ובמרץ מתחיל הגשם.
ככה לפחות רשום בלונליפלנט של טנזניה.
חוצמזה לדעתי 1000$ בחודש זה מספיק והותר ותוסיפי טיסות לחשבון כולל פנימיות שאין לפעמים ברירה ועושים ואת מסודרת כלכלית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:27/12/07 מפגש התנדבות בעולם
להודעה הבאה:עזרה לירח דבש!

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר