כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול של שבועיים בדרא"פ 24/12/2007 17:26 לתגובה הבאה
  assafn לא מחובר assafn  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי,
אני מנסה לתכנן מסלול של כשבועיים בדרא"פ חשבתי להתחיל ביוהנסבורג לעשות את פארק קרוגר (צריך להשכיר רכב?) ואז לרדת בעזרת buzBus עד קיפטאון עם עצירות בכל הנקודות בדרך ולחזור משם בטיסה ישר לארץ.

האם נשמע הגיוני? אשמח להערות ועצות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול של שבועיים בדרא"פ תגובה ל - 1 25/12/2007 10:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
itzik77 itzik77 לא מחובר itzik77 - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי,
המסלול שתיארת אפשרי - אבל ארוך מדי למשך הזמן שיש לך. תצטרך לעשות מעט מאוד עצירות לאורך הדרך, ובמקומות שתעצור תוכל להישאר לא יותר מיום אחד. סתם לשם השוואה, אני עשיתי את אותו המסלול (גם עם באז-באס) בחודשיים... ועדיין לא עצרתי בהרבה נקודות.

המלצתי לך: סע מיוהנסבורג לקרוגר פארק (רכב שכור או טיול מאורגן, ועדיף טיסה אם אתה יכול להרשות לעצמך). אחרי 3 ימים של ספארי קח טיסה לפורט אליזבת', ומשם על הבאז-באס תעשה את "נתיב הגנים" באיזי ובכיף, כולל עצירה במקומות מדליקים לאורך הדרך כמו Natures Haven, נייזנה, אודסהורן (יומיים בכל מקום) - ולסיום קייפטאון המדהימה, לה מומלץ להקדיש לפחות 3 ימים.

עדיף לדחוס פחות וליהנות יותר, זו דעתי...

נ.ב: מצורף מדריך עולם התרמילאים דרא"פ שכתבתי לפני 3 שנים, ויכול לסייע לך בבניית המסלול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול של שבועיים בדרא"פ תגובה ל - 1 26/12/2007 08:54 לתגובה קודמת
  hagarph לא מחובר hagarph  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
הי,
לפני חודש בערך עשיתי מסלול דומה- ירדנו מדרבן לקייפטאון בבאזבאס, ויש לי כמה הרהורים שלאחר טיול שאולי יעניינו אותך (:
כמוך, גם אנחנו היינו לחוצות בזמן- נסענו מדרבן לקייפטאון בשמונה ימים בערך (שווה לשמור לפחות 3 ימים לקייפטאון בעיני, יותר אפילו אם אפשר). הבאז הוא נוח ובטוח, אין ספק, אבל- אני חושבת שהוא יותר מתאים למטיילים שיש להם יותר זמן והם יותר גמישים. האוטובוס לא נוסע כל יום בכל כיוון, לפעמים הוא מלא (חשוב להזמין מראש מושב!) והוא שובר את הנסיעה בדרך שלא תמיד מתאימה למי שלחוץ בזמן (חייבים לבלות לילה בפורט אליזבת'- אי אפשר להגיע מכיוון דרבן ולעבור את פורט אליזבת' לכיוון קייפטאון באותו היום).
היתרון המשמעותי של הבאז הוא נקודות העצירה שבהן אין תחבורה ציבורית, במיוחד באיזור הגרדן רוט.
המסקנה שלנו מהטיול- אם אפשר, עדיף לשכור רכב ולעשות את המסלול הזה עצמאית. אם לא- צריך לתכנן בקפידה את המסלול בהתאם לזמני הנסיעה של הבאז, ולהזמין מראש מושבים לכל הנסיעות (אפשר לעשות הכל דרך האינטרנט).
הגר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קרוגר בפברואר

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר